Dodaj do ulubionych

Gdzie młodzież wybiera się na ferie?

01.02.06, 11:45
Nawet nie wiem kiedy w tym roku w Zamościu przypadają ferie zimowe :-(, może
ktos podpowie, jakie plany na ferie majA uczniowie studenci , pozostali?,
gdzie się wybieracie?, jak zamierzacie spędzić wolne zimowe dni, a może już
wróciliscie , więc jak wrażenia? wiem ,że w tym roku w zwiazku z żałoba nie
bedą byt wesołe ale trzeba zyć dalej
Lubicie wyjazdy na narty?,a może zimowe spacery i przejażdzki?...

Pozdrawiam
J
Obserwuj wątek
    • zamosciak Re: Gdzie młodzież wybiera się na ferie? 01.02.06, 13:44
      Studenci mają teraz sesję ;-) Ale już nie mogę się doczekać, kiedy przyjadę z
      Warszawy do Zamościa na zasłużony tydzień ferii. A mój plan na nie...
      leniuchowanie przed telewizorem, spotykanie się ze znajomymi, może jakieś narty
      w Krasnobrodzie, albo jakiś większy wypad, z resztą się zobaczy. Narazie trzeba
      pozdawać wszytskie egzaminy :)
      • tiaraamber Re: Gdzie młodzież wybiera się na ferie? 01.02.06, 14:15
        We Wroclawiu ferie skonczyly sie w poniedzialek:-(Bylo strasznie zimno i nie
        chcialo sie nawet z domu wychodzic:-(
        • czuk1 Re: Gdzie młodzież wybiera się na ferie? 04.02.06, 09:38
          U nas jutro,pojutrze tez siarczyste mrozy.
          Pozdrawiam Wrocławiankę.
          -;)
          • januszx Re: Gdzie młodzież wybiera się na ferie? 06.02.06, 11:00
            Tez pozdrawiam i zyczę miłych ferii , Wszystkim tym którzy własnie je spędzają:-
            )
            • czuk1 Re: Gdzie młodzież wybiera się na ferie? 06.02.06, 16:16
              Zachęcam do czynnego wypoczynku na górce w miejsc. BOBLIWO na 3 km za Izbicą,
              jadąc przez Tarnogórę. jest tam świetny wyciąg narciarski na gorkę . Moi znajomi
              oceniaja - "fajnie bylo, tylko mięśnie i kości bolą" To dużo mowi.
              No i wyciążek (gorszy, niebezpieczny uchwyt za plecy) jest w Jacni.
              Odciążają one (te dwa) wyciąg na Chełmowej Górze w Krasnobrodzie, gdzie jest
              (dzięki temu) mniejszy tłok.

MYŚLĘ ŻE TO SĄ TERAZ ATRAKCYJNE MIEJSCA WYPOCZYNKU, na terenie historycznej
              Zamojsczyzny.
              m
              • januszx Gdzie młodzież wybiera się na ferie 2007 ? 26.01.07, 10:13
                Do tegorocznych ferii zostało jeszcze troszkę czasu ale chyba już myślicie jak
                je zaplanować? , zima jest piękna i snieżna , więc pewnie wyjazd na narty?
                bywa ktoś na naszych podzamojskich nartostradach k. Izbizy w Szewni czy
                Krasnobrodzie , przypuszczam ,że pełną parą ruszą w ten weakend ?
                Pozdrawiam
                J
                • cperek997 Gdzie młodzież wybiera się na ferie 2007 ? 27.01.07, 21:19
                  Ja jutro wyruszam do Zamościa na moje ferie zimowe...
                  • koziorozka ferie 2007 28.01.07, 08:56
                    Miłego pobytu cpereku :)
                    A jakbyś aparat miał ze sobą, to może i parę zdjęć nam pokażesz na fotoforum
                    Zamość?
                    Baw się dobrze!
                    • januszx Re: ferie 2007 30.01.07, 14:40
                      Spadł śnieg , piękna zimowa pogoda , tylko pozostaje pozazdrościć , a może
                      wybierasz się na któryś z okolicznych stoków ? oczywiście jak zrobisz zdjęcie
                      nie zapomnij opublikować na fotoforum Zamość:-)
                      Pozdrawiam
                      J
                      • czuk1 Re: ferie 2007 30.01.07, 20:23
                        jak to zrobić?
                  • szpak_zam Re: Gdzie młodzież wybiera się na ferie 2007 ? 30.01.07, 22:30
                    ja również ma "urlop" do Zamościa. :)
                    • kosy2006 Re: Gdzie młodzież wybiera się na ferie 2007 ? 04.02.07, 13:02
                      pojadę do nowoczesnego Zamościa a katooszołomskie zaścianki może jakoś poomijam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka