Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zdradzony

zdradzony

(57 wyników)
    • Moi Mili, pytanie do Pań i do Panów - jak sądzicie jakie są cechy faceta, który jest w stanie zrobić "skok w bok"? Czy ma znaczenie: 1. Fakt, że nigdy wcześniej nie zdradził, żadnej ze swoich kobiet. 2. Fakt, że nigdy nie flirtował z innymi kobietami, jeśli był zajęty. 3. Jest wybredny jak cholera :P 4. Zakłada, że jakby dowiedział się, że jego kobieta go zdradziła zerwałby z nią od razu kontakt. 5. Nigdy nie wychodzi do klubów bez swojej kobiety. Gdziekolwiek się wybiera uznaj...
    • Ile czasu potrzebujecie zdradzeni przez kobiety aby na nowo cieszyć się życiem i być z kimś?
    • Heja, jestem w małym dołku. Facet, którego kochałam bardzo , bardzo mocno i który kochał kiedys mnie, zdradził mnie. Banalna historia - z moją przyjaciółką. Podobno chciał się na mnie zemścić, za to jak go traktowałam. Zresztą motyw jest nieważny. Uważam, że jeśli jedna strona zdradza to znaczy, że w związku jest coś nie tak. Ale chyba trzeba o tym rozmawiać. Powinnam iść za głosem serca, więc dałam mu drugą sznasę, ale teraz żałuję, bo widzę, ze z mojego uczucia niewiele zostało....
    • A może byłeś świadkiem zdrady? Szukam osób, które przeżyły nietypowy, szalony i pozbawiony wszelkich hamulców wieczór kawalerski. Proszę o kontakt na mail: kinomagiczne27@gazeta.pl
    • Słuchajcie moi Mili, Ci bardziej i Ci mniej. Pasjami zaczytuję wybrane całkiem subiektywnie wątki założone przez facetów i kobiety - traktujące, o jakże ważkich i trudnych problemach - damsko męskich "niebezpiecznych związkach" Chcialbym poznać Wasze opinie w kilku kwestiach, które nurtują mnie i są wynikiem poszukiwań własnych, mnóstwa rozmów i stanu ducha mego jak i nowej postawy życiwej. Po primo-pierwsze: Domniemuję, a w zasadzie jestem przeświadczony, że w pewnym wieku - nazwijmy go,...
    • Bylismy zaręczeni.. 2008 rok miał być końcem moich studiów,a zarazem początkiem nowego życia z nim... Pokłóciliśmy się kilka tygodni temu a on - tak dla "odreagowania" stuknął jakąś małolatę... Mówi, że kocha mnie.. Ale nie chce być już ze mną, bo mówi, że ja nigdy mu tego nie wybaczę, więc nie ma się co starać. Został z nią, dla seksu... A ja nie mogę się pozbierać.. Zawalił mi się cały świat... Mam 24 lata i znowu jestem sama... Przez ostatnie trzy lata ograniczyłam się praktyczn...
    • Wczoraj się dowiedziałam , banał - zamiast wysłać maila do niej wysłał do mnie ... z załącznikiem . A w tym załączniku jej zdjęcia nago- to łagodne określenie : okropne zbliżenia obwisłych cycków, palec w ci... , i jego komentarze. Cały czas mam to przed oczami,nie wiem jak to przeżyję . Znam ją , jest starsza niż ja , gruba , po 4 ciążach, mężatka. pamiętam, ze kiedyś o niej rozmawialiśmy i On oczywiście twierdził, ze kijem by jej nie dotknął. Wyprowadziłam się , zabrałam tylko kilka...
    • Czy potrafiliście zostać z kobietą mimo jej zdrad? Czy ułozyło się Wam później? Czy potrafiliście przetrwac ten trudny okres i odnowić miłość?
    • stało się. nigdy już tego nie zrobię. zrobiłam to z głupoty - ale dopiero teraz to wiem. jak Mu powiem, wszystko się popsuje. wątpię, czy mi wybaczy. kocham go. powiedzcie, że da się żyć i być szcześliwym, i zapomnieć :(
    • sytucja jest taka, że mąż mnie zdradził fizycznie i emocjonalnie, przyznal się, od dwóch tygodni nie ume podjąć decyzji (niegdy nie umiał podejmować decyzji)czy się wyprowadzić, czy nie; ja mu wybaczyłam i chcę naprawić to co ja kiedyś psułam i i to co teraz się stało; ale czuję, że mało w nim pozostało we mnie; bardzo kocha dzieci i myslę, że dlatego ie umie się zdecydować, czy odejść; ja mu to "utrudniłam" przebaczając mu; prościej by mu było gdybym na niego była zła i go wyrz...
    • ...będzie zdradzał? Czy może jest jakaś szansa na przemianę? Mnie nie zdradził, ale "zrobił ze mnie te trzecią", bez mojej wiedzy. I teraz mówi, że sie we mnie zakochał, ciągle sie kontaktujemy itp, ale boję się, że taki charakter "zdrajcy" się ma i koniec. Czy może się mylę? Jak to z Wami Panowie jest? Zamotana :-(
    • Tyle na forum mowi sie o zdradzie, a ja mam pytanie, czy w takim przypadku dla mezczyzny to jest taka sama, trudna do wybaczenia zdrada jak z innym mezczyzna?
    • Jestem kobieta i potrzebuje meskiej rady.Jestem z chlopakiem 6 lat,za rok sie pobieramy,a ja ciagle mysle czy ON mnie zdradzi.Ufam mu,ale po tym co czytam na forum to przestaje byc pewna wszystkiego.Chodzi mi o to,ze ja nie bylam dziewica kiedy sie poznalismy,a ON byl prawiczkiem(möwi ze pröbowal zanim mnie poznal z innymi ale w ostatniej chwili jego "najlepszy przyjaciel"zawsze zawodzil).Co WY na to mezczyzni??
    • ??? Zcyklu gupie pytania.
    • mezowie!! nie ufajcie kobietom ktore probuja was uwiesc. mam 30 lat zone i dziecko. pracuje w duzej firmie. w moim pokoju siedzi bardzo sexowna blondyna w korej sie zakochalem za pierwszym spojrzeniem. nie dawalem jej zadnych oznak ze mi sie podoba bo i tak wiedzialem ze u takiej kobiety nie mam szans. od miesiaca ( po roku) zaczelismy razem flirtowac. kilka razy bylem u niej, spotykalismy sie, chodzilismy razem na lunch itp. mowila ze jej moge zaufac!! czarowala mnie a ja jej ...
    • Zdradzony zostawiony, zartoskany ,zamyślony,zrezygnowany,zardzewiały,zapomniany 40 -letni facet czy ma jakieś szanse czy moze zacząć zycie odnowa czy kobiety myślą ze on cos moze być wart(jeśli go ktoś porzucił ,jestem ciekaw co kobiety myslą o materjale na wyprzedaży
    • Fakt jest faktem że pewnie puszcza się na prawo i lewo gó... mnie to obchodzi - jest dorosła. Ale numer jaki wykręciła wczoraj nie mieści mi się w głowie! Chciałem być wicuś-glancuś i jej podgrzałem w mikrofali piwo z sokiem po czym poszedłem do kibla. To nie ważne, ważne natomiast że jak usiadłem przed TV i sięgnąłem po puszkę piwa natrafiłem na zapach i ślad jej szminki na puszce!! Uuu ochyda!! Jak można wypić tak zgwałcone piwo? Nie wiem czy zrobiła to specjalnie czy nie, ale ślad ...
    • Witam, jak w temacie. Przed ślubem dałbym sobie za nią głowę uciąć (mieszkaliśmy ze sobą 8 lat). Zdradzała mnie wielokrotnie, w naszym mieszkaniu, z premedytacją, kiedy dzwoniłem z pracy potrafiła ze mną rozmawiać a gość ją z tyłu "pieścił". Oczywiście udawała że jest sama i zawsze mówiła że mnie bardzo kocha. Zrobiła to nawet jak już wiedziała że coś podejrzewam. Obnażyło ją nagranie wideo zarejestrowane przez komputer - aż z żalem na nie patrzałem - gdyby to ze mną chciała takie cuda ...
    • Mój mąż mnie zdradził. Zakochał się w swojej o 13 lat młodszej pracownicy. Kiedy wyszło to na jaw, przestraszył się, że mogę od niego odejść. Minął już rok. Nie zwolnił jej z pracy i nie przestał się z nią spotykać, bo ciągle go szantażuje, że popełni samobójstwo i nie może bez niego żyć. Zapewne jest on w bardzo ciężkiej sytuacji, bo jak mówi, zauroczenie tą dziewczyną już minęło i chciałby powrócić do normalnego życia. Jak wybrnąć z tego impasu?
    • Mój partner-narzeczony ,z którym mam dziecko,z całą pewnością chce mnie zdradzić.Mam wiele na to dowodów ,że chce to zrobić,ale nie będę teraz tego opisywać ,bo za długoby to trwało.Oczywiście w domu jest jak najbardziej ok.kłócimy się bardzo rzadko,raczej dochodzi do drobnych sprzeczek.W łóżku też jest ok,bo jestem kobietą z dużą wyobrażnią.Przypuszczam ,że chce urozmaicenia,chce przeżyć przygodę.Co mam robić?Czekać ,aż to nastąpi,czy może rozprawić się z nim jak najszybciej,czy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się