Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      zrozpaczony

zrozpaczony

(3 wyniki)
    • problem dotyczy BPD jestem w prawie 4-letnim związku (małzenskim) z taką osobą.wszystko co przeczytałam na ten temat,przezywałam równiez w swoim zyciu plus jeszcze wiecej(popychanie,szarpanie,kopanie,a nawet bicie).. własciwie to nadal przezywam..zdecydowałam sie odejsc,mimo ze baardzo go kocham,ale mam małe dziecko które na to wszystko patrzy .teraz on mnie o wszystko obwinia,ze mu zniszczyłam życie,ze on wiedział ze od niego odejde. a robił wszystko zeby tak sie stało:ćwiczył moja wy...
    • W ciagu tygodnia przybyło łacznie 112 podpisów, z czego az 32 to podpisy z Polski /po mojej ostatniej akcji - a nie bedzie ich w ogole, bo admini wszedzie juz usuwaja moje posty/. Bez nich jest to 80. Wszystkich jest obecnie 46500. Brakuje 3500. Do konca roku w tym tempie przybedzie bez polskich 12x80=960, z polskimi 12x32=384 wiecej. Gora 1344 podpisy, a wiec mniej niz połowa. Petycja uzyska wymagane przez organizatorow 50000 po 32 tygodniach (8 m-cy), tzn. na koniec maja. To tra...
    • Jestem najmłodsza z rodzeństwa obecnie zostałam sama w domu z rodzicami straszy brat dzieki temu ze rodzice mu zafundowali mieszkanie, samochód wyprowadził sie na swoje... teraz cała nienawisc do swiata skierowana jest na mnie: ojeciec mnie zaszantarzował ze powie matce o czym ona wiedziec nie powinna i kazde moje słowa kieruje predzej czy pozniej przeciwko mnie, matka raz na miesiac sobie uswiadamia ze ma cózrke i w ramach 'pstwaienia do pionu' jak to pieszczotliwie nazywa robi mi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się