januszx 28.11.05, 16:58 Czy w Zamościu spadł już snieg ? lubicie jak za oknem biało , a na szybach mróz rysuje swoje obrazy? dzieci lepią już bałwany ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwen.a Re: Śnieży ? 28.11.05, 17:16 januszx napisał: > Czy w Zamościu spadł już snieg ? lubicie jak za oknem biało , a na szybach > mróz rysuje swoje obrazy? > dzieci lepią już bałwany ? Pewnie, że lubimy. Ale coś mi się wydaje, że wiosna, Januszu, idzie :-)) Kto się ze mną zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Śnieży ? 28.11.05, 17:37 a w centralnej Polsce dzisiaj biało:-)miła Arwen, ale czekamy na więcej , mam nadzieję ,że dasz znać jak już spadnie u CIebie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Śnieży ? 28.11.05, 17:58 U mnie już był, naprawdę dobrych kilka centymatrów. Wczoraj rano wygladam za okno - po śniegu ani śladu. Pozdrawiam wiosennie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Śnieży ? 28.11.05, 20:24 januszx napisał: > a w centralnej Polsce dzisiaj biało:-) W południowej też :-)) Jeszcze wczoraj była odwilż, zrobiło się mokro i w butach chlupało. A dzisiaj rano - bielusieńko, gałęzie drzew oblepione śniegiem, jak na obrazku... Sanki mam już przygotowane, jutro inauguracja sezonu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfia Re: Śnieży ? 28.11.05, 20:35 a u mnie nie ma śniegu i już się martwię bo to przecież grudzień się zbliża:) ale wciąż czekam cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Śnieży ? 28.11.05, 20:50 Tak A r w e n o . Co ten Janusz pisze ?.W Zamościu dzis nie padało i chyba sie na to nie zanosi, choć teraz temperatura jest "na dworze" w okolicach zera. m Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Śnieży ? 29.11.05, 11:51 i własnie chodziło mi o informacje :-) A u mnie śnieg i mróz....brrrr pozdrawiam i Dziewczyny i Mariusza j Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Śnieży ? 29.11.05, 12:06 Miło, że chociaż Czuk mnie rozumie. Co z tą zimą? Troszkę rankiem ziemię zmroziło ale na opady sie nie zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Śnieży ? 29.11.05, 12:08 Musisz przyjechać do stolicy droga Arwen , pięknie i biało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Śnieży ? 4 stycznia.. 03.01.06, 12:54 Prawdopodobnie jutro ma snieżyć :-) , niestety mozliwe jest ,że wystapia także opady sniegu... pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś