zdradzony

(19 wyników)
  • No właśnie. Chciałabym nakryć go na zdradzie, na chodzeniu do agencji, na robieniu loda koledze z pracy... Wtedy byłoby jasne, co mam robić. A on nic, tylko ryja na mnie drze i sam jego widok powoduje, że w ciągu sekundy czuję się kompletną kretynką. I nie wiem, czy on drze tego ryja, bo jestem kretynką, a on dotarł do prawdy, czy jestem kretynką, bo z nim siedzę. Tak czy inaczej jestem kretynką. No nie chce być inaczej. No to niech mnie zdradzi. Nawet nie będę mu się dziwić, przecież jest...
  • Witam ! Od ponad roku moja kobieta - matka mojego syna (konkubina..) codziennie rozmawia z "jakimiś" facetami na GG....Mnie to raczej nie przeszkadza ale każda rozmowa z mojej strony z kobietą kończy się wielką awanturą.... Pewnie ma nieczyste myśli (+sumienie) i bierze mnie swoją miarą.... W ubiegłe wakacje wzieła specjalnie inny numer komórki na wakacje by móc sie kontaktowac SMS-ami z jednym z Jej rozmówców z GG który niby wylądował w szpitalu... - też byłem spokojny , jednakże tempe...
  • Po 12 latach małżeństwa i 17 latach spędzonych razem dowiedziałam sie że mój mąż od roku spotyka się z moją przyjaciółką. I nie jest to tylko seks, oni się kochają. Kisdy o wszystkim sie dowiedziłam on postanowił zerwać z nią i zostać w domu, mamy dwóch synów. Prosi o wybaczenie. Nie wiem co robić pozwoliłam mu na razie zostać chyba go dalej kocham, a poza tym dzieci... Jestem załamana, mój dotychczasowy świat sie zawalił. Niby zaczęliśmy wszystko od poczatku, ale ja codziennie ...
  • Po powrocie do domu zastałem ogołocone mieszkanie i żonę która mi oznajmiła że ma kochanka i wyprowadza się do niego. Mam pytanie czy mam z nia walczyc w sądzie o uznanie jej winy ponieważ złożyła juz wniosek do sądu o rozwód i oznajmiła że wina wspólna. Ma odwokata a ja jeszcze jestem w takim stanie że nie wiem co robić, pomóżcie !!! Odeszła 3-tygodnie temu i w tej chwili jest z nim na wakacjach.
  • mam pytanie.. czy zdradzina żona( w moim przypadku zdrada podwójna- mąż i przyjaciółka) ma prawo do złych emocji. czy może płakać ..rozpaczać... mieć żal.. pretensje ..pytać .. rozmawiać ...prosić czy zdradzona żona ma prawo zadzwonić do kochanki i zapytać o sytuacje.. czy ma prawo próbować wyjaśnić co sie dzieje!!! czy zdradzona , poniżona porzucona żona, która po raz 10 przebacza mężowi.. ma prawo zapytać " gdzie znowu wychodzisz wieczorem????" kochanie , czy to ona dzwoniła?" " ko...
  • Witam, tak tu sobie czytam i przeglądam... same zdradzone dziewczyny. A w moim przypadku to ja zdradziłam. Od razu zaznaczę, że moje małżeństwo było koszmarem, wieloletnim dla mnie upokorzeniem i horrorem... Tkwiłam w tym bo dziecko, bo wspólny majątek bo nie wiem co!?!?!?!? :(((( I w pewnym momencie stanął na mojej drodze ON. I ruszyło. Zdradziłam męża. Byłam z tamtym niedużo ponad dwa lata i oczywiście się rozsypało (on żonaty, z innej części kraju - nie miało szans) ale ja...
  • Było źle od dłuższego czasu, spodziewałam się końca tego związku, ale nie z powodu zdrady. Dziś znalazłam dowód. Próbował zaprzeczać, ale w końcu się przyznał. Powiedział, że sam się pogubił i nie wie czy tak naprawdę chce z nią być. Mówił, że zależy mu na mnie i dziecku i sam nie wie co zrobić. Kazałam mu się wyprowadzić, przemyśleć co dalej zamierza. Spakowałam walizkę i poszedł. A ja nie umiem sobie poradzić... Najgorsze jest to, że chciałabym , by wrócił i żeby było jak dawniej. Go...
  • Jstem "za", ale z czystej ciekawosci pytam: dlaczego skasowano tej wątek o nieszczęsnym panu, który (może już z Egiptu samego) tak ubolewał nad zdradzającą go żoną?
  • Witam, pocieszam wszystkich tych , od których małżonek , małżonka chcą odejśc .U mnie jest odwrotnie.To ja chce odejść ,ale niestety on na to nie zgadza się , jest policjantem i ma znajomości , wiem że mam z nim małe sznse, jednak nie poddam się. Przez kilka lat cierpiałam i znosiłam jego upokażania. Zajmowałam się domem i dziećmi a on rbił co chciał, szfędał sie nie wiadomo gdzie , pił i pił, a jak próbowałam coś powiedzieć , to mnie olewał totalnie i mówił abym wypierdalała ...
  • o swoich uczuciach pisać nie będę...boli...dzisiaj się upewniłam ale mamy dzieci, 8 lat razem... jako kobieta się z tym uporam ale jako matka? do tej pory ojcem był dobrym...co możecie poradzić.
