Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zrozpaczony

zrozpaczony

(5 wyników)
    • Moje dziecko ma skazę białkową i do tej pory było karmione Nutramigenem. A dziś lekarz mi powiedział, że w nowej ustawie nie ma refundacji;(. Wcześniej kosztował 13 zł teraz 30zł. Nie wiem jak my teraz damy sobie rade finansowo. Czy rzadzacy zwariowali? jak mamy sobie poradzic
    • Chodzi o mojego meża.Jest kochanym męzem i ojcem, jesteśmy szczęśliwi jednak ja nie do końca a wszystko przez jego nie wiem jak mam to nazwać lenistwo(??) do seksu. Ja mogłabym codziennie się kochać, godzinami a jemu wystarcza raz na jakiś czas.Jestem załamana i zrozpaczona..ostatni raz kochaliśmy się jakieś 6 tyg temu.. jestem niewyżyta jak dzikie zwierze, ile razy było tak że próbowałam, zachęcałam prosiłam a jemu albo się nie chciało albo nie miał ochoty,albo był zmęczony.. dzi...
    • Wczoraj odebrałam wyniki. IgG + i IgM +.... dzis rano byłam w przychodni zakaźnej, lekarka zleciła dodatkowe badania, chcąc się upewnić czy zakażenie jest faktycznie swieże. Poprzednie labolatorium nie określiło ilości przeciwciał IgM więc teraz badania mają być dokładniejsze. Poczytałam na forach i jestem zdruzgotana. Czy ktoś wie cos na ten temat i może mi pomóc? Lekarze nic nie mówią, zro pocieszenia....ja już założyłam najczarniejszy scenariusz....
    • Własnie wrociłam ze spaceru z moim 2 letnim synem, własciwie to byl jakis koszmar. W pewnym momencie dziecko usiadło i chciało zdjac buta, myslałam ze wpadl kamyk-sprawdzilam, nie było. Przy zakladaniu buta zaczeły sie wrzaski, tarzanie po ziemi, szarpanie mnie, chciał zdjąc drugiego i mu sie udało!!potem chcial zdejmowac spodnie, nie pozwolilam, zaczal sie szarpac, wrzeszczec trwało to ok 10 min, wzielam na rece nie pomoglo zaczal mnie grysc, prezyc sie, wyrywac wlosy (wyrwal m...
    • Już nie wytrzymuję !!! Przez ostatnie 9 miesięcy ciąglę zajmuję się synkiem. Owszem, męża mam ale on przychodząc o 16 z pracy poświęca małemu max 10 min dziennie i tyle (na siłownię i sałnę ma czas. Mam do niego dużo żalu). Poza tym na żadną pomoc nie mogę liczyć. Mały jest OKROPNY !!! Stale ryczy i marudzi. Sam posiedzi 10 min z zabawkami a potem ryk.Po wzięciu na ręce owszem przestaje, ale ile można nosić. W nocy śpi żle !Naprawdę już nie wytrzymuję. Doszło do tego że kilka razy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się