users1 07.08.04, 15:01 W niedzielę czyli jutro 8 sierpnia o godz 16 restauracja Padwa forumowicze czekają na forumowiczów Pozdrowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiloa Re: Spotkanie 07.08.04, 15:13 Pozdrowienia dla forumowiczow od forumowiczki , milego wieczoru i pozdrowienia wiola Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Spotkanie 07.08.04, 16:21 Pod parasolkami, czy w środku, myślę, że jednak przyjemniej na dworze Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Spotkanie 08.08.04, 20:41 Pod porasolkami na dworzu było super przyjmnnie. Dzieki za szansę poznania Was. Cos w tym jest, że ludzie którzy przyciągają się nawzajem na forum dobrze się ze sobą czują w realu. Pozdrowienia dla Poznanych i jeszcze Niepoznanych. A. Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Spotkanie 09.08.04, 00:06 Tez jestem zdania, że było udane, myślę, że jeszcze raz choć spotkamy sie w sierpniu. Wielkie dzięki dla Stacha, myślę że on był największym motorem tego spotkania i następnych. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Spotkanie 09.08.04, 08:06 miet.b napisał: > Tez jestem zdania, że było udane, myślę, że jeszcze raz choć spotkamy sie w > sierpniu. Wielkie dzięki dla Stacha, myślę że on był największym motorem tego > spotkania i następnych. Motorem był Users. Nowopoznana Arwen i pozana jeuż wcześniej przez niektórych Benia faktycznymi "sprawczyniami" spotkania. Z resztą się zgadzam. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Spotkanie 09.08.04, 16:42 Pozadrościłem Wam tego spotkania :-)), niestety nie byłem w Zamościu w ostatnią niedzielę , podobnie jak kilka porzednich:-(, nie byłem nawet w sieci... To może napiszecie kilka słów więcej jak było? jak wrażenia? Pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Spotkanie 09.08.04, 19:18 januszx napisał: > > Pozadrościłem Wam tego spotkania :-)), niestety nie byłem w Zamościu w ostatnią > > niedzielę , podobnie jak kilka porzednich:-(, nie byłem nawet w sieci... > To może napiszecie kilka słów więcej jak było? jak wrażenia? > Pozdrawiam > J Rzecznikiem prasowym spotkania mógł by być Users, jeśli uzna za stosowne. m Odpowiedz Link Zgłoś
mokad Re: Spotkanie 10.08.04, 09:52 Ach jaka szkoda, że mnie tam nie było! Ale już za chwileczkę, już za momencik (za jakieś 2 tygodnie) mokad z rodzinką zacznie się kręcić w okolicach ... Zamościa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Wspomnienie z przed roku 30.07.05, 08:55 Bylo milo. Moze sie powtorzy, choc mowia nigdy nie bedzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Wspomnienie z przed roku 05.11.05, 23:36 O rany!!! jat to było dawno. Ale do dziś pamiętam jak mnie ciarki przechodziły gdy miałam się Wam "naocznie urealnić" na Starym Rymnku w Zamościu :) Ale warto było :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Wspomnienie z przed roku 05.11.05, 23:38 Hi, hi, a teraz w dodatku fora mi się pomyliły. Bo ja właśnie na Roztoczu odgrzebuję stare wątki z archiwum :) Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Wspomnienie z przed roku 06.11.05, 23:06 arwen.a napisała: > Ale do dziś pamiętam jak mnie ciarki przechodziły > gdy miałam się Wam "naocznie urealnić" A ja się zestresowałam jak mi się Arwen telefonicznie urealniła :-))) Nie lubię rozmów telefonicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Wspomnienie z przed roku 07.11.05, 11:08 Mam nadzieje ,ze w przyszłości będzie więcej okazji do urealniania:-), gdyz okazji i przyjemności do tej pory - z moimi poprzeniczkami w tym temacie - nie miałem Pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś