pmr86 15.07.06, 14:29 Czy wie ktoś może gdzie można udać się na spływ kajakowy w okolicy Zamościa i jakie są jego koszty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Spływ kajakowy 15.07.06, 15:56 Jedziemy do Bondyrza. Najlepiej wcześniej uzyskać informacje telefoniczne od właściciela spływu Pana Mariusza Pryka. Państwo Prykowie (młodzi, sympatyczni ludzie) prowadzą dosłownie nad Wieprzem swoje kwatery. Pan Pryk prowadzi spływ kajakami Wieprzem. Wczoraj dosłownie, urządzał po drugiej stronie drogi Gusciów- Bondyrz- Kaczórki (od swojego domu) domek techniczny dla tego spływu. Poszukam adres do Państwa Pryków. W którym jeszcze nie ma informacji o spływie. Trzeba skontaktować się z nim albo jego żoną. Sa oboje strasznie zabiegani mają komplet gośco. ADRES mariuszpryk.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 16:51 Czuku, znów mi imponujesz! Jesteś jednoosobową firmą informacyjno-reklamową Roztocza wartą wiecej, niż niejeden urząd do tych spraw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 17:40 Ja radze unikac firmy Relax pana R. Chwiejczaka w Zwierzyncu przy ulicy Partyzantow, ktory tez organizuje splywy. Mialem okazje byc z malutkim dzieckiem na splywie w jego firmie. Splyw kiepsko zorganizowany, brak opieki nad uczestnikami. Za Zwierzyncem rozpetala sie burza. Nie przerwano splywu, musielismy doplynac do mostu kolo Bagna, gdzie przez 1/2 godziny przemoknieci czekalismy na przyjazd samochodu ktory mial nas zawiezc. Zona z dzieckiem poszla poszukac miejsca gdzie moglaby malucha przebrac. Poprosilem, zeby zostawic sprzet, a zabrac kobiety z dziecmi, a pozniej przyjechac po reszte ludzi i zabrac kajaki. Ja poszedlem po zone. Jak wracalem za 5 minut, powiedziec, ze juz idzie, samochod ruszal, zabral wszystkich oprocz nas. Zatrzymalem go, lecz zamiast pomocy uslyszalem grozby. Zostalismy z malym dzieckiem przemoknieci na ulicy. Dobrze, ze wiekszosc ludzi na Roztoczu jest zyczliwa. U mieszkajacych niedaleko gospodarzy przebralismy sie w suche rzeczy, ich syn nas zawiozl do Zwierzynca gdzie zaparkowalismy samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 18:32 No właśnie. Nie wiem jak jest u Pana Pryka. Dopiero organizuje ten spływ (zaczął działalność). Wyżej nieco (4 km) w Kaczórkach, blisko skrzyżowania , jest punkt startowy spływu , juz wczesniej zorganizowany. I u p. Pryka i tam wyżej - zawsze dokładnie ustalmy z organizatorem spływu warunki obsługi - aby nie było takiej, skandalicznej, jak u Roztoczańskiego sytuacji. Chwiejczak ze swoim stosunkiem do klientów powinien byc omijany daleko. m Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 19:14 Nowa firma - powinna dbac o klienta, tym bardziej, ze ma juz konkurencje i musi "wejsc na rynek". Trasa warta polecenia, plynie sie meandrami Wieprza, piekne widoki, bardzo malownicza okolica :) Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 19:51 Mariusz jak zwykle "na posterunku" - szybki i niezawodny :) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 20:51 M a m tylko pytanie do mpr86 (co za szyfr?). To z Zamościu chcesz kajakiem spływać? W Zamościu pływamy na zalewie przy Rotundzie, głównie przy pomocy rąk swoich. Bez aluzji. mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
pmr86 Re: Spływ kajakowy 17.07.06, 09:24 Oczywiście chodziło mi o Wieprz bo jest najpliżej Zamościa, za informacje dziękuje i napewno niedługo skorzystam, co do pmr to moje inicjały. Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Spływ kajakowy 17.07.06, 16:54 Takze sa spływy z Obroczy do Zwierzynca, jak bede cos wiecej wiedzial to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Spływ kajakowy 17.07.06, 23:54 Dziękuję Piotrku. Udanych wakacji. Pozdrawiam Cię .... Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Spływ kajakowy 05.08.06, 11:17 Spływ organizuje codziennie Pan Mariusz Pryk zam. Bondyrz na odcinku Hodowla Pstrągów w Bondyrzu aż prawie do Guciowa. Trasę pokonuje sie 5 godzin. Kajakarze sa zadowoleni. Państwo Prykowie maja gospodarstwo agroturystyczne. Dobre noclegi z wyzywieniem - pewne. Szczegóły z Mariuszem tel. 608850371 pzdr czuk Odpowiedz Link Zgłoś