Forum Zdrowie Partnerstwo i seks
ZMIEŃ
      zdradzony

zdradzony

(6 wyników)
    • czy jeśli zdradziłam męża już z 3 mężczyznami, w ciągu zaledwie kilku miesięcy to jest jeszcze dla mnie szansa? i dla naszego związku? czy już będę zdradzać? najgorsze, że mi się podobało...
    • i żałuję,zrobiłam to z żonatym i dzieciatym facetem ale trapi mnie co innego mianowicie ,przecież mogłam sie zarazić czymś ,jaka ja głupia byłam teraz siedze i myśle jaka nie odpowiedzialna jestem nie zabezpieczyliśmy sie ,a ja teraz mam jakieś schizy boje sie ,a może on ma np.hiv wiem ,ze pewnie przesadzam ale w jakąś panikę wpadłam pierszy raz mi sie cos takiego przytrafiło w życiu i jak pomysle ,ze moze mi sie cos stac omatko naczytałam sie za dużo art. na temat chorób przen...
    • witam, nasz związek trwa ponad 19 lat, jakieś dwa lata temu odkryłem na laptopie że moja kobieta pisze z pewnym wspólnym znajomym, pisali takie rzeczy że wyglądało to na coś poważnego. Ona do niego rzeczy w stylu: "kosiam cię" "chciałabym przyjść do ciebie, przytulić się i zasnąć przy tobie ale nie mogę" "boję się bo nie wiem czy ty coś do mnie czujesz" "bosko całujesz i wspaniale pieścisz" i wiele innych podobnych. On wiadomo nie był dłużny. Strasznie to przeżyłem ale wróciłem, ba, nawet b...
    • Witam! Już sama nie wiem, co robić... Dwa miesiące temu dowiedziałam się, że mój chłopak miał przygodę z koleżanką. Znalazłam jego rozmowy z nią na gg. Na początku wyglądało to tylko na flirt, ale ostatnie ich wiadomości to teksty w stylu: to gdzie się spotykamy, kupie wino i prezerwatywy, tęsknie za tobą... oprócz tych rozmów nie mam żadnych dowodów, że się faktycznie spotykali... Zrobiłam awanturę, on zarzeka się, że do niczego nie doszło, że to były tylko rozmowy, seks przez internet. Znam...
    • Moi drodzy, Sama wywołałam ten wątek i mam za swoje. to żart, oczywiście. Bardzo dziekuję, że tak zawzięcie dyskutujecie. Jesteście fantastyczni i właściwie wszyscy macie rację, bo wszystko zleży od człowieka i okoliczności. Tak sobie myślę, że zaczęliśmy tę dyskusję od końca. Od zdrady, która się dokonała i rozprawiamy co z tym zrobić. Tymczasem może warto zastanowić się dlaczego w ogóle do niej dochodzi. Przeciez nikt nie każe nam łączyć się z kimś w parę. Robimy to dobrowolnie, z...
    • Ręce mi opadły i chce mi się wyć całą noc. Bo ten świat jest beznadziejny. Usłyszałam dzisiaj historię...Żonaty facet, dwójka dzieci...ostatnie urodziło mu się jakiś miesiąc temu. Trzeba to było opić...impreza w knajpie, tańce z " młódką"...Wybawił się i poszedł do domu. A teraz...pyta kolegę czy załatwił numer do tej dziewczyny - wiadomo w jakim celu... Wy żony siedzicie w domu, a Wasi faceci zaliczają młode panienki...kłamią w żywe oczy,a Wy myślicie, że są szczerzy...Bzykają co im się naw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się