zaskoczony

(9 wyników)
  • Witam dziewczyny w wątku "kto zafasolkował za pierwszym razem" wpisało się sporo forumkowiczek. Dzisiaj zastanawiam się czy zaszłyście w ciąże w dokładnie w dni plodne czy może dla kogos ciąża była miłym zaskoczeniem? Może jesteście nawet pewne, że macie maleństwo z dni niepłodnych? szczególnie interesuja mnie osoby które odczuwają (mają bolesna owulację), jak to bylo u Was? dzięki za posty pozdr
  • Znacie osobiście takie przypadki? Dziwię się zawsze jak możena przez 9 miesięcy nie wiedzieć, że się jest w ciąży, nie przybrać na wadze, nie mieć objawów...
  • Cześć, jestem ciekawa ile zaciążyło z wsześniowych starań. Ja podaje jako pierwsza, dziś wyszły mi dwie grube krechy :-)
  • a mianowicie powiedział że zamiast płota z siatki ( który właśnie będziemy stawiać ) chcemy z mężem zrobić płot z dzieci :( jutra chcemy się starać o 3 dziecko smutno mi trochę myślałam że nas wesprzą duchowo szkoda
  • cześć. jestem załamana. bardzo chcemy z mężem dzidziusia, ale nic nie wychodzi. 5 miesięcy bezskutecznych działań. wypróbowałam wszystkiego, mierzyłam temperaturę, oglądałam śluz, używałam testów owulacyjnych, nawet starałam się tak ciągle o tym nie myśleć, ale cały czas nic. jestem osobą, która ma trochę ciała, może to ma związek z trudnościami. może powinnam udać się do lekarza na jakieś badania?
  • Musze przyznac ze jestem w szoku...chcielismy z mezem zaczac starania od nowego roku, ale na razie byl wstep:) 14 stycznia zaczelismy 2 tygodniowy urlop na Wyspach Kanaryjskich i tam doszlo do...jednego przytulanka! Mam okropnie nieregularny cykl,dlatego zabralismy testy owulacyjne,jednak czas mielismy tak wypelniony,ze nie bylo nawet checi na przytulanko z mojej strony, wiec testy wrocily z nami:)Czytalam na forum o Waszych bolach podbrzusza i innych poczatkowych objawach, dlateg...
  • jakich testów używałyście? Czy ma to jakieś znaczenie?
  • Witajcie! Zgodnie z prośbą Natalii stworzyłam nowy post - tak rzeczywiście będzie wygodniej. Co do bóli to dziś akurat się nie pojawiły - od razu mi lepiej. Jeśli chodzi o ubranka to sporo rzeczy dostałam od Bratowej, ale nie oparłam się pokusie i kupiłam parę nowych. Przynajmniej na odebranie ze szpitala - te ubranka są takie słodkie!!! To mój pierwszy Dzidziuś więc same rozumiecie. Zauważyłam jeszcze jedną ciekawą rzecz jeśli chodzi o reakcje mojego męża. Otóż im bliżej do porodu tym wyrażn...
  • Witam wszystkie mamusie oczekujące swoich dzidziusów. Ja jestem mamą prawie 2 - letniej Oli i wszystko wskazuje na to, iż znowu nią zostanę (z moich wyliczeń ok. października). Nie byłam jeszcze u gina, pójdę w przyszłym tygodniu ale właściwie nie o to mi chodzi. Wiecie co, ogarnęły mnie potworne wątpliwości, właściwie sama nie wiem czemu. Zawsze chciałam mieć 2 dzieci, mam już 33 lata, pracujemy obydwoje, a jednak strasznie się boję. Nawet nie jestem w stanie się cieszyć. Przyzna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się