Gość: patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 12:45 Ten przepis jest najprostszy i najlepszy:)Zupa wyszła mi znakomita :) Fajnie,że ktoś umieścił taki oto przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewelinka Zupa pieczarkowa IP: *.siec.idealan.pl 19.09.08, 14:48 zupa smaczna;] ja jeszcze dodaje ziemniaki pokrojone w kostke . bardzo smaczna;] dziekuje za przepis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Zupa pieczarkowa 22.09.08, 12:23 ja dodaje ziemniaki i marchewke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKLEJCIE PRZEPIS Zupa pieczarkowa IP: 195.47.201.* 29.09.08, 13:18 BO JA NIESTETY MAM OGRANICZONY DOSTĘP DO STRON WWW I NIE MOGE OTWORZYĆ PRZEPISU NA ZUPĘ PIECZARKOWĄ A JUZ MI ŚLINKA CIEKNIE. Z GÓRU DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
marijkachole82 przepis 30.09.08, 12:33 * 0.25 dag oczyszczonych pieczarek * 1 litr wywaru warzywnego z kostki grzybowej * łyżka masła * łyżka śmietany * 1 łyżka mąki * szczypta majeranku * sól * pieprz Ugotować wywar warzywny na kostce grzybowej. Oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki. Masło rozpuścić na patelni i podsmażyć na nim pieczarki. Pieczarki razem z tłuszczem i sosem, które puściły, wrzucić do wywaru. Gotować ok. 15 minut, zagęścić mąką rozmieszaną w śmietanie i łyżce wywaru. Dodać przyprawy i gotować jeszcze przez 5 minut nie doprowadzając do wrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody kucharz Zupa pieczarkowa IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.09, 12:00 Lubie zupki a pieczarkową bardzo tylko mam pytanie jak mozna gotowac zupe nie doprowadzajac do wrzenia?skoro sie gotuje to i wrze no wybaczcie to samo przez sie mowi Odpowiedz Link Zgłoś