dorotaaa3 17.07.06, 16:42 co myslicie o tej uczelni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: WSZiA 17.07.06, 23:52 Jest w porządku. Ambitna. Profesjonalnie prowadzona. Przyjazna dla studentów. Znacząca w lokalnej społeczności. czuk Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Re: WSZiA 18.07.06, 07:18 niestety ...mam zupełnie odmienne zdanie.Uważam ,że osoby chcące coś osiągnąć winny trzymać się od tej uczelni z daleka. Może to subiektywne zdanie,ale wyrobiłam je sobie juz dawno na podstawie obserwacji. Osoby wykładajace na tej uczelni maja wiedzę nieiwele wiekszą niż studenci...może są wyjątki ..nie przeczę... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: WSZiA 18.07.06, 08:43 Cytuję siebie. Podtrzymuję zdanie: Re: WSZiA czuk1 17.07.06, 23:52 + odpowiedz Jest w porządku. Ambitna. Profesjonalnie prowadzona. Przyjazna dla studentów. Znacząca w lokalnej społeczności. czuk ----------------------------------------------------------------------- Młodzi w większości naukowcy z WSZiA(ktoś im dawał te doktoraty w Nowej Polsce) nie dorównają wykładowcom z UJ czy UW. Nie ma co wymagać, aby wykładali na wszy. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka pozycja WSZiA 18.07.06, 10:34 Na pewno nie należy do ekstra ligii, ale wśród prywatnych szkół na lubelszczyżnie jest najlepsza. Zobacz ranking: www.wszia.edu.pl/test/prasa/index.php?artykul=0931.txt Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Re: pozycja WSZiA 18.07.06, 19:53 Z tymi rankingami to róznie bywa...sami wiecie...:) Ale Czuku1 ..zazdroszczę Ci optymizmu...skąd go bierzesz w tej akurat kwestii???? pozdrawiam....a tak na marginesie to jest to chyba pierwsza kwestia w której mam tak bardzo odmienne zdanie od Twojego:) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: pozycja WSZiA 18.07.06, 21:15 Przyznam się wobec tego ancyku. Mam sentyment do moich wychowanków a tam zarządzających.Przez semestr widziałem szkołę od środka. Mam porównanie z inną "wyższą". pozdrawiam Cie Ancyku. Lubię "bratnie" dusze. czuk Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaa3 Re: pozycja WSZiA 19.07.06, 11:13 Owszem WSZiA jest uczelnia ambitna i dosyć dobrze zarzadzana, jednak jesli chodzi o studentow to uwazam ze nie szanuje sie tam tych ktorzy chca cos w życiu osiagnąc, zdobywać wiedze i wykazac sie czymś. Tutaj szanuje sie tylko tych ktorzy maja wiekszość egzaminow niezaliczonych! wiem ze to dziwne, ale wlasnhie tacy (ze tak powiem) niedouczeni studenci przynosza wiecej profitow (bo nie tylko placa za czesne ale rowniez mase pieniedzy za poprawki). Boli mnie to okropnie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 Re: pozycja WSZiA 20.07.06, 17:20 ...bo to jest biznes...:( I wcale nie jestem jego wrogiem...ale w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. A co do miejsca...to na pewno nie to...chociaz myślę m,że "amnestia maturalna" wpłynie na jego rozwój w sposób znaczący....właśnie w takich miejscach:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: pozycja WSZiA 20.07.06, 18:42 Na takie prowincjonalne studia idzie młodzież o małych dochodach rodziców i...(niestety, to moje zdanie) trochę w wyniku selekcji negatywnej, choć z wielkimi ambicjami i wiarą w swoje (nieraz nie odkryte) możliwości. m Odpowiedz Link Zgłoś
ann.afrodyta Re: WSZiA 25.07.06, 10:25 ksztalcilam sie tam i... coz kasa kasa i kasa to jest moje zdanie chociaz szkola i ludzie wpozadku, nie wiem jak to jest teraz bo od mojej edukacji juz troche minelo :-)) ale gdybym mogla cofnac sie w czasie nie wybralabym juz tej szkoly, ponoc lepsza jest akademia rolnicza Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Uczcie sie żeby tam nie trafić 08.08.06, 19:24 a lepiej to już chyba do woja iść www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś