zrozpaczony

(3 wyniki)
  • naprawdę jestem przygnębiona - moja córeczka cmoka podczas karmienia. zaczęło się w drugim tygodniu życia (teraz zaczęła 7 tydzień) - wcześniej ładnie ssała. Nagle zaczęła głośno cmokać. Pomna wszystkiego co przeczytałam na temat karmienia, zaczełam Ją przystawiać na różne sposoby, nic, ciągle cmoka, łapie ładnie, po czym jakby "zjeżdża" i zaczyna cmokać. Byłam w poradni laktacyjnej, przybiera na wadze ok 37 g/ dobę, więc nie ma na co narzekać, brodawki mnie nie bolą. Konsultant...
  • Droga Pani Moniko i Dziewczęta z forum! Bardzo proszę o poradę i odpowiedz na trudne dla mnie pytania. Otóż jestem mamą 5 tyg Marysi,od tygodnia walczymy ze zwiększeniem laktacji zgodnie ze szczegółowymi instrukcjami z poradni mimo to nie udało się zwiększyć u mnie produkcji mleka na tyle,by Marysia sie najadła.Do tego dołączyły się problemy ze ssaniem.Pełna rozpaczy poddałam się..Postanowiłam karmić tylko butelką z moim odciąganym mlekiem plus sztucznym.Moje pytania to: -czy warto ka...
  • witam mam 2 miesięczną córeczkę, karmię piersią od początku, ale niestety mój pokarm się kończy , piję dużo herbatek laktacyjnych, dziecko bardzo często przystawiam do piersi, że nawet nie muszę odciągać laktatorem pokarmu, wyssie wszystko do końca,ale mój pokarm i takl zanika, dziecko się nie najada, prawie cały czas płacze z głodu, a butelki za żadne skarby nie chce, nie wiem już jak ją nauczyć jeść z butelki, próbowałam, różnych smoczków, różnych mlek, nawet karmienia łyżeczk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się