Dodaj do ulubionych

Eko-sklepy

06.06.13, 22:45
Hej, Piszcie proszę, gdzie w Zamościu są sklepy z eko-żywnością i kosmetykami. Będzie to cenna baza:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Elwira Re: Eko-sklepy IP: *.gtnet.net.pl 21.10.13, 20:01
      Ostatnio znalazłam fajny sklepik w "Tomaszu" na nowym mieście z kosmetykami naturalnymi.. Dodatkowo mają bajeczne mydełka i świeczki zapachowe :) Polecam!
      • Gość: naphta Jak odróżnić? IP: *.chelm.hypnet.pl 22.10.13, 07:22
        Gość portalu: Elwira napisał(a):

> Ostatnio znalazłam fajny sklepik w "Tomaszu" na nowym mieście z kosmetykami nat
        > uralnymi.. Dodatkowo mają bajeczne mydełka i świeczki zapachowe :) Polecam!

Nie chodzi o ten konkretny sklep, ale jak niedaleko sklepom dla czarownic od sklepów z dopalaczami....
        Przykładowy opis substancji dopalaczopodobnej:
        "unikalna mieszanka wyselekcjonowanych odmian ziół i aromatów."
        Pozdrawiam
        --
        www.facebook.com/photo.php?fbid=482987831808650&set=a.131241226983314.27665.131239333650170&type=1&theater
        • ancyk.62 eko-sklep 22.10.13, 19:09
          Ciekawy sklep z kosmetykami eko znajduje sie w ciagu sklepików przy nadszańcu...poza tym miła obsługa.
          • Gość: marta Re: eko-sklep IP: *.centertel.pl 25.10.13, 20:23
            Trzeba sie przed świętami zaopatrzyć 😊
            • skuter44 eko-sklep Mydlarnia 26.10.13, 20:38
              Wszystkich przebija nowo otwarta Mydlarnia przy Rynku Wielkim 6. Sklep z wieloma naturalnymi specyfikami, eliksirami piękna i zdrowia wytwarzane w zamorskich krainach według starych tradycyjnych receptur. Takie sklepy są jedynie w Łodzi, Radomiu , Kielcach i Lublinie. Rewelacja.
              Unikalne towary, choć wysokie ceny. Przepiękna i miła ekspedientka + jeszcze dwie podobnie miłe.
              • Gość: Ola Re: eko-sklep Mydlarnia IP: *.gtnet.net.pl 04.11.13, 13:08
                Jeżeli chodzi o "takie sklepy" to są one już w całej Polsce... "Mydlarnie u Franciszka" rosną ostatnio jak grzyby po deszczu.. Tylko czy warto przepłacać? skoro te same produkty można kupić w niższych cenach od innych producentów...
                • skuter44 Re: eko-sklep Mydlarnia 04.11.13, 22:25
                  Najgorzej z tym, że zupełnie inne jest opakowanie, spore gabaryt mydeł, nietypowe kształty gąbek naturalnych, nieznani producenci, nawet inne opakowania kosmetyków - generalnie wygląd. I ja (np.) jestem dlatego trochę ogłupiony. Dla mnie za drogo. Nie na moją kieszeń.
                  Ale kamień do ścierania stóp i mydło sobie bardzo chwalę.
                  • Gość: naphta Znać/ nie znać się na czymś IP: *.chelm.hypnet.pl 05.11.13, 05:18
                    "Moja" czarownica w rozmowie z inną: -"Oni wiedzą tylko tyle, ile im powiemy."
                    Skoro Ola napisał(a):
                    >...Tylko czy warto przepłacać?
                    To stwierdzenie wyczerpuje wszystkie argumenty!
                    www.mydlarnia.info/ musi to być tylko "czystej wody" marketing, a reszta to "mydlenie oczu".
                    Swoją drogą - jak blisko (chemicznie) od mydła do napalmu....
                    Pozdrawiam
                    --
                    www.youtube.com/watch?v=xVXL2Kd5_tM

• maria88 Re: Znać/ nie znać się na czymś 05.11.13, 20:45
                      Muszę się wybrać do tej Mydlarni i obejrzeć te cuda i cudeńka.
                • kinx Re: eko-sklep Mydlarnia 27.11.13, 15:12
                  Jak kosmetyki są dobrej jakości, zrobione z naturalnych składników i przede wszystkim działają to zawsze warto zapłacić więcej i mam nadzieję, że coraz więcej takich kosmetyków będzie dostępnych na rynku, to też ceny pójdą trochę w dół. U nas jest mały wybór mydlarni ale według mnie najlepsza jest kwiaciarnio - mydlarnia na powstańców Warszawy www.kwiat-lotosu.eu, sklep internetowy też mają. I z czystym sumieniem mogę polecić kosmetyki Lavea, bo są warte swojej ceny
    • Gość: naphta Cuda, cuda IP: *.chelm.hypnet.pl 27.10.13, 05:19
      Najprawdopodobniej panie użyły jakiejś sekretnej mieszaniny skoro doszło do zamotu z publikacją wątków....
      Nawet o meblach coś....tego.
      Trzeba uważać, krucabomba, trzeba uważać.
      Pozdrawiam
      --
      пoлoн тaйн и чyдеc
      • skuter44 Re: Cuda, cuda 27.10.13, 08:33
        Naphto. Żadne to czary i zamęty , to spamy.
        I nie ma siły innej niż powrót do normalności.
        Powrót przez przeskok nad zanętami.

"Piękna" i robione mebelki .... są w realu.
        Nie można ich skazać na zapomnienie.

• skuter44 Re: Cuda, cuda 28.10.13, 13:29
          Naphto. Poczemu Ty połon tain i czudies ?
          • Gość: naphta oшибкa IP: *.chelm.hypnet.pl 28.10.13, 19:56
            skuter44 napisał:
            > Naphto. Poczemu Ty połon tain i czudies ?
            Powinno być: кyпoл небеc пoлoн тaйн и чyдеc.

To z takiej piosenki (konweniowało):
            www.youtube.com/watch?v=oCOH0ZBdodwPozdrawiam
            --
            Piosenka we wdzięcznym wykonaniu:
            www.youtube.com/watch?v=1qvCu5kRzMk
            Tłumaczenie:
            www.fronda.pl/blogi/rusofilka/piosenka-o-bialym-sloniu,31969.html
            • skuter44 Re: oшибкa 28.10.13, 20:57
              Priekrasna i paniatna.
              Balszoje spasiba.
              Pazdrawlijaju Tiebia.
    • Gość: Anka Re: Eko-sklepy IP: *.gtnet.net.pl 10.01.14, 21:04
      Jest niedawno otwarty sklep na Lwowskiej 4, w kamienicy przy rogu Spadku (po stronie Carrefour). Dobrze zaopatrzony w żywność, kosmetyków jest sporo, warto zajrzeć, bo to jedyny w okolicy taki sklep.
    • Gość: Monia Re: Eko-sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.14, 08:55
      Z tego co wiem to Eko sklep przy Lwowskiej jest zamknięty na 4 spusty...nie wiem czemu, ale kilka razy po drodze tam byłam i zastałam informacje że sklep jest zamknięty i przepraszają.Możliwe że otworzył się z dotacji i nie wiedzą co z tym dalej zrobić, bo nie przynosił zysków?Znacie jeszcze jakieś sklepy w Zam?
      • cukiereczek1988 Re: Eko-sklepy 21.11.14, 11:08
        W tej chwili została tylko "Bańka Mydlana" w sklepiku obok Nadszańca oraz "Zielony Koszyk" w kamienicy przy rynku na Nowym Mieście. Niestety reszta sklepów po prostu zbankrutowała... Taka to dziura ten nasz Zamość, że zamiast się rozwijać, wszystko upada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka