mamarz 17.06.04, 08:27 Częśc Własnie intensywnie przygotowuję się do sesji egzaminacyjnej w WSZiA w Zamościu. A jak tam u Was. Jakie wrażenia z egzaminow. A może ktoś u nas studiuje? Pozdrawiam Marysia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
users1 Re: studenci - sesja 17.06.04, 08:50 Witaj Marysiu, miło że odwiedziłaś forum, życzę na sesji połamania wszystkiego... Nie martw się bedzie Ok! Pozdrawiam Miłego Dnia wszystkim W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
mamarz Re: studenci - sesja 17.06.04, 13:47 Dzięki za słowa otuchy, pojutrze zaliczam prawo administracyjne i bardzo sie boję. pozdrowionka Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: studenci - sesja 17.06.04, 14:03 ale napisz co studiujesz i co myslisz o tej szkole wsza? dobra jest jak z praco pop niej? pozrow. wiola Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: studenci - sesja 18.06.04, 19:29 Czesc Marysia. Jak tam sesja? Ja czuję jeszcze ten klimat zakuwania. Ale jeśli Users pisze, że będzie OK to tak będzie. Sprawdzone :)). Pisuj częściej. Pozdrowionka. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarz Re: studenci - sesja 20.06.04, 11:03 witajcie Dzięki za wsparcie bardzo sie przydalo. Rzeczywiście jestem juz po zaliczeniu z prawa administracyjnego i było świetnie. Studiuję na kierunku administracja drugi semestr, studia wspaniałe, kadra wyśmienita, chodze na zajęcia z wielką przyjemnością. Po nich uzupelniające magisterskie na UMCSie ale odbywane na miejscu w Zamościu. Warunki lokalowe są na b. wysokim poziomie nowy budynek, zajęcia także w salach komputerowych i b. dużo języka. Kiedyś zaczynałam studia zaoczne na UMCsie ale tam w ogóle nie było ćwiczeń ani laboratoriów a tu całe mnóstwo ciekawych zajęć. Nie trzeba płacic za cały rok czy semestr z góry tylko miesięcznie. Najbardzie podobały mi sie ćwiczenia z przedmiotów prawniczych, właśnie to prawo administracyjne, świetna Pani magister, widac, że ma powołanie, pewnie dlatego tak mi zależalo na dobrej oceie z tego przedmiotu. Pozdrawiam serdecznie jeszcze raz Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: studenci - sesja 20.06.04, 12:05 Gratuluję! A czy miałaś już praktyki, jeśli tak; to gdzie, a jeśli nie to czy będziesz je miała, i też gdzie one będą? Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
mamarz Re: studenci - sesja 21.06.04, 07:55 Witajcie, Praktyk jeszcze nie miałam i o ile mi wiadomo praktyki odbywają sie na dziennych, zresztą tak samo jak na UMCSie na zaocznych nie ma praktyk. Na WSZia praktyki na dziennych zaczynają sie na 4 semestrze i odbywane sa w róznych urzedach w Zamościu ale również poza nim, np. w Niemczech, Belgii i Austrii. W ferie zimowe studenci obecnego 6 semestru wlasnie tam wyjeżdzali, nie wiem dokladnie na jakich zasadach, /na pewno wymagana jest odpowiednia znajomość jezyka/ obecnie szkoła gości studentow z Belgii, przyjechali na 3 miesiące, studentki z 4 semestru wyjezdzaja w tym tyg do Niemiec. Szczegółowe informacje znajdziesz na stronie: www.wszia.edu.pl, albo w gazecie forum. Pozdrawiam Marysia PS. A jak wrażenia pozostałych studentów i studentek z sesji, macie swojego ulubionego dydaktyka/lub wręcz przeciwnie/? Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: studenci - sesja 21.06.04, 08:14 Dzieki za informacje na temat praktyk Miłego Dnia W.2 Odpowiedz Link Zgłoś