zaskoczony

(8 wyników)
  • Przypomina mi sie jedno zdarzenie z zycia kogos, kto tak bardzo zaufal innej osobie iz z niedowierzaniem sluchal tego co bylo dla niego bolesne lecz prawdziwe. Kobieta odkryla prawde o bujnym zyciu erotycznym faceta, ktoremu zaufala i powierzyla tajemnice wczesniejszego zawodu uczuciowego w innym zwiazku. Moze nawet nie chcialby tego uslyszec i zyc w nieswiadomosci, ale lepsza prawda niz piekne i kolorowe klamstwo po wczesniejszych przejsciach. Powiedziala mu o tym odkryciu, a on byl zaskoczo...
  • Witam!!! Pytanie raczej do panów, może i bardzo banalne. Ale chciałabym się dowiedzieć co faceci lubią co ich podnieca co ich najbardziej pociąga, pozycje zabawy itd. Jestem z mężem 5 lat , w sumie seks jest ok ale zrobił się strasznie przewidywalny i taki powszedni. Chciałabym go jakoś urozmaicić albo dowiedzieć się czegoś nowego co mogę zrobić by mój facet na nowo " oszalał "/ Za wszelkie info z góry dziękuję.
  • ja 25, mąż 30 lat, w miarę zgrabni i przystojni - w łózko wkrada się nuda i moje pytanie czym go zaskoczyć - bardziej mi chodzi o techniki a nie o "przebieranki i gadżety" to już było. Albo inaczej o czym w seksie z jedną partnerką marzy każdy facet? Panowie pliss rzućcie pomysłami
  • Do panów żonatych nie koniecznie wiernych swoim partnerkom. Może powiecie co was kręci w łóżku i nie koniecznie(może być winda,stół lub przymierzalnia w sklepie - mówcie co na was działa. Jak lubicie robić przyjemność kobiecie-żonie, a jak chcecie być pieszczeni. Czy krzyczycie podczas stosunku i czy lubicia (lub was podnieca jak my krzyczymy. szczerze piszcie buziaki;-))))
  • byl juz watek "gdy jemu nie staje" ;-) ale co gdy staje jak najbardziej, a w kluczowym momencie opada? ile czasu dac facetowi by nie skonczyc na tym forum? jestesmy ze soba ponad pol roku, przy pierwszej probie seksu klapa, ktora on bardzo przezyl. Wiadomo, nowa kobieta, kazdemu moze sie zdarzyc. Ale dla niego zrobil sie z tego straszny problem. Nastapila po tym niezla posucha. Od jakiegos czasu kontakty sa wznowione, wspolne wyjazdy, zostawanie na noc. Pieszczoty bardzo zaawa...
  • wielka szkoda, ale jak widac wszystko kwestia przypadkow. Skoro tu trafilam, to jak sie latwo domyslic, ten sam problem mnie dotyka. Najpier bylo fantastycznie, z atrakcjami, romantycznie i spontanicznie, potem byla ciaza, wiec troszke mniej ochoty z mojej strony, ale to minelo, bo dla mnie seks jest bardzo wazny i nawet brzuszek wiekszy niz normalnie nie jest specjalna przeszkoda, potem bylo rzadko, potem rzadko i coraz bardziej ubogo, a teraz bardzo bardzo rzadko i bardzo bardzo...
  • Z racji skomplikowania się relacji z piękniejszą połową jestem zmuszony ostatnio sam sobie radzić. Na szczęście w necie znaleść można coś co człowieka nacieszy. Ponieważ nie lubię profesjonalnej produkcji za sztuczność(ma tyle wspólnego z realem co panel podłogowy z drewnem)oglądam serwisy typu "Domowej roboty" No i trafiłem tam na filmy typu: "Ja i żona", "żona i wibrator" oraz "ja i wibrator" Widywane wcześniej w profesjonalnych filmach FONTANNY z powodu opisywanej wcześniej sztucznoś...
  • po beztroskiej antykoncepcji ;) alta_rica poprosila o przeniesienie na osobny watek, bo temat - rzeka. pytanie brzmialo: jak wyobrazacie sobie planowanie ciazy? z zegarkiem w reku i mowieniem: kochanie juz, stawaj na bacznosc! Osobiscie, doskonale wiem, albo moze ttylko przypuszczam, ze mnie taka sytuacja zablokuje, o malzu nie wspomne... moze dlatego, ze teraz nie chcemy miec dzieci, nie jestesmy gotowi (ja jestem bardziej niz on btw, bo gdyby baaardzo chcial to dalabym sie jakos prz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się