Dodaj do ulubionych

Nie polecam Motel Polak

25.07.11, 07:52
Nie polecam motelu Polak w Zamościu.
- obsługa nie miła, pyskuje
- droższe ceny na miejscu, niż przez telefon i na stronie
- BRAK CISZY NOCNEJ, wesele pod pokojem
- zdechłem muchy na firanach
- duszno, brak możliwości otwarcia okien
- w łazience nieprzyjemny zapach/ brak okna/kratki

ODRADZAM I PRZESTRZEGAM
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.128.68.42.static.crowley.pl 05.09.11, 11:15
      Zdecydowanie polecam!!!!
      obsługa genialna!
      ceny takie same jak przez telefon!
      wesele było pod pokojem, ale zostałam o tym poinformowana przy rezerwacji (przy czym potrafiłam zorganizowac sobie tak czas, ze mi nie przeszkadzało)
      ludzie mili, uprzejmi, "zajebiste" miejsce
      powrót do tego miejsca to bedzie czysta przyjemnosc!!!
      • Gość: aga Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.zamosc.mm.pl 22.11.11, 20:38
        a co robiłaś w nocy? dorabiałaś przy głównej ulicy? bo chyba w Zamościu tak można sobie jedynie zorganizować czas w nocy :P
        • Gość: gość Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.128.68.42.static.crowley.pl 12.12.11, 13:09
          panno nie mierz wszystkich swoją miarą, jeśli lubisz tak spędzać czas nie wnikam...gratuluje też rekomendacji swojego miasta (o ile z niego pochodzisz)!
          • Gość: aga Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.play-internet.pl 16.12.11, 12:07
            w takim razie co robiłaś w nocy? jakież to atrakcje sobie zorganizowałaś ? jestem bardzo ciekawa :D
      • Gość: człowiek z branży Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.play-internet.pl 23.12.11, 14:04
        coż za sprostowanie komentarza, niewiem kto pracuje w marketingu ale właściciele powinni go od razu zwolnić, przecież ten komentarz o zajebistosci smierdzi na kilometr...
    • extremeconcept.pl Re: Nie polecam Motel Polak 06.09.11, 19:50
      Wiesz... Muchy na parapetach to taki zamojski zwyczaj, podobnie jak brak kratek w kiblach. A niemiła obsługa - z uwagi na folklorystyczne zabarwienie historii miasta... To na 100% nie jest wina niskich płac osób tam zatrudnionych. Odnośnie komentarza przeciwstawnego, który wychwala w niebogłosy - na 100% to nikt z właścicieli! Jezusicku... Markieting internetowy w iście zamojskim wydaniu. Aż się tam chętnie wybiorę... Zobaczę, jak robią 4ry gwiazdki...
      • czuk1 Re: Nie polecam Motel Polak 06.09.11, 21:59

Wg mnie miernota. Ale do takich należą też Orze,ł Alex, Eden,...
        • extremeconcept.pl Re: Nie polecam Motel Polak 07.09.11, 11:52
          eee... W porównaniu do tego, co było niegdyś - Polak podniósł poprzeczkę - przynajmniej, jeżeli chodzi o restaurację (obsługa jak na Zamość godna polecenia, żarcie równiesh). W pokojach nie bywałem - ale ogólny klimat tworzy przede wszystkim personel. Gdyby nie te podświetlenie LED-owe nowej części budynku ( OMG- istny festyn. Załóżcie lampki punktowe or podświetlacze dolne xenonowe - tylko nie wirujące kolory! El Burdello) nie byłoby się do czego przyczepić -w moim odczuciu. Każdy zamojski hotel prezentuje "stajl" regionalny z uwagi na brak wymagających klientów i małomiasteczkowość. Nie pomoże nawet przepych i 4ry gwiazdki (Artis), czy kobyły za ogrodzeniem (Orzeł). To samo ma miejse w całym kraju (szczególnie wielkie, podwarszawskie inwestycje-pralnie pieniędzy), nie popadajmy więc w skrajność.
    • kelner_polak Re: Nie polecam Motel Polak 22.11.11, 18:14
      haaahah, gość jest naprawde smieszny... i pomyslec, ze wspolpracuje z "u em ce esem" :D ponizenie dla tej instytucji... :D

