Forum Kobieta Ślub i wesele Ślub i wesele
ZMIEŃ
      zestresowany

zestresowany

(3 wyniki)
    • od 5.00 spać nie mogłam, za niecałe 6 miesięcy ślub, a my jeszcze tyle rzeczy nie mamy pozałatwianych, ani fotografa ani kamerzysty, a o sukni to nawet nie wspomnę (wiem jaki typ, ale chciałam jeszcze poprzymierzać, a nie mam kiedy), na dobrą sprawę mamy tylko salę, zespół i księdza jakoś taki smutek mi się od rana nazbierał, że nie zdąrzymy... jeszcze chciałam Was zapytać jak to jest jak ma udzielać ślubu znajomy duchowny, w jakiej formie należy go o to poprosić, bo mój pro...
    • Cześć dziewczyny, do ślubu 45 dni a ja nie mam sukienki:(((((((((((( Najgorsze jest to, że nie mogę się na nic zdecydować. Czy jest tu któraś co też tak ma???
    • Ślub mamy dopiero za 6 m-cy a ja sie zaczynam trząść jak galareta... nie lubię tylu przygotowań a właściwie tyle załatwiania i tylu wyborów... jak sobie z tym radzicie? Mnie np, bardzo zestresował wybór sali i zespołu, ba! nawet koscioła :) Teraz, chociaż wybór już dokonany - ciągle mam wątpliwości czy dobrze zrobilismy, czy to na pewno będzie to (sala i zespół). No i oczywiście stresują mnie wydatki chociaż te rodzice wzięli na siebie (ja postanowiłam się z narzeczonym dołożyć). Chyba ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się