Forum Kuchnia Przepisy
ZMIEŃ
      zupa

zupa

(52 wyniki)
    • zupa ok!!!
    • Wszystko świetnie, przepis apetyczny, ale TO NIE JEST DANIE WEGETARIAŃSKIE!?
    • Dla mnie to obrzydlistwa,nie maj tradycyjne,polskie cupy: fasolowa,grochóweczka,jarzynowa,ogórkowa,żurek itp.,a nie jakies wymyslanki dyniowo-jabłkowe.Mam koleżankę,która raczy gości jakimiś eksperymentami sałatkowymi itp.Mamy polskie zwyczaje,bardzo sprawdzone i smaczne,a nie jakies mięsa z ananasami,dyniami,miodem.Brrrrrr
    • Ta zupa jest bardzo łatwa w przygotowaniu i smakuje wyśmienicie.
    • Tarator, chłodnik bułgarski bez ogorków nie istnieje, niestety...
    • Absolutnie jalowa zupa gotowana bez zupy bazy niewiem czy to w ogole mozna nazwac zupa pomidorowa jaka w polsce sie gotuje wczesniej na wywarze rosolu.
    • No dobra poddaje sie .... Chcialbym sie nauczyc gotowac i bardzo lubie to robic ale .... Czytam te wszystkie przepisy i nie znam nazw ... No na przyklad szalotki . Co to jest ? Czy jest jakis slownik tych nazw ze zdjeciami ? Bo nawet nie wiem co mam kupic jak pojde do sklepu . A buuuuu :(
    • Posolic,popieprzyc i za okno wypieprzyc! Jak ta zupa ma byc wegetarianska,skoro gotowana jest na kurczaku?
    • Zupa jest pyszna, cudowny zapach, kolor i smak, niesamowite wrażenia smakowe :)))))))) Dlaczego Autorka tej niesamowitej zupy nie załączyła zdjęcia zupy i jej samej kucharki ? ;))))
    • gotowałam. smaczna! dzięki!
    • Ten przepis jest najprostszy i najlepszy:)Zupa wyszła mi znakomita :) Fajnie,że ktoś umieścił taki oto przepis :)
    • Ugotowałam.Zupa jest super polecam.
    • Przepis OK. Zrobiłam dzisiaj, tyle, że dodałam całe pory, może dlatego wyszedł mi krem w kolorze zielonym a nie takim jak na zdjęciu, ale ogólnie zpka pycha, delikatny smak. Naprawdę dobra ;-) Aha, i ja zrezygnowałam ze śmietany, mleko tak, ale śmietany już nie dodawałam.
    • Sorki, ale najlepszą pomidorówke z ryżem robi moja babcia - smak dzieciństwa :)
    • Uwielbiam zupe sledziowa, moja babcia czesto ja robila dokladnie z takiego samego przepisu jaki zostal tu podany, jutro sama ja zrobie...juz mi slinka leci na sama mysl.
    • Właśnie mam miso i szukam ciekawego przepisu...mniam ten brzmi smakowicie.Pozdrawiam i "mlaszczę pyszczkiem"-dzieki.
    • to byla bardzo dobra potrawa
    • Jak na zupę dla 2-latka to jest to bardzo duża porcja. Przy tym jak mi wiadomo potraw dla małych dzieci nie powinno się solić ani przyprawiać wegetami.
    • po pierwsze to nie wan tan tylko wonton. po drugie nie dodaje sie sosu sojowego. po trzecie kucharz zle skleja pierozki, dodatkowo nie uzywa sie jajka do sklejania wystarczy woda namoczyc palec.... gosh!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna