Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      zestresowany

zestresowany

(6 wyników)
    • Jak poznać u siebie ten stan stresu? Cechy fizyczne i mentalne....
    • myślicie, że człowiek, który jest nieudacznikiem, ma szanse się zmienić? mam na myśli kogoś, kto jest wiecznie zestresowany, ma wieczne wątpliwości, nie lubi siebie, nie lubi ludzi i jest nie pewny siebie. jak to zmienić?
    • czy są jakieś ćwiczenia, ktore mogłabym wykonywac w domu aby nabrac pewnosci siebie? Ogolnie ładną jestem dziewczyną, nie głupią niestety mało pewna siebie, bardzo sie stresuje szczegolnie wtedy gdy jestem zainteresowana jakims mezczyzna, czy jest cos co pomoze mi byc pewniejsza siebie?
    • Piszę to w nadziei, ze ktoś zna odpowiedz na moje pytanie. Czeka mnie interview, które zawsze źle znoszę, serce bije mi jak oszalałe, pocę się w widoczny sposób (na twarzy), głos mi się zauważalnie trzęsie. Tak było zawsze, mimo to znajdowałam prace, ale dla mnie to było zawsze przykre i upokarzające doświadczenie. Teraz postanowiłam wypróbować technikę spiętrzania, warunkiem jest wprowadzenie się w stan takiego właśnie zdenerwowania, a potem utrzymywanie się w nim przez określony czas. T...
    • Witam , 3 lata temu zakochałam się w pewnym chłopaku ( mamy po 19 lat ) . Chodzilismy przez pewien czas do jednej klasy . Wyznalam mu uczucie, on natomiast nie odwzajemnil go , jednak zaproponowal przyjazn. Nastepnie jednak mu sie zaczelam podobać , zaczal do mnie pisac na gg ,rozmawialismy przez kilka godzin codziennie , pisal smsy ,podchodzil w szkole, jednak bylam tak zestresowana, ze mu uciekalam caly czas :/ i tak sie nie zdazylismy dobrze poznac...proponowal wielokrotnei s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się