Dodaj do ulubionych

na szybko- tanie lakiery made in lidl

04.10.15, 11:19
Wybieram się dzisiaj na zakupy do Lidla (no, to takie wydarzenie w moim życiu, że aż musiałam wątek o tym założyć) i w aktualnej gazetce sprawdziłam sobie, że mają fajne kolory lakierów do paznokci. I mam zapytanie, są one coś warte? Cudów się nie spodziewam, super trwałości nie oczekuję (przygryzam paznokcie, więc żaden lakier nie trzyma mi się długo), ale ciekawa jestem czy dobrze się malują i czy szybko schną?
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: na szybko- tanie lakiery made in lidl 04.10.15, 11:22
      Nigdy nie używałam, ale kupuję lakiery z przedziału cenowego od 5,99 do 29,99 i stwierdzam, że wszystkie są takie same, po 2-3 dniach i tak trzeba nanieść świeżą warstwę.
    • jola-kotka Re: na szybko- tanie lakiery made in lidl 04.10.15, 15:04
      Z lidla nie mialam,ale z lakierami jest tak,ze nie ma znaczenia za ile one sa istotne jest co pod nim i na nim. Czyli dobra baza i dobry lakier nawierzchniowy. Trzyma sie tydzien. Polecam lakiery zele bez lamp. Kolorowy moze byc jaki tam chcesz.
    • premeda Re: na szybko- tanie lakiery made in lidl 04.10.15, 17:33
      Nie wiem jak Lidlowe ale Biedronkowe są całkiem, całkiem ostatnio sobie Bell kupiłam i trzymał się długo.
    • ophelia78 Re: na szybko- tanie lakiery made in lidl 04.10.15, 23:58
      Ja kiedyś wypróbowałam (skuszona ceną) i niestety, nic nie warty... Odpryski (nawet nie przetarcia!) już nastepnego dnia. Więc szkoda zachodu, mimo że tani i kolory ładne.
      Od dość dawna jestem wierna marce Essie (ok. 35 zł w SuperPharm) - lakier + utwardzacz i starcza na 6-7 dni (z tym, że ja nie zmywam naczyń)
    • iwoniaw Re: na szybko- tanie lakiery made in lidl 05.10.15, 09:06
      To są lakiery jak każde inne; akurat to ten rodzaj produktu, że cena rośnie ze zmianą etykietki na buteleczce, a jakość jest porównywalna.
    • thank_you Re: na szybko- tanie lakiery made in lidl 05.10.15, 09:25
      To zależy od tego jakie masz paznokcie i co stosujesz pod spód i na wierzch. Na moich paznokciach lakiery Eveline za 9 zl bez promocji trzymają się ponad tydzień - nie opłaca mi się robić hybryd. 😉 Kiedy szukam lakieru - patrzę na kolor a nie cenę czy markę.

Mam ulubione kolory droższe i tańsze - nie różnią się właściwie niczym przy dobrej bazie i lakierze nawierzchniowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka