Forum Kobieta Związki Kochanki...
ZMIEŃ
      zdradzony

zdradzony

(22 wyniki)
    • Zdradziłem kobietę po 5 latach związku i niby mi wybaczyła, ale w tym tygodniu mam na 6 do pracy i dostałem wolne na dziś i co się okazało ona umówiła się z facetem, co mam robić? zaufać jej że nic z nim nie robiła czy jednak uważać? mam strasznego doła :( wiem że źle zrobiłem ale skoro niby mi wybaczyła po co się odgrywa w ten sposób? proszę pomóżcie
    • zapewne forum KOCHANKI, ktore powstalo pod wplywem impulsu a byc moze tez pod wplywem upojenia alkoholowego, podczytuja nie tylko szczesliwe mezatki ( zaraz odezwa sie brukiewotrinitowate istoty i zaprzecza, ze mezatki moga byc szczesliwe), ale tez kobiety, ktore zostaly zdradzone przez swoich mezow/partnerow. czy zdarzylo sie Wam przeczytac watki/posty, ktore zostaly wysmarowane przez KOCHANKE Waszego meza/partnera? jesli tak, jak zareagowalyscie i ile w tym, co one pisaly, jesli pisaly, b...
    • No może jeszcze nie dosłownie ale prędzej czy później będę. Jesteśmy po ślubie parę lat. Biorąc pod uwagę różne czynniki dochodzę do wniosku, że Ona prędzej czy później mnie zdradzi. Dlatego, odchodzę, mimo, że bardzo ja kocham. Zostawiam małe dziećmi i niespłaconym kredytem. Małżeństwo w dzisiejszych czasach nie ma sensu. Kobiety potrzebują motyli w brzuchu i ogierów co je rżną. Brak moralnych zahamowań, ogólna degrengolada wartość powoduje, że to nie ma sensu. Czekanie, na t...
    • nie umie spojrzeć prawdzie w oczy' Nie bardzo rozumiem dlaczego niemal każdą odpowiedzią na informacje o żenującym tańcu godowym znudzonych kapciami panów mężów i innych historiach z punktu widzenia koleżanek, współpracowniczek, i innych kobiet narażonych na jakiekolwiek zaloty panów domu są życzenia: uważaj bo sama tak będziesz miała, jakby zdrady były czymś nieuchronnym 'bo chłopy już takie są'. Najbardziej jaskrawie na tym forum udziela sie cała armia zdradzonych kobiet i do tego c...
    • Pytanie brzmi jak w tytule. Moge spróbować tylko uszczegółowic. Chodzi o małżeństwo - staż małżeński 10 lat , żona w wieku 30 lat , mąż sporo starszy 44 lata ( ma oczywiście ) .Różnica 14 lat. Dwoje dzieci. Sex urozmaicony, różne miejsca i pozycje. Pytanie - czy ten męższczyzna (temperament w normie) będzie szukał kobiety na boku (kochanki na stałe, lub dłuższy czas).Jesli tak, to po co ? Prosze o opinie.
    • Zdradziłam męża i zaszłam w niechcianą ciążę. Nie wiem co teraz robić? Biję się z myślami.. Przyznać się czy brnąć w kłamstwo i wmówić dziecko mężowi? Czy któraś z was miała może podobny problem? Pomóżcie!
    • Powiedzcie co sądzicie. jestem z mężem od 10 lat. od dłuższego czasu praca wymaga częstego bycia poza domem w jednym i tym samym hotelu. Generalnie jesteśmy fajnym małżeństwem, kłócimy się wiadomo, ale nigdy żadnych większych problemów nie było. Jedynym elementem, który nie grał było łóżko. Ja od dawna traktowałam sex jak obowiązek, starałam się nie odmawiać, ale sama nie angażowałam się nazbyt. Wkońcu wiem że on to wyczuł i było to dla niego sporym problemem. Niedawno dowiedziałam się, że t...
    • Znacie jakieś przypadki zemsty żony na kochance? Jak daleko może posunąć się zdradzona kobieta?
    • Co pomaga na zdradę męża? Oczywiście poza zabiciem gada.
    • jak nie kocha naprawdę zdradzać będzie......zrozumiecie to kiedys?
    • ...Jakieś 3 miesiące temu dowiedziałam się ,że mąż mnie zdradza z inną kobietą .Był z nią 7 miesięcy.Ona ma 3 dzieci ,dwie córki z pierwszego małżeństwa a 3 córka jak była z kimś w związku po rozwodzie .Tamten gościu też ją zostawił ...no i pojawił się przy jej boku mój mąż .Nie potrafię z tym żyć! Jest mi bardzo źle.
    • Czytam to forum i zastanawiam się, skąd u zdradzonych żon aż tyle jadu i nienawiści ukierunkowanej przeciwko kochankom, w których upatrujecie źródła zła, a nie przeciwko mężom, którzy byli wam winni wierność. Mężom - niewinnym misiom, z łatwością dającym się wodzić na pokuszenie. I żeby było jasne, te słowa pisze właśnie niegdyś zdradzana żona, która długo się naszarpała, anim szanowny małżonek zgodził się na rozwód, bo przecież zdradzał tylko ciałem, a tak poza tym, to przecież kochał,...
    • "UKŁad"(19)

Zyje z kims w takim wlasnie ukladzie ja mam kogos on ma kogos ,spotykamy sie raz w tygodniu nie konieczie w wiadomym celu... Nazywam to ukladem gdyz od samego pocztaku on zanaczyl ze nie zostawi swojej X .a ja swojego Pana X .Zastanawiam sie czy tylko ja mam tak specyficzne podejscie do zycia takiego zycia ? Dlaczego zdradzamy ? ktos powiedzial ze zwiazek to stan w ktorym i tak szukamy czego lepszego , w moim przypadku chyba tak jest ale czy to onacza ze go nie kocham ? Czy jest...
    • Wszystkie jak jeden maz jestescie zgodne z panem Prawidlowe-podejscie, ktory jednak uwaza, ze kocha zone. Znaczy sie holduje zasadzie " Zone kocham a inne pierdole " ( za przeproszeniem) w sensie doslownym! Wiec jak to jest kochanki? Maz zdradza tylko i wylacznie jak cos zlego sie dzieje w zwiazku czy mimo wszystko jak panna wypnie zadek to facet wezmie, nawet gdy kocha owa zone? Twierdzicie wszystkie ze jak kocha to nie zdradzi, P-P twierdzi ze kocha i zdradza, ale i tak trzymacie z n...
    • ...ktore mialy zle relacje z matka, zdradzone zony to te, ktore mialy zle relacje z ojcem.tak mysle.
    • Jednak wszystko się potwierdza. Skruszony mąż błaga o wybaczenie!!! Podobno nie potrafi żyć bez nas, bardzo nas kocha i takie tam... Szkoda tylko, że mnie to nie wzrusza. Więc jednak, żony zawsze górą!
    • Tekst poniżej napisałam na forum męźczyzna ale tam tylko diwe kobiety obrzuciły mnie obelgami i wyśmiały, może ktraś z was mi podpowie albo pokaże wyjście z sytuacji, a wieć: WItam, jestem mężatką i nawiązałam relację z kolegą z pracy.........zaczęło się niewinnie, nie wdając się w szczegóły zbliżyliśmy się do siebie bardzo, on mówi że kocha.........(pomimo że jest w związku ale pozamałżeńskim) a ja nie chcę tego dalej rozwijać...ciągnąc........ dwa razy próbowałam z tym skoń...
    • Zazwyczaj to ona najbardziej zbiera po dupie, a zdradzający chłop wraca do domu w pełnej chwale, zasiada na fotelu i królewskim gestem domaga się piwa i obiadu. Żona oczywiście piwo i jedzenie podaje i jeszcze współczuje mężowi, który ją zdradził. Współczuje, bo dał się ponieść emocjom, bo "ta druga" go uwiodła i wykorzystała... Zresztą zdradzone żony też niewinne nie są. Przecież facet nie zdradziłby, gdyby wszystko, czego potrzebuje, dostawał od żony. a jeśli żona jest wiecznie zm...
    • dlaczego kobiety oskarżają drugie kobiety ze ich maż, chłopak, partner je zdradza? Ze to niby przez nią cię zdradził, ze to na pewno jej wina. Przecież jeśli ktoś chce zdradzić to nie ważne czy z tą czy z tamtą i tak to zrobi. Ważne jest to ze cię nie kocha. Nigdy nie wincie jej tylko jego. Gdyby kochał nie zdradziłby. To mąż jest drań.
    • zawsze się zwala winę na ta trzecią, złą jędzę że wlazła z buciorami... A dlaczego niby obca kobieta, niezwiązana żądną przysięgą małżeńską, miałaby się przejmować małżeństwem obcej sobie kobiety? "ta trzecia" chce faceta, przecież tego faceta-męża nie gwałci, tylko on sam jej lezie do łóżka. I ma prawo chcieć takiego faceta jaki jej się podoba. Jeśli ktoś tu robi źle i łamie zasady, to tylko ten face-mąż. A że zdradzona żona szuka kozła ofiarnego i łatwiej go znaleźć w obcej kobiecie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się