Gość: darko IP: 195.116.200.* 16.08.02, 23:45 Idę do LO na Staszica żeby podtrzymac tradycję rodzinną.Napiszcie czy przeżyję i czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Re: LO im.KEN na 'STASZICA' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.02, 23:45 WARTO!!!!:) ale czy przezyjesz to zalezy tylko od Ciebie:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: LO im.KEN na 'STASZICA' IP: 195.116.200.* 21.08.02, 22:14 Gość portalu: ad napisał(a): > WARTO!!!!:) > ale czy przezyjesz to zalezy tylko od Ciebie:) Podaj receptę. Zdaję nową maturę(język polski, matematykę, język angielski,historię i prawdopodobnie język niemiecki - bo chcę studiować na SGH).Który z nauczycieli byłby najlepszy do nauczania tych przedmitów, bo muszę "uciułać" jak najwięcej punktów na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: LO im.KEN na 'STASZICA' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.02, 23:21 fajnie ze masz juz tak sprecyzowane plany:) a nazwiska sa znane w calej Stalowej wiec pewnie nie bedziesz mial problemu w ich ustaleniu. Czesc z nich byla juz wymieniana na tym forum:) A tak poza tym to z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli jest sie juz przydzielonym do jakiejs klasy (a tym samym do nauczycieli) to trudno jest to zmienic. Ale warto postawic na swoim i wykazac chec walki. Pzdr i powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: LO im.KEN na 'STASZICA' IP: 195.94.193.* 22.08.02, 10:14 Dam Ci radę. Jeżeli chcesz sie dostać na SGH, pracuj solidnie również samodzielnie nad angielskim. Wbrew obiegowym opiniom o stalowowolskich "sławach" poziom nauczania tego języka w CAŁEJ Stalowej (a zwłaszcza w tzw. szkołach j. angielskiego) jest żenująco niski.... A korepetytorzy tamtejsi zostaliby zagięci na pierwszej lekcji przez 8-letnie dziecko z WA-wy (osobiscie znam taki przypadek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: LO im.KEN na 'STASZICA' IP: *.sympatico.ca 24.08.02, 04:53 Pozdrawiam! Ja tez skonczylam to Liceum, uwazam ze warto. Teraz mieszkam w Kanadzie od 76 roku. Moge podksztalacac angielski przez internet.Poszukuje kolezanek i kolegow ze szkoly podstawowej Nr.4, lata62-70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: LO im.KEN na 'STASZICA' IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 09:58 warrto, ja skończyłem jakies 5 lat temu i nie żaluję... teraz robię doktorat... z historii albo Pychowsi, którego nie znam, ale słyszałem o nim dużo dobrego albo drożewska. odradzam pot... obecnego dyrektora... jets cienki,. ale najlepiej to sam weź się do nauki, to jest najlepsza metoda... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamN. Re: LO im.KEN na 'STASZICA' IP: *.as3.man.portone.com 08.10.02, 03:57 Pozdrawiam serdecznie, 30 lat temu zdalem w LO mature, pozniej Politechnika Krakowska, teraz jestem w USA , prowadze wlasny business w wyuczonym zawodzie. Potrzeba tylko wiary w siebie, checi i troche wysilku przy nauce. Za kazdym pobytem w Stalowej chodze na "Staszica" by choc przez chwile popatrzec na te "stare mury" gdzie spedzilem jedne z najwspanialszych chwil mojego zycia i oddac hold tym wspanialym ludziom ktorzy wyposazyli mnie w wiedze i przygotowali do doroslego zycia. Adam z 4a (rocznik 72) Odpowiedz Link Zgłoś