Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      zawroty

zawroty

(4 wyniki)
    • Czasami mam zawroty glowy i przypuszczam ze to z powodu tabletek. Szczegolnie jak leze i sie porusze to czuje sie tak jak na karuzeli. To okropne bo jest mi przy tym niedobrze. Czy ktos moze kiedys cos takiego mial? Acha, jeszcze jedno pytanie, czy bral ktos moze wiecej niz jedna tabletke Naramigu na dobe? Pozdrowienia
    • bo juz sama nie wiem. stwierdzono u mnie klasterowe bóle głowy, ale gdy rozmawiam z klasterowcami mojej najwiekszej uciążliwości czyli zawrotów głowy - nie mają. w czasie bólu, ów dotyczy połowy lewej głowy, oka, brwi, w ogóle lewej strony. cieknie mi z nosa, łzawi mi oko. ból czasem trwa godzinę, czasem kilka minut. I własnie, klasterowicze opisują bóle jako nie do zniesienia, a ja - w porównaniu do cierpienia przez zawroty głowy - bóle bym mogła znosić. brałam fluralizynę, potem...
    • Witam, postanowiłam poprosic was o pomoc bo juz nie wiem gdzie jej szukac... Od dwóch lat mam non-stop bół głoy, Do tego szumy uszne i wysoki poziom prolaktyny ( ostatnio 3450!! ) Chodze do neurologa, ktory daje mi lekarstwa nie działajace na mnie...oraz do endykrynologa... Miałam nawet robiony rezonans magnetyczny, zeby wykluczyc goza przysadki mózgowej. Okazało sie,ze nie mam góza... Ostatnio mam potworne zawroty głowy... Zastanawiam sie czy to moze nie choroba Meniere'a? Jeste...
    • No i mam nowy problem. od kilku kiesiecy zauwazylam ze czesto chociaz krotko bo przez kilka sekund doswiadczam zawrotow glowy. Jeszcze tego mi potrzeba.. Do tego mam dzisiaj "dziwne" oko z lewej strony- jakies takie "mokre" i niewyraznie na nie widze. Przeszkadza mi to i co chwila je tre.. W przeszlosci zdarzaly mi sie zawroty ale rzadko.. oh zebym tylko nie miala tego stale! Kurka blada. Venus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się