sweet.bunny 07.06.17, 10:44 falalalala la la la la! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: ladida IP: *.promax.media.pl 30.06.19, 18:35 Jutro zaczynam Pompejankę, moze w koncu się uda dokonczyc. Dzisiaj czytam Kwiatki. Fantastyczna lektura. Wprowadzenie Teresa miała mnie na oku Świętej obcowanie Wsiadłam w wehikuł Pana Boga Aby nie zboczyć z drogi Prośba o znaki ; Wyjść Bogu naprzeciw Odpowiedzi świętej Teresy Odzyskałam moich synów Róża na śniegu Obudził mnie zapach róż To był ciepły wiosenny wietrzyk... Moja prawdziwa przyjaciółka Uproszony „Kwiatek” Dom w Montauk, najbliżej Lisieux Tych pięcioro najmłodszych Wymiana darów Róża, czyli zdrowie Znak dla matki i syna Cudowne dzieła Nieoczekiwany gość weselny Skąd ten hart ducha? O szczęśliwym lądowaniu i niesfornych uczniach Różane światło „Połączysz się z Jezusem” Zaczęło się od szyderstwa... O kręgosłupie, różach, psie i zapomnianym obrazie Idąc wytrwale, pod prąd choroby Tajemniczy gość w sklepiku rzeczy używanych Wizja cioci Mayme Własny dom z tapetą w róże Dar pokoju serca „Modlitwa czyni cuda, tato” Zwykła fotografia z ogrodu w Detroit Stokrotka wyciszenia Święta na czas kryzysów Kojące płatki róż „Rzucić się w Boże ramiona” Róża, której miało nie być Pójdę każdą Jego drogą... Cud przebaczenia bratu Mój smutek zamienił się w radość Przyniosła nam spokój i zapach róż Na ratunek narzeczonemu Rozpoznać miłość Klasztor czy Rudi? Przekonał mnie żywy kwiat Jednak Osvaldo... „Wierzę w miłość” Czy to właściwy mężczyzna? W moim ogrodzie wybuchły róże! Uzdrowienia Medycyna mówi: „spontaniczne wyzdrowienie” „Czyż nie wygląda jak róża?” Ocalała i matka, i dziecko Uzdrowienia ponad podziałami Angela stała się nową kobietą Te, które przeżyły Moja mama znów śpiewa! Szłam po krawędzi życia i śmierci Nowa święta wezwana na pomoc Nowotwór zniknął przed operacją Róża w Grocie w Lourdes O wybuchu przy ognisku „Jestem wzruszona i wdzięczna” Teresa Róża nie miała szans... Niezawodne przewodnictwo Zrozumiałem: świętość na co dzień Medal zdobyty razem z Teresą Czekając na dostawę asfaltu... Trudna przeszłość dała mi argument „Małą drogą” do kapłaństwa Ukryty sens przypadków Jak trwać przy cierpiących? Taty i moja przyjaźń ze świętą Miniaturowa „panna młoda” Tej specjalności nie planowałem „Po śmierci nastąpi czas twoich podbojów”... Odpowiedz Link Zgłoś