krotkie sprostowanie....
      wiem dokladnie o kogo chodzi, pamietam tego porwanca... noooo, ale co sie dziwic skoro jego kobieta flirtowala z kim popadnie, puszczajac oczka na lewo i prawo, rzucajac hasla z ostrymi podtekstami.... :D no cozzz... zakonczylo to sie w ten sposob, ze wyladowalismy w innym pokoju, chlopak po %%% probowal zaklocic i przerwac wesele, poszukujac swojej "drugiej" polowki :D ahhhh byl wsciekly, kiedy przypadkiem zobaczyl nas wychodzacych z pokoju... :D ludzie z wesela starali sie go uspokoic, dopiero ostre slowa pewnej damy cos do niego dotarly, chcial sie wyprowadzic z hotelu nic nie placac, wezwal nawet policje :) ktora musiala go uspokoic, ogolnie mial szczescie, ze nie wyladowal na wytrzezwialce...
      i tak po tej calej akcji zniknal nie wiadomo gdzie zostawiajac milosc zycia w hotelu...

teraz jak widac probuje "odgryzc" sie na wszelkie sposoby... m.in. na forach, wysylajac nam maile, a nawet wybijajac szybe w nowej czesci hotelowej... prostak jakich malo :)

Pozdrawiam Szanownego Pana X oraz jego Misiaczka:* :)
      • Gość: aga Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.zamosc.mm.pl 22.11.11, 20:36
        ty jesteś z obsługi i tak obsmarowujesz gościa? hehe widać macie klasę :P
        • kelner_polak Re: Nie polecam Motel Polak 22.11.11, 22:28
          nalezalo sie male wyjasnienie... bo:
          ceny sa ustalone i nic sie nie zmienia,
          o weselu klient byl poinformowany i nie mial nic przeciwko,
          muchy to mogl przywiezc ze soba,
          a okna nie otwieraja sie telepatycznie, trzeba tylko przekrecic klamke...
          wiec bez sensu jest wypisywanie tych bzdur...

• Gość: kin Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 09:29
        Ale dno w tym Motel Polaku. Ale sami sa sobie winni, skoro zatrudnili szympansa.
        • Gość: Gość Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 21:02
          Szympansa widziałeś? słuchaj może Ci się coś pomyliło i zamiast do restauracji… trafiłeś do zoo na wybieg i kolegów zobaczyłeś xD Motel Polak jest bardzo dobrą restauracją:) polecam!
          • Gość: kin Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.11, 10:52
            Być może. Sądząc po wpisie tego orangutana to chyba wszystko jedno.
    • Gość: rafalg Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 19:14
      Motel zmienił się w Hotel ale reszta pozostała bez zmian albo nawet jest gorzej niż było. Skąpa i droga karta menu w restauracji to po pierwsze, obsługa pewne braki stara się nadrobić uprzejmością nie dać się zwieść!!! Druga sprawa żądają zapłaty przy meldowaniu się co jest karygodne. I po trzecie ciągle nie działający internet, co parę godzin rzekomo się router resetuje - takie jest tłumaczenie personelu, co jest nie tylko żenujące ale i śmieszne. Generalnie NIE POLECAM.
    • Gość: Pani Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.play-internet.pl 31.08.15, 11:37
      Dziewczyny przestrzegam przed wyborem w/w lokalu na wesele -
    • Gość: pedro Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.15, 20:48
      Byłem tam na weselu, totalna kicha, wróciliśmy głodni. NIE POLECAM
    • Gość: Pan Re: Nie polecam Motel Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.15, 22:55
      Z najnowszych wypowiedzi wynika, że Pan pedro albo jest z konkurencji albo tak dobrze się bawił i zapomniał o jedzeniu, którego /o ile ktoś był tam na weselu i widział/ jest naprawdę sporo, gorące dania przez całe wesele wychodzą co chwilę, a gdzie znaleźć czas na zajadanie zimnych przystawek? nie wiem...?
      natomiast Pani "Pani" Jadwiga K chyba mieszka obok, ale wykupując mieszkanie wiedziała już o istnieniu tego lokalu, tak samo jak i ja wprowadzałem się kiedyś obok jeszcze wtedy funkcjonującego "Zajazdu" i co weekend zabawy weselne, krzyki... Społem musiało też wyrazić zgodę na powstanie tego bloku tak blisko... więc wiedziałem z czym to się wiąże....
      Opinie te w ogóle w niczym nie pomagają....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka