zdradzony

(16 wyników)
  • Z tym nowym łądnym pilotem granym przez Radka Pazurę?
  • Czy ktoś będący w temacie mógłby mnie oświecić, do czego dokładnie doszło między Brooke i Nickiem?
  • Przypomnijcie mi ten wątek, bo już go nie pamiętam. Otóż kilka lat temu kiedy w MjM pojawił się ten [b]Marcin[/b] [i](grany przez Małaszyńskiego)[/i], który był [b]miłością Hanki[/b] z domu dziecka, to pamiętam, że Hanka wtedy [b]wyjechała[/b], wręcz [b]uciekła[/b] z domu. [b]Zostawiła Marka i dziecko[/b]. Nie dawała znaku życia. Była z tym Marcinem do jego ostatnich dni. Moje pytanie brzmi: [b]CZY ONA WTEDY ZDRADZIŁA MARKA?[/b] To znaczy, czy było otwarcie pokazane, że ona poszła ...
  • no i dwa pytania - czy popelni to samobojstwo i drugie - czy stanie sie to przed przerwa wakacyjna??
  • alez ten serial jest glupotą - rzecz dzieje w LA a stale spotykaja sie w tych samych knajpach, pracach, mieszaja ze soba jakby rzecz działa sie na bezludnej wyspie
  • normalnie powiedzcie,że to jaja są jakieś? jakioś nie mogę tego racjonalnie przyjąć do wiadomości ani sobie tego wyobrazić:D:D:D:DD:D:D::D:D Myślałam,że on będzie miał romans z Matyldą hahaahhaahhaha
  • Jak myślicie czy Piotrek zdradzi kinge z Olą??? Bardzo mnie to zastanawia czy grzeczny poukładany Piotruś zakocha się w Oli.
  • nie oglądałam kilku odcinków, stąd moje pytanie. Widziałam pocałunki, ale czy doszło do zdrady?
  • jak myslicie?
  • załóżmy wątek! pamiętne zdrady: Piotrek -kinge z olką kinga -piotrka z tym z tv marta- rafała z norbertem goska-michała z napiorkowskim michał-gośke z pedałem krzysztof-marysię z ewą kto kogo jeszcze?
  • www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1410
  • Przyznam się że już nie mogę się doczekać. Poza tym nie dziwię się jej że to zrobi, bo jest przebojową, atrakcyjną i konkretną dziewczyną, a z takim idiotą i wieśniakiem na dodatek prymitywnym chyba żadna rozsądna kobieta by nie wytrzymała. A Palant Pioruś sam sobie będzie winny. Zresztą popatrzecie tylko tak przez chwilkę na jego twarz ;-)))) Masakra ;-))))
  • ja nie m-jak-milosc.blog.pl/
  • m jak milosc to nudy i zaczyna sie robic z tego drugamoda na sukces klan kiedys byl nudny i głupi ale odniedawnna takie zajebiste akcje sie dzieją tam i samo zło ..zdrady ciagle i inne :) poprostu t omnie wciągneło.. kiedys klan byl taki grzeczny a teraz jest ciekawy. niemoge sie doczekac tego jak paweł zdradzi kryske z ta pielegniarka nową ..ahcnareszcie ją zdradzi.super :) rysio jest najlespzy i wymiata..mjm przy klanie to syf nad syfy.
  • Ludzie jak ten koleś działa mi na nerwa :/ Zdradził Kingę, a teraz na siłę chce zwalić całą winę na nią i swojego braciszka. Do tego wyżywa się na każdym kto mu się napatoczy... Nie mogę na gościa patrzeć :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się