fijona 02.09.05, 22:59 Kto sie orientuje gdzie w Stalowej najtaniej mozna zrobic prawo jazdy? Czy jesli zapisze sie we wrzesniu na kurs, to obejmie mnie jeszcze egzamin na starych zasadach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoniebieski.5 Re: Prawo jazdy 02.09.05, 23:27 Jezeli chcesz dam Tobie namiar na czlowieka ktory naprawde uczy jezdzic, cena: 900 zl - z zastrzezeniem ze bylo nas dwoch (kursantow), ale mysle ze jezeli zadzwonisz do niego i powiesz mu ze chcesz zrobic za 900 zł nie bedzie problemu. Oczywiscie 900 zł to sam kurs, do tego trzeba doliczyc lekarza + koszty egzaminacyjne, a to, jakie one beda, trzeba bedzie sie po prostu zapytac. Mysle, ze jezeli zarejestrujesz sie przed 4 pazdziernikiem na egzamin oplata bedzie taka jak teraz, czyli ok 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: Prawo jazdy 03.09.05, 06:49 Tanio jest również w AUTOMOBILKLUB-ie Stalowa Wola na Ofiar Katynia koło kościoła św. Trójcy (obok cmentarza). Mają ciekawie prowadzone wykłady, dobry sprzęt, profesjonalnych wykładowców... ale decyzja zależy od Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: Prawo jazdy 03.09.05, 12:52 W MOTOSie calkiem dobrze ucza. Polecil mi go kumpel - on i ja zdalismy za 1 razem. Za 1 razem zdala moja siostra, wiec napewno musza dobrze uczyc :-) Ja nie twierdze ze kazdy kto tam pojdzie zda od razu, ale gdybym mial znow sie uczyc to chyba tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza18 Re: Prawo jazdy 03.09.05, 14:59 Racja Blackvader, ale w MOTOSie zawsze jest duuuzo ludzi tzn. są duże grupy strasznie i tylko to mi najbardziej przeszkadza. A poza tym to reszta spoko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: Prawo jazdy 03.09.05, 15:15 ...i jezeli traficie na pana w czerwonym puncie to macie pozdawane :) widzialem co potrafi dziewczyna na placu ktora miala wyjezdzonych 30 godz z tym panem :) oczywiscie nie jestem pewny czy jezdzi on w motosie, ale gdziekolwiek by nie jezdzil to podziekowalbym za takiego instruktora :) Odpowiedz Link Zgłoś