Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

02.09.05, 22:59
Kto sie orientuje gdzie w Stalowej najtaniej mozna zrobic prawo jazdy? Czy
jesli zapisze sie we wrzesniu na kurs, to obejmie mnie jeszcze egzamin na
starych zasadach?
Obserwuj wątek
    • jasnoniebieski.5 Re: Prawo jazdy 02.09.05, 23:27
      Jezeli chcesz dam Tobie namiar na czlowieka ktory naprawde uczy jezdzic, cena:
      900 zl - z zastrzezeniem ze bylo nas dwoch (kursantow), ale mysle ze jezeli
      zadzwonisz do niego i powiesz mu ze chcesz zrobic za 900 zł nie bedzie problemu.
      Oczywiscie 900 zł to sam kurs, do tego trzeba doliczyc lekarza + koszty
      egzaminacyjne, a to, jakie one beda, trzeba bedzie sie po prostu zapytac. Mysle,
      ze jezeli zarejestrujesz sie przed 4 pazdziernikiem na egzamin oplata bedzie
      taka jak teraz, czyli ok 200 zł.
    • pizza18 Re: Prawo jazdy 03.09.05, 06:49
      Tanio jest również w AUTOMOBILKLUB-ie Stalowa Wola na Ofiar Katynia koło
      kościoła św. Trójcy (obok cmentarza). Mają ciekawie prowadzone wykłady, dobry
      sprzęt, profesjonalnych wykładowców... ale decyzja zależy od Ciebie !
      • blackvader Re: Prawo jazdy 03.09.05, 12:52
        W MOTOSie calkiem dobrze ucza. Polecil mi go kumpel - on i ja zdalismy za 1 razem. Za 1 razem zdala moja siostra, wiec napewno musza dobrze uczyc :-)
        Ja nie twierdze ze kazdy kto tam pojdzie zda od razu, ale gdybym mial znow sie uczyc to chyba tam.
        • pizza18 Re: Prawo jazdy 03.09.05, 14:59
          Racja Blackvader, ale w MOTOSie zawsze jest duuuzo ludzi tzn. są duże grupy
          strasznie i tylko to mi najbardziej przeszkadza. A poza tym to reszta spoko :-)

• jasnoniebieski.5 Re: Prawo jazdy 03.09.05, 15:15
            ...i jezeli traficie na pana w czerwonym puncie to macie pozdawane :) widzialem
            co potrafi dziewczyna na placu ktora miala wyjezdzonych 30 godz z tym panem :)
            oczywiscie nie jestem pewny czy jezdzi on w motosie, ale gdziekolwiek by nie
            jezdzil to podziekowalbym za takiego instruktora :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka