-
Czytam i śmieję się pod nosem, że (podobno) poważna polska gazeta moze dawać takie "artykuły" na swoją stronę internetową:
"Zdradzony przez Yahoo!" - czy Yahoo podpisywało z Wangiem jakąś umowę lojalnościową, skoro GW uważa że doszło do zdrady? Oczywiście nie , ale taki tytuł, na poziomie faktu, robi wrażenie. To że jest idiotyczny to nieważne.
"którego Yahoo! pomógł wsadzić" - jasne, obywatel Yahoo pojechał do Chin i własnoręcznie pomagał WSADZIĆ Wanga...
"adwokaci Wanga i dziennika...
-
Czym się tak ekscytujecie, przez 16 miesięcy pewnie wydał sporo kontrowersyjnych rozkazów, a teraz wyczuł że wiatr zaczyna wiać w inną stronę i ratował skórę.
Już chyba większy szacunek mam do tych, którzy będa do końca po swojej stronie.
-
Bzdury.
Najlepszym tego typu portalem w sieci jest salon.24 i tyle.
Portal Lisa stanie się co najwyżej przechowalnią lewackich odrzutków, którzy na wzajem będą sobie potakiwać i walić w PiS (taki internetowy tok.fm).
-
zaloze sie o kazde pieniadze ze on nie czytal herberta
-
Kiedyś w Krakowie potrzebowałem adwokata. Polecono mi usługi pewnej starszej damy, która przedstawiła się jako dawna Warszawianka, oficer AK i uczestnik Powstania Warszawskiego. Po załatwieniu sprawy , wdałem się z nią w pogawędkę przy kawie. Pani oficer była zdania, że tak pięknych chwil , jakie przeżyła w sierpniu 1944 nigdy póżniej nie udało się jej przeżyć. Była przekonana , że wszystkie zabite jej koleżanki i koledzy zginęli masowo ku chwale boskiej, na ołtarzu ojczyzny. Była nie poci...
-
Zauwazyliście, że to głównie żydzi cieszą się że w wyniku błędnych decyzji socjalistów którzy wpychali kolejne kraje do Eurokołchozu teraz poszczególne kraje utraciły suwerenność i zdolność wyboru?
Redaktor wyborczej cieszy się, że Węgry nie mogą wyjść ze struktur europejskich, które ciągną ten kraj na dno. Brawo.
-
Rozumiem że to jest coś dziwnego i jeżeli w Polsce skarbówka dowie się że ktoś ma na koncie 500 tyś niewiadomego pochodzenia to policja nie przyjdzie do jego domu?
Martwią mnie sytuacje kiedy dziennikarze Gazety Wyborczej zdają się sugerować że dla niektórych prawo nie istnieje.
-
Na co jeszcze może liczyć mecenasz Rogalski od nas
polaków mających jednak olej w głowie nie bijących piany
z wykorzystaniem tragedii Smoleńskiej.Idąc śladem
rozumowania mecenasza Rogalskiego można domnie-
mywać że chodzi tu o dalsze podziękowania części
rodzin będących w rozpaczy.
-
Kałmuk Zielony...za zielone?
-
Inny wywiad z autorką Londonistanu:
fronda.pl/news/czytaj/londonistan
-
"Słów bp. Pieronka nie będę jako katolik komentował". Skomentuj, nie bój się! Skad oni biorą takie argumenty? Gdzie jest napisane że członek kk nie ma prawa komentować wypowiedzi hierarchów. Hofmanowi myli się KK z PZPR i PiS-em, bo tam za krytykę wiadomo...
-
"Prof. Antoni Dudek, historyk z IPN, opublikował nieznany wcześniej
historykom dokument z rozmów pomiędzy władzami PRL i ZSRR"
Sorry, skoro nikt nie umie powiedzieć kiedy została napisana, dla
kogo, czy piszący ją sam notował to co pisał czy tylko słyszał o tym
to to nie jest żaden dokument.
Myślę że reżyser filmu "Gry wojenne" przeczytał to w scenariuszu
filmy a potem przekazał Panu Dudkowi do "wykorzystania".
Równie prawdopodobną natatkę czy dokument można stworzyć na temat
h...
-
A jak tam się miewa PO, towarzyszu Szacki (czy jak się tam do siebie zwracacie w tej "Prawdzie Wybiórczej")? Rządzi jeszcze, decyzje jakieś podejmuje, czy już zniknęła zupełnie?
Bo w normalnym, demokratycznym kraju media zajmują się głównie władzą, a nie opozycją, zwłaszcza marginalną.
-
a w ukraińskim periodyku ukazującym się w Polsce i dotowanym przez MKiDN,
ukazuje się tekst mówiący wprost o odebraniu Polsce 10 powiatów i o tym, że
należy Polaków na to powoli przygotowywać. ale lepiej być cicho, przecież to
nasz "strategiczny partner"
-
"Dzidzia" Napieralski koncentruje się na wykańczaniu przeciwników wewnątrz partii bo tylko to potrafi a słupki mu same rosną przez nawalankę między PIS a PO. Jednocześnie chytrze zerka na wszystkie strony, kto mu zaproponuje tekę wicepremiera. Bez mrugnięcia okiem wszedłby w koalicję z PIS. Nie bierze pod uwagę, że niezadowolonych z jego polityki w SLD jest znacznie więcej. W przypadku koalicji z PIS z partii może wystąpić znacząca grupa posłów i to byłby prawdziwy koniec Napieralskiego. Zost...
-
gazetko nie kłam jak zwykle, przyznaję się głosowałem, głosował będę
na Kaczyńskiego, a marny piarowiec ryży tusek skończy na śmietniku
historii, dla takich POpaprańców, oszustów miejsca w polityce nie ma
-
Jeśli kogoś Kukliński zdradził to Związek Radziecki.
M.in. dzięki niemu nie doszło do konfrontacji militarnej między ZSRR, a
Zachodem, a Polska nie zamieniła się w radioaktywny krater.
Jest bohaterem.
-
to ma być epitafum na cześć TW Bolka?