tytus.de.zoo 20.05.05, 09:17 czy mozecie polecic jakiegos elektryka samochodowego w z. ew. czy w z. jest jakis warsztat (serwis) forda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
users1 Re: elektryk samochodowy 20.05.05, 09:26 Polecam elektryka na Szczebrzeskiej przy moście , dawna siedziba Spółdzielni Rzemieślniczej, nazwiska nie pamietam. W.2 Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: elektryk samochodowy 21.05.05, 10:00 Jest w Zamościu (mowie z całą odpowidzialnmością ) jedyny super elektronik samochodowy, właściciel "wartsztatu" Pan. Bogdan __?. Ten właśnie na którego wskazuje Users. Miejsce jest też to samo. Ul. Szczebrzeska pierwszy zjazd na lewo za ZOO , jadac w kierunku do Biłgoraja. Zajeżdżamy w podwórze , za pawilon, myjnię, wulkanizację i jest to(po skreceniu na prawo) pierwszy warsztat na lew0. m ZAMOŚĆ NASZE MIASTO a ROZTOCZE ? JAKIE PIĘKNE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Re: elektryk samochodowy 20.05.05, 15:16 Jest serwis Forda na ul.Lubeskiej. A z elektryków godni polecenia są "Autospec" na ul.Spadek- chyba najlepsi w Zamie, ale i najdrożsi, oraz wspomniany już tutaj serwis na Szczebrzeskiej, naprzeciw ZOO, niestety ja też nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: elektryk samochodowy IP: *.gtnet.net.pl 15.11.13, 14:19 nowy warsztat elektroniki samochodowej www.autotechnology.pl 509 500 422 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: elektryk samochodowy IP: *.gtnet.net.pl 26.02.14, 22:26 jest nowo otwarty serwis elektroniczny na ul.legionów to jest na obwodnicy na lublin koło auto złomu tutaj koło ronda na majdan ,duzy żółty budynek .Gośc robi elektronike samochodową,napra laptopów,słyszałem że dobry fachowiec no i nie zdziera tak jak u speców któzy nauczyli się że nie mają konkurencji i zdzieraja ile chca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 13:22 Nie polecaj tego gościa ludziom bo to albo lipny fachowiec albo naciągacz. W szczegóły się nie będę bawić, omijam to miejsce szerokim łukiem i nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
pt8 Re: elektryk samochodowy 17.01.15, 13:33 PIT STOP Autoelektronika Starowiejska 8 Odpowiedz Link Zgłoś