zdradzony

(17 wyników)
  • pytam o to w różnych miejscach, bo jak na razie odpowiedzi jest wiele, ale jakby nie na temat. a temat podatny na moralizatorskie wypowiedzi osób z tak zwaną "lepszą moralnością"... powiedzcie zdradzeni - żony/ mężowie/ partnerzy jak to jest, gdy dowiedziawszy się o zdradzie dajecie drugą szansę? żeby nie było niejasności zawężę sytuację - zdrada emocjonalna, trwająca spory czas, wyprowadzka, sprzedaż mieszkania, rozdzielność majątkowa. kochanka jako skutek braku więzi emocjonalnej, a...
  • Chciałabym zapytać wszytskich, którzy w swoim życiu zetknęli się ze zdradą współmałżonka (partnera), o to, czemu zdecydowali się wybaczyć i dać jeszcze jedną szansę? Co zrobiły osoby, które Was zdradziły, żeby Was odzyskać? I który z tych sposobów zadziałał?
  • W niedzielę po raz pierwszy po 4 latach małżeństwa zdradziłam męża....i....dlaczego nie mam wyrzutów sumienia...???nie kocham go to fakt... od jakiegoś czasu nam się nie układa...to dla mnie wszystko się wypaliło...on mnie nadal kocha i chce ratować nasze małżeństwo...i to jest dla mnie najgorsze...że z jego strony jest tak cholernie idealnie....wiem , że to moja wina ...rozwód ??Boję się zostać sama...co ze mną jest nie tak..???
  • Zostałam zdradzona przez mojego obecnego narzeczonego kilka lat temu. To był skok w bok. Wiem, wielu z Was powie, że to nie zdrada, ale dla mnie to była wielka sprawa. Wybaczyłam, zostaliśmy razem. Obiecałam mu wtedy, że nie będę mu tego wypominać. Zrobiłam to przez te prawie cztery lata cztery razy, łącznie z dzisiejszym. Dziś jednak mocno go dotknęłam. Wiem, że przeholowałam, nie chciałam go krzywdzić. Wina jest moja, on działał w dobrych intencjach, a ja niestety zachowałam się stras...
  • Jestem dość atrakcyjną kobietą. Bardzo zadbaną. Dbam o swój wygląd. Solarium, masaże makijaż i podobne sprawy. Swojego męża BARDZO KOCHAM. Po ślubie jesteśmy już prawie 16 lat. Mamy dwie córeczki. Wprost idealne małżeństwo. Tak może by było ale w sześć lat po naszym ślubie, gdy starsza córeczka miała pięć lat, mąż uległ wypadkowi. "Płytka wyobraźnia” . Mąż nie był moim pierwszym facetem, nie był nawet drugim, ale stał się tym jedynym. Dość przystojny, w miarę wysportowany...
  • Jesteśmy razem prawie 5 lat. Kilka razy się rozchodziliśmy, ale jednak pragnęliśmy być razem. Obydwoje mamy wrażenie, jakbyśmy byli na siebie skazani, nie chcemy i nie potrafimy budować związku z kimś innym. Zaszłam w ciążę. Teraz jestem w czwartym miesiącu. Miesiąc temu mnie zdradził. To był skok w bok, wyjechałam na kilka dni, była impreza, byli pijani... on nie przywiązuje do tego wagi, wygląda jakby już o tym zapomniał, nie mają żadnego kontaktu, ani go nie szukali. Chciałam...
  • Jsteśmy razem 15 lat, mamy 7 letnie dziecko. Przeczuwałam już wczesniej że coś się dzieje. Teraz się przyznał. Od pół roku miał dziewczynę 20 lat od siebie młodszą (jakie to typowe). Poznali się w pracy (mąz pracuje za granicą) i tam się zaczęło. Podobno bez seksu ale jakie to ma w sumie znaczenie. Zdradził.Zawsze jak czytałam listy typu: on mnie zdradził co robić, to myślałam: jak to co robić, za drzwi i już. A teraz? Jestem oszalała z bólu i...nie mam siły go wyrzucić.On podob...
