pi.asia Re: znajdź kotka 12.05.12, 22:03 W pierwszej chwili pomyślałam, że w takim śmietnisku nie da się znaleźć kota, to po prostu niemożliwe. W drugiej chwili go znalazłam Odpowiedz Link
pi.asia Re: znajdź kotka 12.05.12, 23:18 odpowiem jak pilot - na dziewiątej godzinie. Widzisz go? Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: znajdź kotka 12.05.12, 23:26 Teraz tak, ale to fotomontaż, kot jest bardzo malutki w porównaniu do góry śmieci. Odpowiedz Link
andy3458 Re: znajdź kotka 13.05.12, 08:04 Jakby dobrze policzyć to jest tam co najmniej kilka kotów. O kocich głowach już nie wspomnę bo naliczyłem ich tam chyba ze 7 czy 8. Ale ja już tak mam że wszędzie widzę koty. To już taka moja "odchyła" na punkcie kotów. Niedługo zacznę się bać lodówkę otwierać, bo a nuż jakiś kot może się tam czaić. Pora na psychiatrę, czy jeszcze zaczekać? Odpowiedz Link
pi.asia Re: znajdź kotka 13.05.12, 08:53 > Jakby dobrze policzyć to jest tam co najmniej kilka kotów. Ha, witaj w klubie! A już myślałam, że tylko ja mam zwidy bo oprócz krówki widziałam bure, rude i nawet kawałki czarnych A kocich ogonów ile tam jest! Tak naprawdę, jakbyśmy się postarali i zaznaczyli wszystkie obecne tam koty, to zdjęcie musiałoby zmienić tytuł na "znajdź stary zardzewiały silnik". Odpowiedz Link
andy3458 Re: znajdź kotka 13.05.12, 09:04 Kocich ogonów nawet nie podejmę się liczyć, bo jest ich tam mnóstwo. A nad zardzewiałym silnikiem widać jakiś czarny koci łepek i żółte oczy się świecą. Odpowiedz Link
pi.asia Re: znajdź kotka 13.05.12, 09:17 faktycznie,nad każdym zardzewiałym silnikiem jest kot Odpowiedz Link
karple Re: znajdź kotka 13.05.12, 19:06 ło matko kobito jak ty tam tego kota znalazłaś????? ja dostałam oczopląsu, kotów "widziałam" chyba z 15 kotów!!!!! I dopiero jak przeczytałam pilocia podpowiedź zobaczyłam prawdziwego kota fajna zabawa była Odpowiedz Link