koraa2 19.06.06, 18:48 moze ktos zna w okolicy jakichs kierunki dla faceta na studia,chodzi dokladnie o zaoczne,z gory dziekuje za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieztejbajki Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 08:54 eaczej moim zadneim powinno wybierać się inaczej... najpiew zastanowsić się co ten facet lubi robić i co chce studiowac ,a a potem szukać kierunku... czy nie? Chyab że przed wojem ucieka :) to inna sprawa i niech lapie co jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 18:53 POnoc w sandomierzu majo otworzyc kierunek SEksuologia gejowska to jest kierunek przyszlosciowy i dobrze poplatny Odpowiedz Link Zgłoś
alfonso8 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 19:03 Biorąc pod uwagę Twoje wpisy (z poniższych postów również) masz problem: 1. Z alkoholem i piszesz pod jego wpływem 2. Z narkotykami 3. bądź też po prostu jesteś pokroju troglodytów z PiS i LPR Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: studia dla faceta??????????????????????????? 22.06.06, 20:05 a czy w POlsce GEY niemaprawa do SEKSUOLOGA Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah4 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 19:07 Ja bym jeszcze dołożył rasizm, no ale "ludzie" z tych ugrupowań z pkt. 3 pisanego przez mego poprzednika, są rasistami w 100% (młodzież wszechpolska=neonaziści) więc niech zostaną te 3 punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: studia dla faceta??????????????????????????? 22.06.06, 20:04 abdullah pokaz ten rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 23.06.06, 19:54 naprawde tu niko normlanego nie ma? to co lubi a co nie to doskonale wie,chodzilo o normalne pytanie o kierunkach w poblizu dla faceta ,nie wiem co w tym jest takiego nie jasnego.Autorzy tych niektorych postow sa po prostu bezczelni i prosci ludzie hmm.Jesli lubicie kogos obrazac na podstawie najnormlaniejszego pytania to prosze.Wybaczcie ale tylko tutaj w Stalowej spotykam sie z tak wrednymi ludzmi i jak ma byc tu dobrze,Beznadzieja!!!!Ludzie pomyslcie troszke o swoim poziomie!! Ps.Problemu z alkoholem itp nie mam,jestem normlana zona i matka,co za ludzie blehhh Odpowiedz Link Zgłoś
krisp-u Cos by sie znalazlo 24.06.06, 19:52 Zobacz pod te adresy: www.wse.stalowawola.pl www.kul.stalwol.pl/ Cos slyszalem o: Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych w Nisku ul. Chopina 31 (budynek Gimnazjum) Jeszcze jest filia Politechniki Radomskiej w Nisku i ponoc filia Politechniki Rzeszowkiej w Stalowej Woli Odpowiedz Link Zgłoś
elalech Re: studia dla faceta??????????????????????????? 24.06.06, 20:23 Normalni ludzie to są .Natomiast pytanie raczej nie.Nie ma przeciez podziału na studia męskie i żeńskie.Czy naprawdę wszystko jedno jaki kierunek?Można przecież napisać,że np.interesuje kogoś informatyka albo języki obce lub praca z dziećmi.Wtedy można podpowiedzieć ,a tak ?Mam wypisać wszystkie uczelnie i kierunki? Jeśli myśli się o poziomie swoich wypowiedzi(tudzież poziomie w ogóle) to nie przypina się innym łatek :bezczelny,prosty,wredny.Szczególnie publicznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 24.06.06, 21:24 dziekuje za odpowiedz krisp-u:),wraca nadzieja jak sie anjda tacy ludzie;) elalech po co sie udzielasz jak to nie ciebie tyczylo,jakos nie widze twoich postow wyzej.Jezeli nie masz nic do powiedzenia(prosba w temacie)to po cholere sie wypowiadasz.Moze ciezki dzien w pracy....blehhh Odpowiedz Link Zgłoś
elalech Re: studia dla faceta??????????????????????????? 26.06.06, 00:30 Nie miewam ciężkich dni w pracy,może dlatego,że zawsze staram się być grzeczna?Anonimowość pozwala wyżywać się bez rzadnych konsekwencji?Chciałabym pomóc ,bo temet jest mi znany.Studia traktuję poważnie,ponieważ tam kształcą się specjaliści w danej dziedzinie ,dobrzeby było,aby profil był zgodny z naszymi zainteresowaniami i predyspozycjami.Stąd mój wcześniejsz post.Koraa2 jeśli Cię uraziłam lub zabrałam cenny czas -przepraszam,w tym temacie więcej głosu nie zabiorę. życząc pogody ducha-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś