Dodaj do ulubionych

A potem, co będzie?

IP: *.promax.media.pl 27.09.13, 19:43
"To będę Ja. To będę zawsze Ja"

www.objawienia.pl/gabriela/gab/rok_1950.html
Obserwuj wątek
    • transsybir Re: A potem, co będzie? 13.10.13, 22:34
      Święta Teresa w opisie swojego żywota wspomina, iż pewnego razu dał jej Pan Bóg łaskę, iż przez trwanie jednego „Zdrowaś Maryja" spoglądała na radości niebieskie. Przeżycie tego widzenia zrodziło w jej duszy niewymowną pogardę dla wszelkich uciech i wielkości ziemskich.

anielskaprzystan.republika.pl/list7.html
      • Gość: . Re: A potem, co będzie? IP: *.0.azar-a.net 17.06.15, 23:58
        .
    • Gość: fkopychi1980 The Originals s01e03 Tangled Up In Blue sezon 1 od IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 18:36
      Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku:

vidownia.pl/the-originals-s01e03-tangled-up-in-blue-sezon-1-odcinek-3
      Najstarsze wampiry na świecie powracają do miasta, które wybudowały kilkaset lat temu.

vidownia.pl/the-originals-s01e03-tangled-up-in-blue-sezon-1-odcinek-3
      Polecam !
    • Gość: hcyfkiop1909 Orphan Black s01e01 Natural Selection sezon 1 odci IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 19:00

vidownia.pl/orphan-black-s01e01-natural-selection-sezon-1-odcinek-1
      Uliczna oszustka, Sarah, będąc świadkiem samobójstwa dziewczyny, która wygląda tak jak ona, postanawia przejąć jej tożsamość, przez co trafia w sam środek śmiertelnego spisku.

vidownia.pl/orphan-black-s01e01-natural-selection-sezon-1-odcinek-1
      Polecam !
    • Gość: ohyicfpk1944 Hataraku Maou-sama! s01e01 The Devil Arrives in Sa IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 11:42

vidownia.pl/hataraku-maou-sama-s01e01-the-devil-arrives-in-sasazuka-sezon-1-odcinek-1
      Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku.

vidownia.pl/hataraku-maou-sama-s01e01-the-devil-arrives-in-sasazuka-sezon-1-odcinek-1
      Polecam !
    • Gość: fcihykpo1936 Legit s01e10 Cuckoo's Nest sezon 1 odcinek 10 [201 IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:55

vidownia.pl/legit-s01e10-cuckoos-nest-sezon-1-odcinek-10
      Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku.

vidownia.pl/legit-s01e10-cuckoos-nest-sezon-1-odcinek-10
      Polecam !
    • Gość: cfhpikyo1931 Mon-seu-ta s01e12 The star in me, Monstar sezon 1 IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 17:33

vidownia.pl/mon-seu-ta-s01e12-the-star-in-me-monstar-sezon-1-odcinek-12
      Wokalista boysbandu wstępuje do szkolnej grupy muzycznej składającej się z samych odmieńców.

vidownia.pl/mon-seu-ta-s01e12-the-star-in-me-monstar-sezon-1-odcinek-12
      Polecam !
    • Gość: ckhoifyp1928 Siberia s01e04 Fire in the Sky sezon 1 odcinek 4 [ IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 18:24

vidownia.pl/siberia-s01e04-fire-in-the-sky-sezon-1-odcinek-4

vidownia.pl/siberia-s01e04-fire-in-the-sky-sezon-1-odcinek-4
      Polecam !
    • Gość: pkychifo1929 Suisei no Galgantia s01e15 sezon 1 odcinek 15 [20 IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 19:00

vidownia.pl/suisei-no-galgantia-s01e15-sezon-1-odcinek-15

vidownia.pl/suisei-no-galgantia-s01e15-sezon-1-odcinek-15
      Polecam !
    • Gość: ypkofcih1981 Pamiętniki Carrie / The Carrie Diaries s01e01 Pilo IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 19:53

vidownia.pl/pamitniki-carrie-the-carrie-diaries-s01e01-pilot-sezon-1-odcinek-1
      "The Carrie Diaries" to prequel kultowego serialu "Seks w wielkim mieście". Opowiada o losach 16-letniej Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) i jej licealnych problemach. Życie na przedmieściach Connecticut umilają jej przyjaciele: Mouse (Ellen Wong), Maggie (Katie Findlay) oraz Walt (Brendan Dooling), jednak Carrie pragnie poznać wielki świat. Nawet pojawienie się nowego, seksownego ucznia Sebastiana (Austin Butler) tylko upewnia ją, że powinna zmienić swoje życie. Gdy tylko nadarza się taka okazja, wyrusza na Manhattan, który od razu ją urzeka. ... nadarza się taka okazja, wyrusza na Manhattan, który od razu ją urzeka.

vidownia.pl/pamitniki-carrie-the-carrie-diaries-s01e01-pilot-sezon-1-odcinek-1
      Polecam !
    • Gość: ichypokf1908 Karneval s01e07 "The Mermaid`s Sigh" and IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 07:58

vidownia.pl/karneval-s01e07-quotthe-mermaids-sighquot-and-the-three-knights-sezon-1-odcinek-7

vidownia.pl/karneval-s01e07-quotthe-mermaids-sighquot-and-the-three-knights-sezon-1-odcinek-7
      Polecam !
    • Gość: ochykifp1954 Charlie Sheen bez limitu playtube IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 23:56

vidownia.pl/charlie-sheen

vidownia.pl/charlie-sheen
      Polecam !
    • Gość: okpyhfic1917 Stefan Brogren bez limitu ekino IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 00:33

vidownia.pl/stefan-brogren

vidownia.pl/stefan-brogren
      Polecam !
    • Gość: foykihcp2000 Dan Aykroyd bez limitu youtube IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 01:41

vidownia.pl/dan-aykroyd

vidownia.pl/dan-aykroyd
      Polecam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka