Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      znajomi

znajomi

(4 wyniki)
    • Czesc. W lutym rozpoczynam ST rotation w Belfascie. W Londynie i South East jest sporo lekarzy z Polski. Jak to wyglada w NI? Czy odwiedzaja to forum koledzy po fachu mieszkajacy w Belfascie i okolicy? Na poczatek przyjezdzam sam, chce w ciagu kilku miesiecy sciagnac rodzine z Londynu. Gdzie szukac wynajmu/kupna, szkol dla dzieci itp. Czy w NI tez sporo polskich sklepow? Pozdrawiam
    • Czytając ostatnie wątki doszłam do dziwnych wniosków. Piszący tu ludzie stwarzają sobie wirtualny obraz innych Forumowiczów (na podstawie tego, co tamci piszą, ale przede wszystkim - bez podstaw ;-) i...traktują te wirtualne obrazy jakby to byli prawdziwi ludzie. Z kolei nie uświadamiają sobie ( nie chcą? / nie umieją?), że sami dla innych piszących są również wirtualnymi obrazami. Traktują bardzo osobiście wszelką krytykę swojej osoby - a przecież jest to krytyka ich wirtualnego o...
    • Lekarze w Polsce ( a przynajmniej w Lublinie) stają się naprawdę bezczelni. Mój znajomy chciał wezwać lekarza PRYWATNIE do chorej babci ( na rodzinnego oczywiście nie ma co liczyć). I co? ŻADEN nie chciał przyjechać, mimo że znajomy chciał płacić. Tylko obniżka pensji lekarzy rozwiąże ten problem.
    • link do komentarzy pewnego artykułu - jeden mnie szczególnie rozbawił forum.gazeta.pl/forum/w,60,106579198,,Rekordowy_pozew_za_blad_lekarski.html?v=2 Re: Jakie ogromne odszkodowanie? ankow5 01.02.10, 16:03 Odpowiedz A nie prawda-lekarze są od zarabiania i tylko od tego. Mojej mamie zostawili sączek w zaszytej ranie i męczyła się z tym kilka miesięcy. Ba powiem więcej: [b]jeden mój znajomy był nawet świadkiem kradzieży narządów od pacjentki z którą leżał w pokoju. [/b] Jak opowia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się