zdradzony

(10 wyników)
  • i wykonczyli naszego górniczka mieli dac pinendze a nas oszukali ale my i tak bedziem hodzic na ustafki
  • szukam lekarstwa na pęknięte serce widziałem ich razem w łóżku żałuje że to widziałem i słyszałem zna ktoś jakieś leki na masakralny stan psychiczny który nie daje spać i funkcjonować normalnie to jakiś koszmar najgorszy w życiu jaki przechodzę www.zdradzeni.info/news.php?readmore=1025
  • zdradzony(22)

moje najwieksze szczescie w zyciu po 3 latach ukrywania sie kiedy powieziałem ze odchodze od zony ide do niej do 2ki jej kochanych dzieci po rozmowie z mama powiedziała ze jestem pracocholikiem i pa chce umrzec dla niej ale skarb to oleje mam i kocham tylko ja doriss
  • Jak w temacie. Zadbany, dyskretny, znający się na rzeczy. Opłata co łaska, abym mógł zregenerować ubytki po wytrysku.
  • Mamy jasność, Lenda wcale nie dogadał się z Kruczkiem, lewica może odetchnąć i brać się do roboty. www.tvwalbrzych.pl/site/2010/04/08/konfrontacje-dariusz-lenda-kontra-piotr-sosinski/
  • miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4383563.html
  • radni ostro bronią stołeczków !!! Precz z komuną ! www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/3852-powiat-zaskarzy-grodzkosc-do-trybunalu-konstytucyjnego cytuję Jurka "ZAPAMIĘTAJCIE TE TWARZE I WYRZUĆCIE NA ŚMIETNIK OSOBY DO NICH PRZYKLEJONE. TO SĄ ZDRAJCY SPRAWY WAŁBRZYSKIEJ. ZDRADZILI WAŁBRZYCH DLA 40 SREBRNIKÓW."
  • Miałem wziąć slub, podejrzewam, że moja narzeczona mnie zdradziła w graalu-byla zaproszona na wieczór panienski. Ona sie nie przyznaje, jak mam to sprawdzic. Pomózcie...
  • wybór(10)

Mam do was pytanie, są dwie laski jedna ładna i druga ładna, jedna was wkurza ale nie zdradzi, a druga nie konfliktowa ale pewnie kiedyś zdradzi co byście wybrali???
  • .................wszystkiego co dotyczy serialu "Star Trek". Jeśli posiadacie coś ciekawego na ten temat to proszę wysłanie na adres: tolo1@poczta.gazeta.pl Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się