  • Witam Wszystkich. Jestem tu nowy i jeśli masz ochotę to poznaj moją historię. Mam 32lata, wspaniałą żonę i córkę która w grudniu skończy 2 latka. Jesteśmy małżeństwem od 8 lat, a przed ślubem znaliśmy się drugie tyle. Były wspólne wzloty i upadki i zawsze mogłem szukać w mojej żonie wsparcia. Stało się i się nie odstanie - zdradziłem :((((((((((( Trwało to 2 miesiące - ona 9 lat młodsza. Więcej było spotkań, niż spostkań dla sexu - zrobiliśmy to 3 razy. Nie chcę pisać o tym, że był...
  • Witam wszystkich. Od pewnego czasu czytam Wasze wypowiedzi na tym forum. I choć pewnie oblejecie mnie pomyjami chciałbym poczytać posty na odpowiedź tego co napiszę poniżej. Od ponad roku jestem mężem mojej żony. Znamy się od lat - byliśmy i jesteśmy przyjaciółmi (ona jest moim najlepszym przyjacielem - lata wspólnych wędrówek po górach i podróży po świecie), jako para jesteśmy razem od czterech lat. Można powiedzieć, że jesteśmy szczęśliwi - własne mieszkanie w starym bloku, d...
  • Po ośmiu latach wspólnie spędzonych/konkubinat/przed świętami przyłapałem swą dziewczynie na zdradzie/nie w łóżku/Powiedziała mi ze to tylko kolega lecz jej znajoma powiedziała ze pare razy się spotkali.Powiedziałem jej co sądze o jej kłamstwach.Jednak mimo wszystko spędziliśmy razem sylwester,mieszkała dalej u mnie.Ciągle twierdziła ze kocha tylko mnie,lecz byłem wciąz podejrzliwy.Przy mnie wymazała wszystkie jego numery.Dziś jednak znalazłem jej połaczenie z nim.Choć parę minu...
  • Krotka historia zycia, zycia ktore bardzo boli Moje malzenstwo, zawsze myslalem ze nalezy do udanych...pierwsz corka, pozniej syn....materialnie ok, zycie nas oszczedzalo jesli mozna tak to okreslic, zwazywszy jakie klopoty maja ludzie. Kilka lat po slubie okazalo sie ze nie pasujemy zbytnio do siebie jesli chodzi o potrzeby seksulane a raczej temperament. Mijaly lata, pogodzilem sie z tym tak prawde mowiac, coz pomyslalem, malzenstwo, decyzje ktore sie podejmuje, zobowiazania wzgledem siebi...
  • Czytałam kiedyś taki artykuł o tym, że pewna ilość ludzi (głównie mężczyzn) ma tzw "potrzebę nowości". Wg autora artykułu miało to być związane z ilością serotoniny w jakiejś części mózgu i być w dużej mierze dziedziczne. Potrzeba ta miała być skorelowana z częstością zdrad małżeńskich, ale można ją było wykryć badając również inne zachowania. Czy myślicie, że można jakoś psychologicznie przewidzieć, że dana osoba będzie miała tendencję do zdradzania? Czy może zależy to od różnych czynn...
  • Ja zdradziałam , bo miałam okazję . Męża dość długo nie było (ok.3miesięcy). Zaczełam flirt z instruktorem prawa jazdy i kilka razy się spotkaliśmy . To był marny sex. Nigdy o tym męzowi nie mówiłam. Po co ? To było całkowicie bez znaczenia. Głupio tak mieć tylko jednego partnera seksualnego w życiu, a tak własnie było , mój mąż był moim pierwszym i jedynym mężczyzną . Do tamtego momentu. Przekonałam sie ,że z nim jest mi lepiej . Na pewno nigdy już na taką "przygodę" się nie sku...
  • Jesteśmy ze sobą 10 lat, mamy dzieci. Nie chcę żeby zdradzał w przyszłości. Zależy mi na nim.
  • czy zdradę można wybaczyć? Myślę, że zależy od różnych czynników. nie chce mi się teraz o tym pisać od jakich. Generalnie to tak można.
  • Zastanawiam się dlaczego mamy ochotę ...lub zdradzamy? Ja np zdradzam nie dlatego ze nie pasuje mi zona (bo wszystko jest ok) i nie dlatego ze mam ochote na inna ale ... pociaga mnie sex z mezatka i swiadomosc ze ona zrdadza ze mna meza. troche dziwne ... ale ekscytujace ... dla mnie
  • Jestem ciekawa w jakim wieku jesteście ci którzy zdradzili/zdradzają i jaki był wasz staż w związku małżeńskim lub partnerskim gdy to się stało? Ja mam 27, sprawa się rypła po 3 latach małżeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się