Dodaj do ulubionych

Było spotkanie forumowiczów?

14.08.05, 00:12
Ciekawa jestem wrażeń. O czym gadaliscie?
Obserwuj wątek
    • miet.b Re: Było spotkanie forumowiczów? 14.08.05, 00:27
      Było spotkanie. Jutro napiszę o czym rozmawialiśmy. Reszta napisze we wtorek bo
      teraz nie mają dojścia do komputera.
      Mietek
      • koziorozka Re: Było spotkanie forumowiczów? 14.08.05, 00:39
        wielkie dzieki. Bardzo proszę, napisz dużo i dokładnie
        • miet.b Re: Było spotkanie forumowiczów? 14.08.05, 09:19
          Czas i miejsce: godzina 17.00 na rynku starego miasta, pod zieloymi parasolkami
          u Włocha. Wreszcie spotkałem się admiem Jauszem po latach bywaia a forum, przy
          okazji tez z jego zoną. Nawet były zdięcia. Była jeszcze inne osoby piszące a
          forum oraz inne w formie drugich połówek. Była alta11 z męzem, wars, wię znów
          doszło parę odwaznych osób. Zapozaliśmy się dość szybko, by nie tracić czasu a
          zbęde cergiele. Właściwie przbyliśmy tak jakbyśmy się znali od dawa. Przy kuflu
          piwa romawialiśmy o sprawach, o których nie pisze się a forum. Było o kulisah
          wykonania zdiecia w Garbowie. Wspomialiśmy tez Andzię, która ostatnio nie
          pisze. Ja wspomiałm spotkaie z przed roku, które odbyło się w Padwie, tylko ja
          mogłem wspomiac, bo tylko ja byłem wtedy a tym spotkaiu a reszta nie zjawiła
          się. Myślę, ze mieli powazny powód aby teraz się nie zjawic. Kameralna
          atmosfera sprzyjała rozmowie. Zakoczyliśmy spotkanie, po 19. Tym razem nie
          machaliśmy przed kamerą a rynku. Janusz potem porozwoził nas do domów.
          Do zobaczeia za rok, a moze jeszcze w tym roku się odwazymy.
          Mietek
          • koziorozka relacja 14.08.05, 11:41
            Dziekuje Mietku, fajnie jest poczytac. Ja mam nadzieję na spotkanie z
            forumowiczami w październiku. Myśle o 22.X ale na konkrety jeszcze za wcześnie.
            Jeszcze raz dziekuje i mam nadzieję, ze takze inni uczestnicy spotkania napisza
            o swoich wrażeniach.
            Stęskniliscie sie za Andzią?!
            • wars.a Re: relacja 14.08.05, 12:59
              Ja tez tam byłem, choc krótko. Tez małem przyjemośc pozac tesame osoby co
              Mietek.
              Ciebie koziorozka poznałem poprzednim razem.
              Podrawiam Cię ciepło i byc moze przyjadę na koleje spotkanie - byc moze 22 X
              2005 r.
              Osobne pozdrowienia dla Janusza.
              Andrzej
              • ubott.1 Re: relacja 15.08.05, 20:34
                A mnie niestety nie było tym razem w Zamosciu kilka dni, dopiero wrociłem.
                Także czekam na opis spotkania. Pozdrawiam
            • alta11 Re: relacja 16.08.05, 12:42
              Owszem, było spotkanie, już opisuję: najpierw byłam ja, czekalam dość długo,
              potem pojawił sie januszx, długo nikt i znow umiet_b następnie na 5 minut wars.a
              i koniec!. Ale mimo, że były 3 (słownie trzy!)osoby, spotkanie się udało.
              Rozwijaśmy nieraz jednocześnie wiele wątkow urywając nawzajem temat
              przewodni.Uboewaliśmy, że więcej osób nie przyszło, obgadaliśmy andzię (jak
              widać pewnie tęsknimy za nią), porobiliśmy zdjęcia, mają wysłać, pożartowaliśmy,
              pośmiali, miło inne osoby wspmnielio i poszlismy do domów na kolację
              i do łóżeczek. To tyle, jak cos ominełam to inni dopiszą.Szkoda, że nie byłaś do
              zobaczenia w październiku
              1)serdeczne pozdrowienia
              przesyła alta11
              ....................
              lato, lato..... jeszcze jest!!!......słońce, las, woda...
    • januszx Re: Było spotkanie forumowiczów? 17.08.05, 15:27
      Spotkanie oczywiście odbyło się i bardzo się cieszę ,że poznałem Altę , Mietka
      oraz Wars.a i w tej chwili przesyłam Im serdeczne pozdrowienia .
      Właściwie wszystko już zostało opisane , tak to prawda ,że porozmawialiśmy
      sobie na temat poprzednich spotkań , wspominaliśmy nieobecnych uczestników
      forum, przypominalismy kiedy trafilismy na forum a atmosfera była niezwykle
      miła. szkoda ,że było nas tak skromne grono.
      Mam nadzieję ,że w przyszłości krąg forumowiczów uczestniczących w spotkaniach
      będzie się poszerzał:-)))
      Pozdrawiam
      • miet.b Re: Było spotkanie forumowiczów? 17.08.05, 15:32
        zdięcia zostały rozesłane
        Mietek
        • koziorozka Re: Było spotkanie forumowiczów? 17.08.05, 16:35
          Czy życzliwa kibicka też ma szansę na przesyłkę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka