amanna1 01.04.15, 18:41 Witam, Potrzebuję zrobić zakupy spożywcze przez internet - dostawa na terenie Zamościa. Czy jest jakiś większy sklep spożywczy, który prowadzi taką usługę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka spożywka przez internet 02.04.15, 17:20 Miejscowej firmy chyba nie ma. Tak więc mrożonki niestety odpadają. Sklepów dowożących kurierem jest kilka www.bdsklep.pl/warunki-promocji-darmowa-dostawa,s-85 Moja znajoma z małej miejscowości na Podkarpaciu zamawia duże zakupy przez ogólnopolską firmę dodomku.pl Jak u nich na stronie włożysz kilka produktów do koszyka, to pojawi się koszt dostawy. Sprawdzisz i najwyżej się rozmyślisz. www.frisco.pl - dowiezie ci, ale nie chłodnią, więc bez mrożonek www.papu24.pl/koszt-dostawy Odpowiedz Link Zgłoś
amanna1 Re: spożywka przez internet 03.04.15, 21:49 ja mieszkam pod warszawą, ale potrzebuję zakupy "dostarczyć" starszej cioci w Zamościu. Rozważam jeszcze wysłanie paczki ode mnie, ale wędliny, napoje nie wchodzą w grę. Sprawdzę jeszcze papu24 - resztę firm sprawdziłam. W ostateczności dodomku wybiorę. Dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś