Dodaj do ulubionych

Fotospacer przez Zamość

16.01.06, 15:36
Na forum Chełma zaproponowałem udokumentowanie i zamontowanie na stronie
fotospaceru przez Chełm,na wzór warszawskiej strony Urzędu Miasta.A co Wy
sądzicie o takim spacerze przez Zamość.Macie kamerę,może do niej nawiążecie?
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Fotospacer przez Zamość 16.01.06, 18:33
      Stary, przecież w Zamościu jest kamera na Rynku i przez 24 h mamy transmisję z
      tego co na Rynku się dzieje.
      Mamy kilka (chyba 5) różnych portali internetowych i 2 tygodniki możemy (TZ KT)
      sobie czytać, portale mają : kino, biblioteka, dom kultury,.....Jest kilka stron
      (bardzo wartościowych) o Roztoczu. Są też liczne blogi nasycone setkami
      zdjęć(aktualizowanych ciągle, dokumentujacych wydarzenia zamojskie).

A więc jaki sens jest zamontowania na naszych forach dyskusyjnych tzw.
      fotospaceru???
      Choć przyznam, były próby-wnioski by forum ubarwiać zdjęciami.
      pzdr mariusz
      • andrzej.sawa Re: Fotospacer przez Zamość 16.01.06, 18:48
        Widzisz,chyba się nie rozumiemy.Mnie chodzi o taki internetowy przewodnik.
        1 trasa zaczyna się i kolejne obrazki,
        2 trasa zaczyna się......
        Ty znasz Zamość,ja Chełm,ale powiedz mi- czy jak ktoś obcy zobaczy kilkanaście
        uporządkowanych widoków to nie zachęci go to do przyjazdu?
        Mnie też łatwiej byłoby komuś opowiadać o Chełmie gdybym gościa skierował na
        www...,a potem ewentualnie dopowiedział.Niewielu samodzielnie potrafiłoby zrobić
        porządne zdjęcia,zmontować i opisać.A węż pod uwagę,że można to wpuścić do
        tel.kom.i idąc przez miasto porównywać.Teraz coraz więcej ludzi nie lubi papieru.
        • czuk1 Re: Fotospacer przez Zamość 16.01.06, 20:30
          Czytają Twój wpis nasi specjaliści - WłAŚCICIELE; PORTALI, STRON INTERNETOWYCH,
          BLOGOW.
          Na forum przewodnika po mieście nie zrobimy ale.... już portale: Tygodnika
          Zamojskiego, Kroniki Tygodnia, Zamośc zadziwia, Zamojskie.Info - mogły by
          zaprezentować zdjęcia uruchamiane kolejno na wybranej trasie. Oglądający odniesli
          by wrażenie , że biorą udział w wycieczce po mieście.... a do tego głos
          przewodnika uzupełnił by wrażenia wizualne.
          m
          • andrzej.sawa Re: Fotospacer przez Zamość 16.01.06, 21:03
            To może napisz dodatkowo do nich,bo może nie sięgają do tej skarbnicy mądrości
            jaką są nasze wpisy na forum.
            • szpak_zam Re: Fotospacer przez Zamość 16.01.06, 21:38
              szczerze: to jest pomysł! mam nadzieje że bede mial długie i spokojne wakacje -
              sie pomyśli :)
              • czuk1 Re: Fotospacer przez Zamość 16.01.06, 22:00
                Widzisz?! Nasz Szpaczek już złapał bakcyla.
                m
                • q.bek Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 11:20
                  Na forum Lublin jest galeria zdjec i tam mozna podpinac tematy regionalne.
                  Zamosc ma tam juz swoje miejsce lecz fotek jest niewiele.
                  zapraszam q.
                  • andrzej.sawa Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 11:25
                    OK,ale tak jak w terenie są pomalowane znaczki wytyczające szlak turystyczny ja
                    chciałbym,żeby opisanymi zdjęciami trasę turystyczną pokazać.Oczywiście jak jest
                    miejsce to należy je wykorzystać
                    • q.bek Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 11:33
                      To chyba nie jest mozliwe.
                      Ci ktorzy chodza po szlakach nie maja cyfry, a ci ktorzy je posiadaja chodza
                      innymi sciezkami:-)
                      Mimo wszystko zapraszam do galerii - jest nawet temat Kresy i Roztocze moze
                      ktos ma juz jakies gotowe fotki?
                      Pozdrawiam Q.
                      • koziorozka Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 12:52
                        Zdjęcia z miast zamieszcza się na forach powstałych przy
                        forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=2544681 - jest tam Radom,
                        Kielce i Gorzów. Dlaczego nie ma Zamoscia?
                        Januszu, Adminie nasz wspaniały, załóż nam tam forum i podepnij do tego. Wierzę,
                        że uda Ci się!
                        • koziorozka Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 12:54
                          aha i może nazwij go "Zamość i Roztocze" - sam masz tyle pięknych fotek...
                          • januszx Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 18:45
                            Kiedyś Kozoiorozko miła , jakieś dwa lata tamu pisałem w sprawie zdjęć na forum
                            Zamość do adminów ,warto powtórzyć
                            POzdrawiam
                            J
                            • ubott.1 Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 22:52
                              Mi takze pomysł spaceru sie podoba. Na wielu stronach widzialem takie
                              powiazanie opisu ze zdjeciami i podobało mi sie to bardzo. A Ty Januszu
                              rzeczywiscie ponów próby w sprawie zdjec.
                              • koziorozka Re: Fotospacer przez Zamość 17.01.06, 23:25
                                Januszu, może jestem zbyt dokładna, ale nie sądzę, by ktoś pozwolił na
                                zamieszczanie zdjęć na tym forum. Szansę widze w założeniu nowego tematu "Zamośc
                                i Roztocze" na forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=2544681
                                • januszx Re: Fotospacer przez Zamość 18.01.06, 09:54
                                  Już napisałem w tej sprawie na forum o forum (zajrzyjcie tam i wesprzyjcie
                                  mnie) oczywiście Zamośc i Roztocze to świetna nazwa takiego forum , może na
                                  poczatek przypome swojego bloga o tej nazwie to chyba właściwy moment:-) i
                                  chyba mi to wybaczycie:-)
                                  Pozdrawiam
                                  zamoscroztocze.blox.pl/html
                                  NIe miałem zamiaru zamieszczać zdjęć na tym forum , skoro przyjęto pewien
                                  porządek na gazecie trzymajmy sie go. Zatem jeśli no trójmiasto może występować
                                  razem dlaczego nie Zamość i roztocze jako nowe forum -nie temat...
                                  • koziorozka Re: Fotospacer przez Zamość 18.01.06, 10:07
                                    Myślisz, że jeszcze sa szanse? Jabbur wyglada na nieprzejednanego:
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35139630&v=2&s=0
                                    • januszx forum o forum piszmy! 18.01.06, 10:51
                                      Gdybyście się moi Mili
                                      wszyscy przyłączyli
                                      do inicjatywy to wygramy , tylko proszę Was piszmy o tym na forum o forum , cóż
                                      trzeba walczyć:-)

bądźmy lokalnymi patriotami:-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35139630&a=35170841
    • yokashin1 ŚWIETNY POMYSŁ!!!:) 18.01.06, 15:12
      Popieram:) choć nie wiem kto wymyślił:)
      • szpak_zam Re: ŚWIETNY POMYSŁ!!!:) 18.01.06, 18:43
        nie popierać tu tylko na forum do którego link został zapodany przez janusza
        • andrzej.sawa Re: ŚWIETNY POMYSŁ!!!:) 18.01.06, 19:03
          No sąsiedzi cieszę,że udało mi się pozytywnie narozrabiać.
          Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka