Dodaj do ulubionych

Buty Aldo - jaka jakość?

19.01.16, 21:27
Widziałam dziś na wyprzedaży butki w fasonie jaki lubię. Mam niemal identyczne tylko od Ryłki.
Ryłko w tym sezonie nie miał takich wcale, te by mi pasowały. Ale nie wiem, jaka jakość, takie mi się jakby delikatniejsze wydawały, niż te które mam. W sensie, że mniej trwałe.
Obserwuj wątek
    • undoo Re: Buty Aldo - jaka jakość? 19.01.16, 22:11
      Wolę Aldo od Ryłki, którego nigdy w sumie nie kupiłam, bo mi nigdy nie odpowiadało wzornictwo. Ze wszystkich Aldo, które miałam, tylko jedne z wyprzedaży były niewypałem, ale jakie były śliczne. Ostatnie Aldo uwielbiam i zbierają komplementy wszędzie. B wygodne i trwałe.
      • shell.erka Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 06:30
        Piękne, ale niewygodne
    • miss_fahrenheit Re: Buty Aldo - jaka jakość? 19.01.16, 22:15
      Bardzo dobra jakość, dobrze się nosi, nawet delikatne sandałki z cienkich paseczków są trwałe i potrafią wiele wytrzymać wink Moim zdaniem mają buty dobrej jakości.
      • nuta15 Re: Buty Aldo - jaka jakość? 19.01.16, 22:23
        Potwierdzam , mam z tej firmy sandały na platformie i koturnie oraz mokasyny . Fasony , wykonanie i jakość super smile
    • sfornarina Re: Buty Aldo - jaka jakość? 19.01.16, 22:18
      Ładne, ale moim zdaniem strasznie niewygodne. Cena za wysoka do jakości.
    • krisdevalnor Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 02:57
      Jak dla mnie calkowita porazka, to znaczy piekne sa ale wszystkie do tej pory zakupione (dwie pary kozakow, szpilki, koturny i botki) okrutnie niewygodne. Za kazdym razem obiecywalam sobie, ze juz wiecej nie popelnie tego bledu i nie kupie kolejnej pary ale zawsze jakos wymiekalam i kupowalam znowu (no bo przeciez takie sliczne i jakzeby nie mialy byc wygodne, toz to leza jak ulal...). Moze to zalezy od budowy stopy, dla mnie straszne.
      • black_magic_women Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 09:33
        Jedna torebka naprawiana 2 razy. Szpilki z połamaną stalką, pantofle niewygodne. Ale wzornictwo i ceny na wyprzedaży kuszące, na szczęście nie mam już ich salonu w pobliżu smile
    • thank_you Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 09:49
      One są źle wyprofilowane. Dla mnie wszystkie, które mają wysoki obcas są niewygodne. Koturny ok.
      • miss_fahrenheit Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 14:41
        Może to kwestia subiektywnych odczuć? Bo według mnie są świetnie wyprofilowane. Często noszę buty na wysokich obcasach z tej firmy - potrafię spędzić w nich cały dzień (chodząc, biegając, tańcząc wink - i sprawdzają się bardzo dobrze.
        • thank_you Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 14:53
          Przecież napisałam "dla mnie są niewygodne". ?? A mam kilka par z tej firmy.
          • miss_fahrenheit Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 15:16
            Zasugerowałam się tym, że "dla mnie" dotyczyło drugiego zdania, a więc uważasz złe wyprofilowanie butów za fakt, a nie subiektywne odczucie. Stąd zapewne nieporozumienie wink
    • triismegistos Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 14:48
      Kupiłam raz i NIGDY WIĘCEJ!
    • julita165 Re: Buty Aldo - jaka jakość? 20.01.16, 14:52
      Miałam kilka par butów ALDO, dwie pary szpilek ( jedne normalne a drugie wieczorowe ), dwie pary sandałków na obcasach, kilka par klapek, chyba tylko zimowych butów tej marki nie miałam. Jak dla mnie sa super wygodne. Jedne to były bardzo wysokie szpilki i nawet po całonocnych tańcach nogi mnie nie bolały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka