Forum Regionalne Podlaskie Bielsk Podlaski
ZMIEŃ
      zaskoczony

zaskoczony

(8 wyników)
    • a z pewnością 100-procentową mnie zaskoczyła:) Drogowców chyba też:) Z tego co widziałąm na mieście wiele osób unikało dzisiaj ronda. Chyba tak jak i ja nie czuli się zbyt pewnie na tym kole :) Jakieś przepowiednie co do tego do kiedy zima będzie wśród nas?
    • wiadomosci.onet.pl/1902573,12,item.html
    • Déjà vu:>??
    • Pojezdziłem sobie godzinkę po mieście i ... nigdzie nie posolone . Zgraniają breję i czasami piaskiem sypną .
    • Pojechał Jarka niemal idealnie (no niech tam - na 80%). Nie podejrzewałbym wcześniej, że jest w stanie to zrobić.
    • wpadam normalnie na roboczo, robię obmiary sporządzam listę potrzebnych materiałów do zamówionych usług; - nagle jakieś flesze i dziwne skrzypienie na poddaszu w/w budynku . I tak to moi drodzy trafiłem na nieoficjalny III Zlot Forum Orla "Bud-2007" 1. Grill / mięsko , boczek pycha / 2. Krupniok po orlańsku / koszerny/ 3. Zestaw sałatek, / moja ulubiona z vine gres " 4. Pomidorki z gruntu / Hiszpania / miłe, serdeczne, iście rodzinne rozmowy; czułem ten oddech partizanckich zdro...
    • Zima (4)

Zbliża się zima a więc mała ankieta- Czy zima zaskoczy drogowców: a) zaskoczy b) nie zaskoczy c) nie mam zdania d) co to jest zima
    • Ciekawe czy zaskoczy drogowców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się