szpak_zam 19.06.05, 20:28 Dziś rusza - mam nadzieją ze pogoda nie przeszkodzi. Kto sie wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiloa Re: lato teatralne 19.06.05, 22:57 ja by chciala ale ni ma jak:) napisz jak bylo pozdrow. wiola Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: lato teatralne 19.06.05, 23:24 Tyż by chciala ale ni ma jak:) Napiszesz jak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia311 Re: lato teatralne 20.06.05, 09:30 A no pusto bylo bo pogoda tradycyjnie dopisala. W Zamosciu wialo syberyjska zima - w domach kto ma piec to sobie napalil a reszta siedziala pod pierzynami albo odziana w trzy warstwy watowanynych kufajek. A lato mamy piekne znowu tego roku o wlasnie w radio zapowiadali plus 45% :-) Na "starowce" pusto tyle tylko ze pare wycieczek szkolnych krteci sie i dziwuje cenom za przejazd bryczka a panie na nauczycielki chca nawet zeby je wozic gratis. No i co tu jeszcze? Acha poszlam tradycyjnie do Padwy na piwo, choc nie powiem zeby zakaski nie zamowila a jakze zamowilam. Owszem lody byly nawet nie takie zle tylko sie po drodze juz raz rozmrozily ale wsadzili je do zamrazalnika i znowu byly skostniale. Placek kazalam sobie "po wlosku" bo jak inaczej a podali chyba po turecku bo bylo to cos w rodzaju podeszwy posypanej obwicie cebula a okraszonej sowicie jakas czerwona mazia przypominajaca przecier pomidorowy. Do tego byly przystawki sezonowe czyli kaputa, marchewka ogorek holenderski. Wlascicielka padwy tzn. zona wlasciciela przeszla tez przez sale i zlustrowala gosci pote przyszlo jakich dwoch Zydow zeby ubic interes z jakims decydentem ze szpitala JP II. Wypili przy tym spora ilosc wodki opowiadajac o podrozach zagranicznych i ofertach hotelowych potem jak sie zrobilo bardziej intymnie to zaczeli rozmawiac o wysokosci marzy no i jak byli na etapie uzgadniania terminu wczasow dla decydenta z JP II to wyszlam zerkajac zazdrosnie, ze to ja nie pracuje na rehabilitacji:-) W Padwie siedzioalo Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: lato teatralne 20.06.05, 15:01 > gosci pote przyszlo jakich dwoch Zydow zeby ubic interes z jakims decydentem ze > > szpitala JP II. > Wypili przy tym spora ilosc wodki opowiadajac o podrozach zagranicznych i > ofertach hotelowych potem jak sie zrobilo bardziej intymnie to zaczeli > rozmawiac o wysokosci marzy no i jak byli na etapie uzgadniania terminu wczasow > > dla decydenta z JP II to wyszlam zerkajac zazdrosnie, ze to ja nie pracuje na > rehabilitacji:-) > ładnie to podsłuchiwać??? Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: lato teatralne 20.06.05, 13:00 koziorozka napisała: > Tyż by chciala ale ni ma jak:) No nijak ni ma jak! Dziewczyny, to chociaz program sobie przestudiujmy :) roztocze.net/newsroom.php/19086.html Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: lato teatralne 20.06.05, 14:31 Dojrzało to Lato - bo po trzydziestce. Byłem widziałem. Dobry początek. m Odpowiedz Link Zgłoś
andzia311 Re: lato teatralne 20.06.05, 15:42 Podsluchiwac moze nie jest ladnie ale co mialam sie przyznac ze mnie krew zalewala ze to ja nie pojade na te wczasy zagraniczne. Tylko mnie dziwilo ze Zydzi nasze wytworne wodki pija a nie jakies koszerne. ale chyba interesy stoja u nich zawsze wyzej niz idealy:-) Wprawdzie sie przymiezali do jakiegos Gordona ale chyba nie zastali w bufecie. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia311 Re: lato teatralne 20.06.05, 15:45 Dlaczego w tym programie nic nie ma o teatrze Tadeusza Kantora a na miescie plakaty mowia "na zielono" ze bedzie. Przeciez to wieksze wydarzenie kulturalne niz robienie bukietu teatralnego! > Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 koniec lata:( 03.07.05, 09:28 Lato teatralne z tego co słyszałam dobiega końca... A jakie macie opinie na temat tego co się działo?? Co było warte obejrzenia ...a co było totalna porazką???? Jestem ciekawa,bo niestety jestem poza Zamościem w tym okresie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: koniec lata:( 03.07.05, 19:27 tez z checia poczytam :)) czy byly dobre przedstawienia i jakie byly dobre?ktos sie na jakas sztuke wybral? pozdrowienia wiola Odpowiedz Link Zgłoś