Dodaj do ulubionych

hala targowa 2

26.06.05, 22:27
Mnie poprostu rece opadaja! Skomentowalem pod artykolem:
stalowka.net/wiadomosci.php?dx=390
Obserwuj wątek
    • lilly10 Re: hala targowa 2 27.06.05, 10:58
      Te stragany faktycznie są obrzydliwe. W sobotę w okolicach hali poprostu
      śmierdzi. Jeżeli radnym to nie przeszkadza niestety to zatykajmy nosy lub
      omijajmy halę w soboty przez wiele kolejnych lat.
      • blackvader Re: hala targowa 2 28.06.05, 01:25
        MAm dosyc kupowania (min. jedzenia) z zabrudzonych chodnikow/trawnikow, Dosyc kiczu sprzedawanego ze szmat.
        Z jednej strony wygoda kilkunastu shandlowcow, ktorym niewygodnie byloby przeniesc swoje straganiki. Z drugiej wygoda, przyjemnosc zakupow i zdrowie kilkudziesieciu tysiecy ludzi robiacych regularnie zakupy w tej okolicy. I o ile nad straganiarzami nasza milosierna rada miasta pochyla sie ze wspolczuciem, o tyle drugiej strony problemu nie widzi. Pewnie byliscie w City Park-u ? Wiecie co mnie najbardziej uderza? Gdy wychodze bocznym wyjsciem (od strony wiaduktu)i z domu handlowego wchodze w porozkladane na ziemi stragany. Z czystosci w brud. z Klimatyzowanego chlodnego pomieszczenia z muzyka w tle w zatlaczone waskie alejki nie oslaniajace od slonca, czy deszczu. Nasze wladze nie widza jednak tej roznicy. Nie dopuszcza do Powstania w centrum kompleksu wygodnych pawilonow handlowych. Wiecie co by sie stalo gdyby czesc sprzedajacych przeniosla sie do nowoczesnego budynku? Reszta musialaby podnosic standard uslog, bycmoze budowac kolejne nowoczesne budynki, aby przetrwac. A wiecie co to jest? UCZCIWA i jaknajbardziej sluszna konkurencja, ktora sprawia ze rynek sie rozwija i idzie do przodu. A takie budowy to INWESTYCJE. A tak wszyscy stoja rowno - w blocie. Nie moge doczekac sie kolejnych wyborow samorzadowych. Obawiam sie tylko ze znow LPR zacznie wykrzykiwac swoje populistyczne hasla, o tym jak biedni sa ludzie i jak im tzreba pomoc. Owszem, ale obecne wladze - w wiekszosci z LPR blokuja inwestycje. I nie trzeba sie dziwic ze boimy sie hipermarketu. JAk nasz handel jest w blocie to kazdy wybralby hipermarket. A ja np. z CityParku nie poszedlbym do Tesco ubran kupowac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka