Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      zaskoczony

zaskoczony

(9 wyników)
    • Poczytałam o wpadkach z kosmetykami i zastanowiłam się czy mam kosmetyk z którego zawsze jestem zadowolona... I tak mam :) kremy i balsamy do ciała ZIAJA- oliwkowy i masło kakaowe,oraz krem dla dzieci od 1-szego dnia zycia też z ZIAJA .Są idealne na skórę wysuszoną wiatrem i słońcem. Sprawdzają się też zimą przy gorących kaloryferach.
    • dziś zobaczyłam swoją panią od religii w krótkim rękawku... niemiły trochę widok... chodzi o włoski, ale ona z tego sobie nic nie robi... ja chyba bym miała kompleksy... nie mam aż tak strasznych włosków na rękach ale je depiluje, wstydziłabym się tak chodzić. co wy o tym sądzicie?
    • dziewczyny prosze pomóżcie.... okazało sie że za 3 tygodnie znowu bede musiała spotkać faceta,który już raz mnie chamsko ptraktował i dlatego zależy mi aby opadła mu szczęka na mój widok i zastanowił sie co zrobił ;) proszę o jakieś wskazówki co mogę jeszcze zrobić przez te 3 tygodnie żeby poprawić swój wygląd i zrobić na nim super pozytywne wrażenie pozdrawiam :)
    • jakieś 2 tyg temu w jednej z gazet znalałam próbkę, taki minio kremik nivea niebieski. Nigdy nie uzywałam tego kremu, bo kojarzył mi się z babcią i PRL- em, ale jakoś tak z ciekawości posmarowałam buzie na noc. I rewelacja, moja pordażniona od klimy skóra zrobiła się gładsza i o wiele bardziej nawilżona. A jakie są wasze odczucia, co do tego kremu? Zawsze myślałam ze bo taki bubel dla starszych pań.
    • czy balsamy brązujące sa skuteczne? Czy będe miała po ich zastosowaniu delikatny odcień opalonej skóry? Jeśli tak, to jaki mi polecacie? Z góry dziekuje z rady. Pozdrawiam
    • Umówiłam się do fryzjera,który obcina wlosy tylko naszynką.Niedawno zostałam mamą,przez ciążę zapuszczałam włosy, teraz mam ochotę na wycieniowanie ich i nadanie kształtu. Trochę się obawiam,że wyjdę jakoś ZASKOCZONA! Co myślicie o takiej technice?
    • 1. Kremy z filtrem uv SVR 50B - nie podobał mi się. Mam cerę raczej suchą, może dla mieszanych lub tłustych byłby dobry, bo się nie świeci i stapia ze skórą. Na mojej ciężko go było rozprowadzić. Kolor też mi nie podpasował. Byłby odpowiedni raczej dla jasnych cer (i na dodatek ma raczej beżowo-różowe zabarwienie). Mój odcień skóry jest jednak zdecydowanie żółty. Anthelios XL 60+ barwiący - tym razem strzał w 10! Efekt - lekko opalona skóra, ale uwaga! Nie kryje w przeciwieństwie ...
    • Witam, od kilku dni jestem bardzo mile zaskoczona rozświetlającym serum planet spa japońska sake i ryż Avonu - skończył mi się dotychczas używany krem matujący dax perfecta cera mieszana i z konieczności sięgnęłam po otrzymane kiedyś w prezencie serum. Mam cerę mieszaną, ze zdecydowanie przetłuszczającą się strefą T i jestem zaskoczona tym, jak fajnie to serum mi ją matuje i wygładza. Zastanawiam się tylko czy można serum uzywać codziennie tak jak zwykły krem? Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się