Dodaj do ulubionych

Spływ kajakowy

15.07.06, 14:29
Czy wie ktoś może gdzie można udać się na spływ kajakowy w okolicy Zamościa i
jakie są jego koszty.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Spływ kajakowy 15.07.06, 15:56
      Jedziemy do Bondyrza. Najlepiej wcześniej uzyskać informacje telefoniczne od
      właściciela spływu Pana Mariusza Pryka. Państwo Prykowie (młodzi, sympatyczni
      ludzie) prowadzą dosłownie nad Wieprzem swoje kwatery. Pan Pryk prowadzi spływ
      kajakami
      Wieprzem. Wczoraj dosłownie, urządzał po drugiej stronie drogi Gusciów- Bondyrz-
      Kaczórki (od swojego domu) domek techniczny dla tego spływu.
      Poszukam adres do Państwa Pryków. W którym jeszcze nie ma informacji o spływie.
      Trzeba skontaktować się z nim albo jego żoną. Sa oboje strasznie zabiegani mają
      komplet gośco.
      ADRES mariuszpryk.webpark.pl/
      • koziorozka Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 16:51
        Czuku, znów mi imponujesz!
        Jesteś jednoosobową firmą informacyjno-reklamową Roztocza wartą wiecej, niż
        niejeden urząd do tych spraw :)))
        • roztoczanski Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 17:40
          Ja radze unikac firmy Relax pana R. Chwiejczaka w Zwierzyncu przy ulicy
          Partyzantow, ktory tez organizuje splywy. Mialem okazje byc z malutkim dzieckiem
          na splywie w jego firmie. Splyw kiepsko zorganizowany, brak opieki nad
          uczestnikami. Za Zwierzyncem rozpetala sie burza. Nie przerwano splywu,
          musielismy doplynac do mostu kolo Bagna, gdzie przez 1/2 godziny przemoknieci
          czekalismy na przyjazd samochodu ktory mial nas zawiezc. Zona z dzieckiem poszla
          poszukac miejsca gdzie moglaby malucha przebrac. Poprosilem, zeby zostawic
          sprzet, a zabrac kobiety z dziecmi, a pozniej przyjechac po reszte ludzi i
          zabrac kajaki. Ja poszedlem po zone. Jak wracalem za 5 minut, powiedziec, ze juz
          idzie, samochod ruszal, zabral wszystkich oprocz nas. Zatrzymalem go, lecz
          zamiast pomocy uslyszalem grozby. Zostalismy z malym dzieckiem przemoknieci na
          ulicy. Dobrze, ze wiekszosc ludzi na Roztoczu jest zyczliwa. U mieszkajacych
          niedaleko gospodarzy przebralismy sie w suche rzeczy, ich syn nas zawiozl do
          Zwierzynca gdzie zaparkowalismy samochod.
          • czuk1 Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 18:32
            No właśnie. Nie wiem jak jest u Pana Pryka. Dopiero organizuje ten spływ (zaczął
            działalność). Wyżej nieco (4 km) w Kaczórkach, blisko skrzyżowania , jest punkt
            startowy spływu , juz wczesniej zorganizowany.
            I u p. Pryka i tam wyżej - zawsze dokładnie ustalmy z organizatorem spływu
            warunki obsługi - aby nie było takiej, skandalicznej, jak u Roztoczańskiego
            sytuacji.
            Chwiejczak ze swoim stosunkiem do klientów powinien byc omijany daleko.

m
            • roztoczanski Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 19:14
              Nowa firma - powinna dbac o klienta, tym bardziej, ze ma juz konkurencje i musi
              "wejsc na rynek".
              Trasa warta polecenia, plynie sie meandrami Wieprza, piekne widoki, bardzo
              malownicza okolica :)
        • roztoczanski Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 19:51
          Mariusz jak zwykle "na posterunku" - szybki i niezawodny :)
          • czuk1 Re: Spływ kajakowy 15.07.06, 20:51
            M a m tylko pytanie do mpr86 (co za szyfr?). To z Zamościu chcesz kajakiem
            spływać? W Zamościu pływamy na zalewie przy Rotundzie, głównie przy pomocy
            rąk swoich.

Bez aluzji.

mariusz
            • pmr86 Re: Spływ kajakowy 17.07.06, 09:24
              Oczywiście chodziło mi o Wieprz bo jest najpliżej Zamościa, za informacje
              dziękuje i napewno niedługo skorzystam, co do pmr to moje inicjały.
              Piotrek
              • ubott.1 Re: Spływ kajakowy 17.07.06, 16:54
                Takze sa spływy z Obroczy do Zwierzynca, jak bede cos wiecej wiedzial to
                napisze.
              • czuk1 Re: Spływ kajakowy 17.07.06, 23:54
                Dziękuję Piotrku. Udanych wakacji.
                Pozdrawiam Cię ....
                Mariusz
              • czuk1 Re: Spływ kajakowy 05.08.06, 11:17
                Spływ organizuje codziennie Pan Mariusz Pryk zam. Bondyrz na odcinku
                Hodowla Pstrągów w Bondyrzu aż prawie do Guciowa. Trasę pokonuje sie 5 godzin.
                Kajakarze sa zadowoleni. Państwo Prykowie maja gospodarstwo agroturystyczne.
                Dobre noclegi z wyzywieniem - pewne.
                Szczegóły z Mariuszem tel. 608850371
                pzdr czuk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka