Dodaj do ulubionych

studia dla faceta??????????????????????????? ??????

19.06.06, 18:48
moze ktos zna w okolicy jakichs kierunki dla faceta na studia,chodzi
dokladnie o zaoczne,z gory dziekuje za info
Obserwuj wątek
    • nieztejbajki Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 08:54
      eaczej moim zadneim powinno wybierać się inaczej... najpiew zastanowsić się co
      ten facet lubi robić i co chce studiowac ,a a potem szukać kierunku... czy nie?
      Chyab że przed wojem ucieka :) to inna sprawa i niech lapie co jest :)
    • mayaka Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 18:53
      POnoc w sandomierzu majo otworzyc kierunek SEksuologia gejowska
      to jest kierunek przyszlosciowy i dobrze poplatny
      • alfonso8 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 19:03
        Biorąc pod uwagę Twoje wpisy (z poniższych postów również) masz problem:

1. Z alkoholem i piszesz pod jego wpływem
        2. Z narkotykami
        3. bądź też po prostu jesteś pokroju troglodytów z PiS i LPR
        • mayaka Re: studia dla faceta??????????????????????????? 22.06.06, 20:05
          a czy w POlsce GEY niemaprawa do SEKSUOLOGA
      • abdullah4 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 21.06.06, 19:07
        Ja bym jeszcze dołożył rasizm, no ale "ludzie" z tych ugrupowań z pkt. 3
        pisanego przez mego poprzednika, są rasistami w 100% (młodzież
        wszechpolska=neonaziści) więc niech zostaną te 3 punkty.
        • mayaka Re: studia dla faceta??????????????????????????? 22.06.06, 20:04
          abdullah pokaz ten rasizm
    • koraa2 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 23.06.06, 19:54
      naprawde tu niko normlanego nie ma? to co lubi a co nie to doskonale
      wie,chodzilo o normalne pytanie o kierunkach w poblizu dla faceta ,nie wiem co
      w tym jest takiego nie jasnego.Autorzy tych niektorych postow sa po prostu
      bezczelni i prosci ludzie hmm.Jesli lubicie kogos obrazac na podstawie
      najnormlaniejszego pytania to prosze.Wybaczcie ale tylko tutaj w Stalowej
      spotykam sie z tak wrednymi ludzmi i jak ma byc tu dobrze,Beznadzieja!!!!Ludzie
      pomyslcie troszke o swoim poziomie!!
      Ps.Problemu z alkoholem itp nie mam,jestem normlana zona i matka,co za ludzie
      blehhh
      • krisp-u Cos by sie znalazlo 24.06.06, 19:52
        Zobacz pod te adresy:
        www.wse.stalowawola.pl
        www.kul.stalwol.pl/
        Cos slyszalem o:
        Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych w Nisku ul. Chopina 31 (budynek Gimnazjum)
        Jeszcze jest filia Politechniki Radomskiej w Nisku i ponoc filia Politechniki Rzeszowkiej w Stalowej Woli
      • elalech Re: studia dla faceta??????????????????????????? 24.06.06, 20:23
        Normalni ludzie to są .Natomiast pytanie raczej nie.Nie ma przeciez podziału na
        studia męskie i żeńskie.Czy naprawdę wszystko jedno jaki kierunek?Można przecież
        napisać,że np.interesuje kogoś informatyka albo języki obce lub praca z
        dziećmi.Wtedy można podpowiedzieć ,a tak ?Mam wypisać wszystkie uczelnie i kierunki?
        Jeśli myśli się o poziomie swoich wypowiedzi(tudzież poziomie w ogóle) to nie
        przypina się innym łatek :bezczelny,prosty,wredny.Szczególnie publicznie.
        Pozdrawiam
    • koraa2 Re: studia dla faceta??????????????????????????? 24.06.06, 21:24
      dziekuje za odpowiedz krisp-u:),wraca nadzieja jak sie anjda tacy ludzie;)
      elalech po co sie udzielasz jak to nie ciebie tyczylo,jakos nie widze twoich
      postow wyzej.Jezeli nie masz nic do powiedzenia(prosba w temacie)to po cholere
      sie wypowiadasz.Moze ciezki dzien w pracy....blehhh
      • elalech Re: studia dla faceta??????????????????????????? 26.06.06, 00:30
        Nie miewam ciężkich dni w pracy,może dlatego,że zawsze staram się być
        grzeczna?Anonimowość pozwala wyżywać się bez rzadnych konsekwencji?Chciałabym
        pomóc ,bo temet jest mi znany.Studia traktuję poważnie,ponieważ tam kształcą się
        specjaliści w danej dziedzinie ,dobrzeby było,aby profil był zgodny z naszymi
        zainteresowaniami i predyspozycjami.Stąd mój wcześniejsz post.Koraa2 jeśli Cię
        uraziłam lub zabrałam cenny czas -przepraszam,w tym temacie więcej głosu nie
        zabiorę.
        życząc pogody ducha-pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka