Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      zestresowany

zestresowany

(5 wyników)
    • Mam 5-letniego yorka i 7-miesięczne dziecko.Odkąd dziecko pojawiło się na świecie,pies zaczął załatwiać się w domu.Wcześniej mu się to zdarzało raz na parę miesięcy w nocy jak nie wytrzymał.Co robić??? Poświęcamy psu więcej czasu,bo uznaliśmy,że może rzeczywiście nie poświęcamy mu teraz tyle uwagi.Śpi dalej z nami w pokoju i z dzieckiem,ale niestety zaczął załatwiać się na dywan.Nie wiemy w ogóle co robić.Pies potrafi zrobić i kupę i siku,także nie jest to problem choroby pęcherz...
    • Dostalam dwie myszki japonskie - samce Najpierw byly strasznie zestresowane siedzialy ciagle w kacie akwarium albo w kubku zaslaniajac wejscie czym sie dalo a na jedzenie rzucaly sie jakby nigdy nic nie jadly Po dniu przebywania ze soba, jak juz sie najadly, zaczely sie gryzc i piszczec musialam je rozdzielac bo to wygladalo bardzo powaznie nie mozna bylo ich spuscic z oka bo jak tylko sie nudzily to zaraz rzucaly sie na siebie Zauwazylam ze jeden z nich jest bardziej agresywny i m...
    • Witam Pisałam niedawno o moim zaadoptowanym psiaku jak to się boi obcych ludzi, ulicy i jeżdżących aut. Lęki te są niewyobrażalne poza domem. Mieszkamy w bloku obok targowicy i ulic. Pies na słowo "idziemy na dwór" nie reaguje wogóle. Gdy go wyniosę na dwór ze mną chodzi na spacery chociaż aż mi go szkoda bo ciągle ma spuszczoną głowę i podwinięty ogon, w sumie nawet chodzi często na ugiętych ze strachu łapach. Z mężem natomiast nie ma szans na wyjście. Mamy do wyboru albo znal...
    • kotka ma 6 lat.jest rok po operacji usunięcia "narządów rodnych", jest niedotykalska, nigdy nie byla wylewna, ale teraz to juz szczyt-jak ją obłaskawić?
    • CZesto tutaj piszecie, ze pies jest zestresowany bo byl w schronisku. Ale przeciez w schronisku ma optymalne warunki: jadlo, serdecznosc opiekunow, towarzystwo innych psow. Gdzie tutaj jest ta meka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się