  • powiedzcie mi ludzie bo chyba nie rozumiem tego swiata,jak mozna zyc z kims 6 lat i przez caly ten czas zdradzac z kim popadnie.Moge napisac mialam meza i mialo byc tak pieknie, jak mozna sie przez tyle lat ukrywac udawac kogos innego,to jest seksoholik, erotoman, caly czas mial takie cos ze kazda napotkana kobieta w sklepie i tp chciala sie z nim przespac, z nim umowic i td chyba za duzo naogladal sie sie rozowej landrynki,teraz zniknal teraz tylko rozwod...musze to przezyc,jest ...
  • Witam was wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tu nowa po traumatycznych wspomnieniach. Mąż zostawił mnie po 3 latach małżeństwa z rocznym dzieckiem dla kochanki,którą poznał na czacie. Zostawił mnie bez środków do życia, z rozpoczętymi studiami. Oszukiwał mnie od samego początku chodz całymi dniami deklarował,że kocha. Były prezenty,kwiaty w ilościach hurtowych.... Ogólnie było super do czasu gdy nakryłam go na rozmowie z kochanką. Było strasznie,ciężko,...... Minął już prawie rok.....
  • Hej! Pisze z prosba o pomoc. Otoz pracuje w telewizji, gdzie powstaje nowy talk-show. Jednym z tematow bedzie zdrada, a dokladnie: "Maz zdradzil mnie z najlepsza przyjaciolka, siostra, kuzynka lub odwrotnie - moja zona z kumplem itp.". W tej chwili szukam osob, ktorym zdarzylo sie cos podobnego i zgodzilyby sie o tym opowiedzic przed kamera. Wiem, ze temat jest drazliwy i czasami ciezko o tym mowic, ale moze czasami warto. Szukam osob z Dolnego Slaska lub okolic. Pokrywamy oc...
  • Jak wyżej,jakie pierwsze sygnały odejścia ze związku wychwyciliście/ciłyście ? Dzisiaj wiem,że : -moim pierwszym zauważonym sygnałem były ciągłe wciskanie mi prób kontroli, a były to zwykłe pytania... Pozdrawiam i czekam na Wasze obserwacje...
  • Nie wiem jak mam żyć. To dla mnie szok - mimo, że minął już rok, rozwód w toku - szok, że to się stało. Ze zaraz jak zdrada wyszła na jaw, mąż zwinął manatki. Gdyby chociaż wcześniej było coś nie tak, jakiś kryzys, byłoby mi źle........ale nie, było pięknie, byłam szczęśliwa. I nagle jedno cięcie - szok. I przy tym maleńkie dziecko, a tak chciałam dla niego szczęśliwego zycia. Nawet nie miałam czasu poprzeżywać - bo musiałam zając się dzieckiem, nagle wszystko spadło na mnie. ...
  • Właśnie zbieram się aby zawieżć do sądu pozwe rozwodowy. I wiem o słuszności mojej decyzji, to jakos tak smutno mi. Że nie wyszło, że się pogubiliśmy, że mąż nie kochal mnie na tyle mocno, aby zerwać z tamtą. O wszystko. Że synek będzie to przezywał i nie bedzie miał pełnej rodziny. Mąz obwinia mnie, że ja się zmienilam i pozwoliłam mu "ukryc" miłośc do mnie i zdradzić. Że gdybym była inna nie zdradziłby mnie. Wiem, że nie ma racji, bo traktował mnie źle. I napisal ze mam dbac o ...
  • Od momentu kiedy napisałam tu, ze dostałam anonim z ktorego dowiedziałam sie o zdradzie meza i kiedy maz przyznał sie do wszystkiego, mineło 5 dni. Myslałam o tym wiele, cały czas o tym rozmawialismy. Jednak dzis czułam ze tkwie w martwym punkcie. Doszlismy do pewnych wspolnych wniosków, ale kłopot w tym ze nie umielismy, nie wiedzielismy co robic dalej. Maz bardzo zaluje. Nie tylko dlatego ze to sie wydało, widze szczery zal w jego zachowaniu. Powiedział ze mnie kocha i chce byc...
  • Ta zła(41)

Zdradziłam - zakochałam się na zabój i oszukałam tym samym męża - człowieka, który kochał mnie nad życie. Żałuję. Od rozwodu minęły 2 lata, a ja nie potrafię zacząć od nowa. Historia z "tym nowym" bardzo szybko i boleśnie się dla mnie skończyła. Straciłam wszystko, co było dla mnie ważne - z własnej głupoty, naiwności, wiary w lepsze. Straciłam kochającego męża, spokój wewnętrzny, dom, pracę...długo by wymieniać jeszcze. Jestem zaradną kobietą i nie płaczę codziennie w poduszk...
  • Hm...może nie w odpowiednim dziale ale ... Powiedzcie proszę jak waszym zdaniem może wyglądać powrót po zdradzie (on zdradził ja ),czy taki powrotny związek ma sens czy kobieta potrafi żyć z zadrą? Pomimo że początkowo chce wybaczyć ,to czy na dłuższą metę będzie potrafiła wybaczyć?Chyba zrobiłem głupotę i rozwaliłem kilkunastoletni związek zostawiając żonę i dzieci .Może ktoś ma doświadczenie, doświadczył czegoś podobnego ? Proszę o opinie thx.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się