Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      zdradzony

zdradzony

(5 wyników)
    • nigdy nie był już sobą o nie!!! -czyli idiotyczne teksty piosenek :)))
    • chcialbym abysmy zaspiewali razem " Zrdazilas ku.. mnie pod pociag sie podloze ale nie przejedzie mnie bo ku.. jedzie po innym torze chryzantemy zlociste w pollitrowce po czystej stoja na fortepianie i nie podlewa ich ku.. nikt"
    • Witam. Mam pewnien pomysł Moze podzielimy sie dodatkowymi zwrotkami do Chryzantemow Złocistych :P kazdy nastepny dopisuje po jednej A wiec : Zdradzilas k---o mnie rzucę sie między kury Ale nie rozdziobią mnie Bo k---a nie jestem z tektury Zapraszam do dopisywania i pozdrawiam SrG :)
    • Gdym na warcie kurna stoł wszyscy mi się kurna dziwowali jakom kurna szable mioł. Czy ktoś zna więcej/?
    • Takie (nie)uzasadnione uczucie, że świat jest beznadziejny a my sami nic nie warci... Miewacie takie stany? Mnie pomagają np małe zakupki, coś zupełnie niepotrzebnego i tylko dla mnie :-) Pomaga też kilka drinkow, ale na krótka metę. Jesli to ze wzgledów portfelowych niemożliwe (bywa, bywa..) to w szczególnych wypadkach uciekam się do niecnych sposobów, np pytam moje córki za co kochają mamusię. Zawsze pomaga :-) Zdradzicie Wasze sposoby?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się