Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zaskoczony

zaskoczony

(15 wyników)
    • jak w temacie... Jak zrozumiec mezczyzne ktory kusi wirtualnie sms a przy osobisstym spotkaniu nic.. Pocalowac z zaskoczenia? Jaka jest szansa z wyrzuci oknem?
    • Panowie, pomóżcie biednej acz zakochanej pani. Za kilka dni mamy rocznicę, a ja nie wiem jak go zaskoczyć, co lubią facei, ale serio? Pewnie skarpety i krawaty odpadają, dlatego myślę o kolacji, fajnej kiecce i bieliznie - dobry trop? Zapamietalibyscie taka rocznice?
    • To pytanie również dla Pań. Czym zaskoczył Was mężczyzna?
    • zależy mi na kims szalenie inteligentym po 30, czlowiek na poziomie,,,wiem ze musze go czyms zaksoczyc, czego byscie oczekiwali, co mogloby was zaskoczyc i oczarowac...czego oczekujecie od kobiet??please help
    • Hej, pytanie mam. Takie konkretne i liczę na konkretne odpowiedzi. Czym zaskoczyć faceta?? Chodzi mi tutaj o dosłownie wszystko od gorącego sexu po sztuki kulinarne... Słucham odpowiedzi, bo po 5 letnim związku chyba sie wypaliłam i brakuje mi już pomysłów...
    • kochani co robicie aby zaskoczyć swojego partnera, aby w związku nie było monotonnie? Czekam na porady, bo chce go zaskoczyć
    • Powód ? Laska była mało inteligentna i nudna. A u Was, jak to było ?
    • Bo jakiś ponury chodzi. Pozdrawiam
    • Dziewczyny, proponuje pomóc naszym panom w tym aby poznali czego od nich pragniemy. Sama wiem, że czesto brakuje nam czego w naszych męzczyznach. czasami zdarza sie tak że gdy delikatnie sugerujemy, że zależałoby nam na czym - mężczyźni mają problem żeby zrozumieć o co chodzi. wiem także, ze czesto sugestja kogoś z boku bardzo pomoga. Panowie moga także nie mieć świadomosci że taka czy inna cecha jest pożadana. Albo, że jakies zachowanie może wkurzać , natomiast inne doprowadzić nas do...
    • no wlasnie, z pewnym zdziwieniem (z pewna doza niesmialosci, he, he...) odkrylam, ze cenzura forumowa wykropkowuje "brzydkie" slowa; ale, ale, czy slowko "pie.." to juz wulgaryzm?? napisalam wczoraj cos, ze sie pie..mi nie mam czasu zajmowac, a tu dzis juz wykropkowane.... czy ja jestem jakas wulgarna, czy standardy sa inne na forum, bo ja nie widze nic zdroznego w uzywaniu pelnej wersji/formy tegoz... a co wy na to?
    • nadzieje(15)

Powiedzcie, dlaczego to kobietom zalezy na slubie? dlaczego to one musza namawiac facetow do oswiadczyn, do slubu itd. Kiedys to mezczyzna wszystko inicjował, a kobiety zachowywały dumę. Jest tak poniewaz dziewczyny mieszkaja ze swoimi facetami, daja im dupy i oni, utwierdzeni w przekonaniu ze maja wszystko, nie musza sie starac? Dla mnie samo to ze musze wspomniec facetowi po 3 latach zeby pomyslal o pierscionku, bo wypadaloby aby czul juz taka potrzebe i mi cos zapewnil poza fajnym seks...
    • Otóż to, moje pytanie pewnie będzie dla was banalne, ale nie dla mnie. Dlatego chcę zapytać was panowie (prosząc o jak najwięcej wypowiedzi mądrych) jak to jest? Wiem, że mój mężczyzna ogląda różna stronki erotyczne, czasem pewnie "biega" na czata dla relaksu itp. (tego drugiego nie wiem) chętnie mówi o tym co mu się podoba w danej kobiecie, dowodząc tym samym, że wygląd ma dla niego znaczenie priorytetowe. Oczywiście, dla mnie też ma ono znaczenie, ale jakos tak nie skupiam sie n...
    • czym go zaskoczyć, aby nie było monotonni w zyciu no w łóżku?????
    • Okupacja(15)

Moim zdaniem kazdy narod, ktory okupuje tereny gdzie mieszka inny narod musi byc swiadomy niebezpieczenstwa! I czy to beda Zydzi, Serbowie, Rosjanie czy Eskimosi taka jest cena OKUPACJI. I paranoja jest to ze Izraela nie spotyka z tego powodu zaden sprzeciw panstw - straznikow demokracji - pseudo straznikow.
    • Chętnie wysłucham różnych pomysłów na to jaką mogę zrobić niespodziankę mojemu mężczyźnie, który wróci po długiej podróży do domu. Nie chodzi mi tu broń boże o prezenty i rzeczy materialne, bo z tym i tak cos wymyslę. Chodzi mi tu raczej o coś co MILE go zaskoczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się