zdradzony

(5 wyników)
  • Od czasu kiedy mnie zostawił minęło ok 2 lat. Odszedł dosłownie bez słowa, z dnia na dzień. Nie rozumiałam dlaczego, czułam tylko wileki ból w sercu... Potem, w miarę upływu czasu dowiedziałam się oczywiście od Niego dlaczego tak postąpił. Wydarzenia w Jego życiu potoczyły sie tak a nie inaczej i nie chiał mnie krzywdzić ( tak sądzę ).Nie powiedział wtedy prawdy, wolał nie mówić nic... W życiu nie byłam tak załamana jak w tedy, nigdy mnie tak nie bolało jak wtedy. Nie była to miło...
  • Ratunku, pomocy!! Jestem zrozpaczona!!! Dzis sie dowiedzialam, ze moj narzeczony mnie zdradzal!!!!! A, co najgorsze, bedzie mial dziecko z tamta dziewczyna!!!!! Nie wiem co robic. Jestem wstrzasnieta:((( Na wielkanoc mielismy brac slub. Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Cieszylam sie niezmiernie, a dzis ta okropna wiadomosc. Nawet nie zdazylam powiedziec mu o NASZYM dziecku!!!!!! Bardzo go kocham, bylismy tacy szczesliwi. Tyle planow, wspolnych marzen. Ten slub plano...
  • od jakiegoś czasu nie myślę o niczym innym jak o tym że mój ukochany będzie miał wieczór kawalerski zoorganizowany przez swoich kumpli. Panicznie się boję że mnie poprostu zdradzi, że dojdzie tam do czegoś takiego jak np. striptiserka będzie swoimi piersiami dotykać mojego mężczyzny np. po twarzy, że pod wpływem alkoholu on zacznie ją dotykac, pieścić itp. Przez takie mysli nie mogę spać od jakiegoś czasu, proszę go aby z tego wieczoru zrezygnował ale on odmawia. Boże co robić, ta...
  • Moze to nic wielkiego i dla niektorych niewazne, ale mi naprawde na tym zalezalo. Ale od poczatku, biore slub w przyszlym roku, w czerwcu, miedzy innymi dlatego trafilam na to forum. Zadalam sobie troche trudu w poszukiwaniu piosenki na pierwszy taniec, znalazlam dwie, jedna to goralska ballada zepolu Krywan pt. Banowanie, a durga, bardzo popularna na tym forum "niebieska piosenka" (notabene z forum mam pomysl, wlasnie na ta) strasznie mi sie obie piosenki podobaly, pochwalilam ...
  • Właśnie dochodzę do siebie po tym jak zobaczyłam Twoją kreację ślubną (tą z podwyższonym stanem) jest po prostu przepiękna i dla mnie bardzo oryginalna, a że się z taką nigdzie nie spotkałam z tąd moje pytanie : Czy możesz zdradzić model, firmę tej suknni? No i może cenę ... Wiem, że się tak pytam prosto z mostu, ale to silniejsze ode mnie :))) Gratuluję jeszcze raz wyboru. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się