Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      znajomi

znajomi

(3 wyniki)
    • Dwa tygodnie temu postanowilam przestac pic. Wie o tym tylko moja najblizsza przyjaciolka. Zauwazylam u siebie objawy alkoholizmu: coraz wiecej picia, coraz wieksza chec na nie, coraz mocniejsza glowa, picie by sie osmielic,czuc dobrze wsrod innych...Nie wiem,jak mowic innym,ze nie pije. Mowie,ze mam problemy ze zdrowiem( co jest tez prawda,bo najprawdopodobniej mam wrzody i jak na razie nie mgoe pic). Wykrecam sie jak moge. ALe najbardziej sie boje utraty akceptacji...wiadomo,z...
    • No właśnie - czy jakieś wystepują, tak jak po narkotykach? Mam na myśli np. bóle mięśni i stawów, zawroty głowy, migreny, zwiększone pragnienie... Czy może inne ?
    • W zasadzie zwracam sie do Was z wielka prosba o rade bo nie wiem co mam zrobic.Juz o małego widziałam przerozne alkohole na stole piwo(te drozsze i te najtansze za 1 zl) wisniowki,fruktowiny,wodki i spirytus od agnieszki lub od jakiegos innego zula co sprzedawał.Jak nie bylo pieniedzy to byle jaka wodke piła albo szła na miasto od jakiegos znajomego kase załatwic.Wyciagałam ja z róznych melin czasem pijana czasem bardziej a niekiedy na dilerce czy jakos tak to nazywała.Piła przez ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się