Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      zrozpaczony

zrozpaczony

(3 wyniki)
    • Mój problem dla wielu może wydać się niezrozumiały lub niemożliwy. Sama pewnie kiedyś tak bym go postrzegała. Ale teraz niestety jestem naprawdę zroxpaczona. Nie wiem już co mam zrobić. Kiedy wracam z pracy moja córka wogole nie się ze mną przywitać, nie che do mnie przyjśc. Woli ciocię albo babcię, które ją pilnują. Bardzo mnie to boli zwłaszcza kiedy mamy już iść do domu a moja 2-letnia córka odstawia histerie. Czy ktoraś z Was ma taki problem? Staram się jak mogę. Proszę napi...
    • Witajcie! Moj synek od czwartku choruje na grype jelitową. Najpierw była biegunka potem wymioty. Sobota ok, nic się nie działo więc na noc podałam mleczko. Nad ranem wielkie kupsko. W ciągu dnia znów na chlebie i wodzie. W nocy był głodny więc znów podałam mleczko. Dziś już dwa razy zrobił kupkę ( a la biegunka). Nic nie chce jeść, nawet chlebka, ryżu, jabłka. Dosłownie nic. Nie ma siły do zabawy, ciągle siedzxiałby tylko na rękach. Nie wiem co robić. Dopajam wodą. Właśnie poszedł spać...
    • Jestem mamą dwuletniej dziewczynki, która nie potrafi siakć na nocnik. Cały zcas nosi pieluchę. Muszę jej pilnie pobrać mocz bo ma 40 stopni gorączki i żadnych innych objawów. Walczę od dwóch dni i nic. Woreczki na mocz są za małe i wszystko się z nich wylewa, do pojemnika nie chce zrobić i nie da się trfić w moment sikania bo sika co 3-4 godziny. Nie mogę jej puścić bez pieluchy bo gorączka. Żadne stawianie w wannie i puszczanie wody nie przynosi efektu. Czy w szpitalach wykonu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się