Dodaj do ulubionych

rzetelna firma a odszkodowania

15.09.13, 12:31
Szanowni Państwo - prawda jest taka że certyfikat Rzetelna Firma po prostu się kupuje i opłaca miesięczny abonament - mozna sprawdzić na stroniw www po wpisaniu rzetelna firma - o niczym to nie świadczy a w szczególności o profesjonalizmie i obsłudze.
Co do firm uzyskujacych odszkodowania mage zabrać głos bo sam takego odszkodowania doswiadczyłem . najpierw wybrałem firme z legnicy przez 2 lata od wypadku uzyskali 10000zł zaliczki ( potracili 25% plus Vat ) , i stwierdzili ze moge podpisać ugodę na 35000zł i zrzec się roszczeń. Zapytałem inne firmy i tam naobiecywli złote góry , w końcu trafiłem do Stowarzyszenia Wokanda w Katowicach, gdzie sprawą zajął się adwokat ( za darmo) i wysadził ponad 70.000zł plus odsetki- prawda że trwało to prawie 2 lata ale przynajmniej nie obiecywali cudów i okazali sie skuteczni. wpłaciłem im darowizne i wszystko . Po roku z uwagi na mój pogarszający się stan zdrowia ( poszedłem na rente z uwagi na wypadek) wywalczyli rente uzupełniającą - sami mi przypomnieli o takiej możliwości.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fafkins42 Re: rzetelna firma a odszkodowania 31.10.16, 14:12
      Konkurencja jest spora na tym rynku więc warto porównywać oferty, ja natomiast sprawdziłem Lex Fortis z Lublina i jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi .
    • innym_razem Re: rzetelna firma a odszkodowania 20.02.17, 00:00
      a ja z kolei mam inne doświadczenia z certyfikatem Rzetelnej Firmy- mamy i my i firmy z którymi współpracujemy i do tej pory się nie przejechaliśmy ;) czyli jednak coś ten papier daje. plus to,że klienci mają większe zaufanie (widać to po ilości i jakości zleceń).
    • promore-odszkodowania Re: rzetelna firma a odszkodowania 21.02.17, 11:34
      W dochodzeniu odszkodowań jesteśmy NAJLEPSI w Polsce! Skuteczne dochodzenie odszkodowań powypadkowych. Brak opłat wstępnych. NAJWYŻSZE uzyskane odszkodowania w kraju. Darmowa analiza każdej sprawy. Setki zadowolonych klientów. Zapraszamy do współpracy!
      PROMORE Kancelaria Odszkodowawcza
      tel. 792039090
      www.promore.pl
    • lisi_jar50 Re: rzetelna firma a odszkodowania 21.02.17, 17:35
      Mam certyfikat Rzetelna Firma. Uważam, że słusznie, bo zawsze staramy się być jak najbardziej profesjonalni i uczciwi. I klienci naprawdę to doceniają. Naprawdę dużo ludzi mówi, że taki certyfikat jest dla nich ważny przy wyborze konkretnej firmy. Dlatego ja jestem bardzo zadowolony.
    • martynawww Re: rzetelna firma a odszkodowania 27.02.17, 13:07
      sama podejmuję współpracę z firmami które mają ten certyfikat i się jeszcze nie nacięłam. po czasie też przystąpiłam do programu Rzetelnej Firmy i widzę,że jestem rozpoznawalna dzięki temu. w mojej branży nie ma dużej konkurencji,a część zleceń otrzymuję tzw pocztą pantoflową, bo to specyficzna działka, co nie znaczy że ludzie nie zwracają uwagi na jakość. wręcz przeciwnie. nie raz i nie dwa klienci mnie sprawdzali zanim skorzystali z moich usług, a ten certyfikat dał mi kolejny atut- firmy które go posiadają są brane za godne zaufania i pracują wg pewnych, ustalonych standardów.
    • marrryy Re: rzetelna firma a odszkodowania 01.03.17, 18:38
      Nie zgodzę się, że certyfikat Rzetelna Firma o niczym nie świadczy, wręcz przeciwnie, pokazuje że firmie można zaufać. Sama mam firmę i mamy też taki certyfikat. Budowałam firmę od podszewki, dużo pracy w to włożyłam i zawsze się staramy podejść do każdego klienta jak najbardziej profesjonalnie. A klienci to doceniają. Dodatkowo jak mam ten certyfikat zauważyłam, że mamy więcej zleceń. Ludzie naprawdę szukają uczciwych i sprawdzonych firm:)
      • kiajk Re: rzetelna firma a odszkodowania 05.03.17, 23:04
        Mam takie same spostrzeżenia. Dlatego jestem w programie Rzetelna Firma. To jest kolejny dokument potwierdzający jakość naszej firmy. Teraz konkurencja na rynku jest duża, więc trzeba się wyróżnić,a klienci nie mają czasu na niesprawdzonych dostawców usług.
    • madzielaa Re: rzetelna firma a odszkodowania 30.03.17, 22:27
      Od jakiegoś czasu mamy w firmie certyfikat Rzetelnej Firmy i ludzie wiedzą czym on jest, a firma która go posiada wzbudza zaufanie. Chcemy być zauważalni dla klienta, a ten "papier" nam to daje. Mamy więcej klientów, ci stali wracają, i czasem przyciągają nowych, także zmiany na plus :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka