nurmar7
15.09.13, 12:31
Szanowni Państwo - prawda jest taka że certyfikat Rzetelna Firma po prostu się kupuje i opłaca miesięczny abonament - mozna sprawdzić na stroniw www po wpisaniu rzetelna firma - o niczym to nie świadczy a w szczególności o profesjonalizmie i obsłudze.
Co do firm uzyskujacych odszkodowania mage zabrać głos bo sam takego odszkodowania doswiadczyłem . najpierw wybrałem firme z legnicy przez 2 lata od wypadku uzyskali 10000zł zaliczki ( potracili 25% plus Vat ) , i stwierdzili ze moge podpisać ugodę na 35000zł i zrzec się roszczeń. Zapytałem inne firmy i tam naobiecywli złote góry , w końcu trafiłem do Stowarzyszenia Wokanda w Katowicach, gdzie sprawą zajął się adwokat ( za darmo) i wysadził ponad 70.000zł plus odsetki- prawda że trwało to prawie 2 lata ale przynajmniej nie obiecywali cudów i okazali sie skuteczni. wpłaciłem im darowizne i wszystko . Po roku z uwagi na mój pogarszający się stan zdrowia ( poszedłem na rente z uwagi na wypadek) wywalczyli rente uzupełniającą - sami mi przypomnieli o takiej możliwości.
pozdrawiam